|
| Lane Limited: Black Cavendish | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Lane Limited: Black Cavendish 25.08.10 13:29 | |
| Dobio sam 100 gramsku vrecicu ovog duhana prije jedno desetak dana, pa da vam napisem par rijeci o njemu... U zadnje vrijeme sam probao dosta novih duhana, ali od svih ovaj me najugodnije iznenadio. Duhan je 100% crn, cisti cavendish. Jako je sitno rezan i pod prstima nekako mekan i masan. Ne treba mu nikakvo prethodno susenje, od kada sam otvorio vrecicu odlicno gori. Stovise, mislim da nisam pusio duhan koji daje ovoliko dima... Aroma mu je,cini mi se, nekakva orasasta,mozda ima i hint vanilije, zbilja ne mogu sa sigurnoscu reci, ali mi jako pase. U potrazi za sastojcima naisao sam na vrlo lose kritike, međutim od mene ima pet zvjezdica! Topla preporuka... |
| | | bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lane Limited: Black Cavendish 25.08.10 13:56 | |
| To su oni crni "frčkavi" masni duhani koji su bili jako u modi sredinom osamdesetih, kao i ženski minival koji sad doživljava svoj veliki "comeback" (izvor "Gloria" - svašta čovjek čita na ljetovanju!) Imamo u klubu sto grama "Holger Danske" kojeg sam ja u trenutku ludosti kupio na nekom aerodromskom duty-free shopu, koji je takav isti duhan, Šokre i Dam-Dam su ga u trenucima OH inspiracije probali miješati sa škijom i možeš si misliti kakav je rezultat te alkemije bio! No, ako ti je po guštu, puši i uživaj! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Lane Limited: Black Cavendish 25.08.10 14:01 | |
| Ne znam za Holge Danske i skiju jer nisam probao, ali ovo je fino... |
| | | bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17530 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Lane Limited: Black Cavendish 25.08.10 14:08 | |
| Svi su ti ti duhani zapravo na isti kalup; dva puta fermentirani i dva puta "pečeni", zato i jesu tako tamni. No, kako bilo, Mate, kad dođeš u klub, imaš i tu limenku pa guštaj, ili ću ti je poslati po Grgi koji 17. rujna dolazi na otvorenje sezone; do tada si valjda u Osijeku, a ako nisi, čeka te kod Grge! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
| | | ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Lane Limited: Black Cavendish 27.08.10 0:26 | |
| ko pusi holger danske da zna da mora da se "luftira" najmanje nedelju dana inace imas osecaj ko da pusis pomadu inace se po snegu napolju jako lepo pusi, cudan ukus ima, ali odo ja u offff. crna amfora, koju ja stalno pominjem, bila je isto cisti crni cavendish i ja sam je jako voleo dok je mogla da se nadje. verujem da bi mi se i taj duvan dopao,samo ne znam kako da dodjem do njega | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Lane Limited: Black Cavendish | |
| |
| | | | Lane Limited: Black Cavendish | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Top posting users this month | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website |
|
studeni 2024 | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|