| Električna lula | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Električna lula 01.12.09 23:04 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Električna lula 01.12.09 23:05 | |
| Sad sam pogledao 2880 kuna, dakle preko 400 eura....Pa se ti misli! Za te pare u Zagrebu možeš kupiti vrhunsku Savinelli Autograph (koja je kod nas bezobrazno skupa i precijenjena) i još ti ostane za pola kile dobrog duhana! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Električna lula 01.12.09 23:12 | |
| da me niste jutros opomenuli na jezik sad bi im izredjao sve cega bi se setio! pa bre za te pare mozes da kupis boga oca dobrih lula, pravih, recimo dva silverkapa kod nikole koji je prilicno skup. ovo samo kao primer koji mi je trenutno pao napamet. | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Električna lula 01.12.09 23:15 | |
| Definitivno to je elektircna lula je porez na budale. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Električna lula 01.12.09 23:23 | |
| ma ne mogu da uklavirim da ako neko oce da nosi lulu a ne da je pusi, valjda mu je lakse,jeftinije i pametnije da kupi neku najjeftiniju,reda 20-30evra,nego to cudo od preko 400. a svi znamo da se nahvata miris u luli i da ako zelis da se odviknes "cuclaj" vec pusenu lulu i sve ok. no ovo nije vredno ovolikog kucanja... | |
|
| |
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Električna lula 01.12.09 23:28 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- da me niste jutros opomenuli na jezik sad bi im izredjao sve cega bi se setio! pa bre za te pare mozes da kupis boga oca dobrih lula, pravih, recimo dva silverkapa kod nikole koji je prilicno skup. ovo samo kao primer koji mi je trenutno pao napamet.
Nismo te upozorili na jezik - piši jezikom kojim hoćeš, nego na rječnik, ali to je ad acta! Uostalom koliko ja pratim vijesti "iz svijeta", vama 19. prosinca/decembra ukidaju vize za EU, pa možeš do Graza ili do Pećuha! A za 400 € možeš kupiti lulu kakvu ti god srce poželi! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Električna lula 01.12.09 23:34 | |
| na predugacak jezik:D ukinuto, tad stupa na snagu. jos imam srj pasos,moracem da ga vadim (mislim novi,biometrijski ) ali se ovi nasi politicari (opet oni ...tamo njima... )izgleda jos nisu dogovorili sami sa sobom pa ce izgleda uskoro jos neki novi tip. da ja sacekam i to pa da se ne cimam duplo oko pairologije. pre u graz, nemacki znam bar nesto, "slabo divanim madjarski" | |
|
| |
| Naslov: Re: Električna lula 01.12.09 23:39 | |
| ...a što je najtragičnije, Mađari ne znaju niti jedan jezik osim mađarskog! Uvjerih se na vlastitoj koži! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Električna lula 01.12.09 23:44 | |
| znam za to, i ja sam se uverio imali smo u vosci prvi madjarski i drugi vlaski bataljon. od oba smo se | |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: Električna lula 02.12.09 19:13 | |
| Šta češ ljudi preveli ono govori srpski da te ceo svet razume u svoje verzije govori mađarski tj. vlašski, pa se ti | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Električna lula 02.12.09 19:19 | |
| - bayro je napisao/la:
- ...a što je najtragičnije, Mađari ne znaju niti jedan jezik osim mađarskog! Uvjerih se na vlastitoj koži!
Nisi otisao do Galwitza u Budimpesti, covjek prica tecni engleski sa madjarskim naglaskom. Ispricali se nas dvojica bez ikakvih problema. |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: Električna lula 02.12.09 19:21 | |
| Dobro nađe se poneki... Nažalost većina ne spika ništa sem mađarskog, eventualno stariji ponešto njemačkog, i pokoji koji je shvatio značaj englekog neku od poluameričko-polumađarskih varijanti | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Električna lula 02.12.09 20:06 | |
| Ma kakvi jezici... Bitno je da se čovjek savršeno služi smješkom. Još kad nešto kupuješ, sam izvadiš eure.... Ma svi te savršeno dobro razumiju. |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: Električna lula 02.12.09 20:25 | |
| Hm, eurociti su najbolji način sporazumevanja. Sve jezičke barijere nestaju. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Električna lula 02.12.09 21:03 | |
| Pa da, univerzalni prevoditelj. Al sa smiješkom možda i neki popust užicaš. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Električna lula | |
| |
|
| |