| Čokoladni okus duhana? | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Čokoladni okus duhana? 03.12.10 14:49 | |
| Ubuduće ćemo probati dogovoriti sa gospodinom P. da više ne uvozi taj Sweet Secret, nego da umjesto njega uvozi veće količine Balkan Latakie, jer u Zagrebu više nigdje nema niti jedne vrećice (morao sam ga kupovati zadnji put kod Dreiera!), a taj SS nitko osim Mladunca i ne puši! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Čokoladni okus duhana? 03.12.10 21:16 | |
| |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Čokoladni okus duhana? 03.12.10 21:30 | |
| | |
|
| |
Cinober Prva lula
Broj postova : 59 Join date : 10.02.2010 Age : 37 Lokacija : Periferija
| Naslov: Re: Čokoladni okus duhana? 04.12.10 8:41 | |
| Oprostite na offtopicu ali može netko u kratkim crtama reći kakav je SS? Odlični su mi svi Stanislawi a taj je jedini kojeg nisam probao; kaj se isplati? | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Čokoladni okus duhana? 04.12.10 8:50 | |
| Ma nije tako loš, ali je za tri koplja ispod ostalih Stanislawovih duhana. Uostalom, riskiraj četrdesetak kuna pa vidi. Možda ti se svidi. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Cinober Prva lula
| Naslov: Re: Čokoladni okus duhana? 04.12.10 9:20 | |
| Evo kaj je napisao neki Čeh: Ukupni nejnepovedenější komad općenito vrlo slabe Stanislawovy Air zbirke (od kojih ja više ništa neukusnim). zaljubljenici u prirodne pušenja znechutí, početnici ne može dati malo više snage, fancy aromatiků pronaći bilo koji okus ... Ja ne preporučujem nikome. Od svih mojih prijatelja Duhan najveći raskorak između opisa na naljepnici i stvarnosti. Totalno rasipanje novca Ali upada mi u oko ovo ''vrlo slaba Air zbirka'' tak da ću mu ipak dat šansu, baš me vuku aromatici u zadnje vrijeme. | |
|
| |
| Naslov: Re: Čokoladni okus duhana? 04.12.10 10:28 | |
| Svatko ima mišljenje. Kao i šupak. Ako je većina članova ( i ne samo članova ovog cijenjenog foruma) probala Stanislava i dala mu odlične ocjene (pogledaj malo na [You must be registered and logged in to see this link.], onda o čemu raspravljamo. A ti slučaj Čeha. Kako ti volja. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Cinober Prva lula
| Naslov: Re: Čokoladni okus duhana? 04.12.10 12:02 | |
| Ma Čeh nije referentan čim pljuje Air zbirku Ali opet, kad kažete da nitko više ne puši SS onda sam bogme s pravom sumnjičav. ...no sad smo već off | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Čokoladni okus duhana? | |
| |
|
| |
| Čokoladni okus duhana? | |
|