savate Peče me jezik
Broj postova : 486 Join date : 14.12.2009 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Izložbe i okupljanja 22.05.10 16:47 | |
| Pa ima se brate!! i nije beg cicija, jel tako plemeniti Bayro!!! | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Izložbe i okupljanja 22.05.10 18:02 | |
| Upravo tako. Danas jesmo, sutra nismo... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Izložbe i okupljanja 24.05.10 0:04 | |
| | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Izložbe i okupljanja 24.05.10 0:26 | |
| Nema tu, kao sto kazes, djavola, to sto Tajo kaze je realnost. Svaki dan bi trebalo prozivjeti kao da sutra ne postoji. |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Izložbe i okupljanja 24.05.10 0:38 | |
| Upravo tako. U skladu sa japanskim šintoizmom - ne postoje "jučer" i" sutra"; postoji samo "sada i ovdje". A može me i sutra đavo odnijeti - pa što sam onda razumio? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Izložbe i okupljanja | |
| |
|