Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: ostvarenje Bayrine kletve 06.11.24 11:05
"Plakat cete vi jos za MacBarenom!" ili Bayrina kletva napokon je došla na naplatu. Nakon što je STG kupio Macbaren, ubrzo je najavio gašenje njihove tvornice u Svendborgu i preseljenje u Assens. Ostaje za vidjeti koliko ce se mijenjati mješavine i hoce li se asortiman mijenjati. [You must be registered and logged in to see this link.]
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17524 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Nisam star, ali dugo pamtim. Tako je bilo i u Jugi, a i u samostalnoj i neovisnoj. Neko vrijeme ima svega, a kasnije livada i hladna voda, pa pasi govedo pasi! Ovisimo o uvoznicima i hirovima proizvođača.
Mac Barenu možemo naći sto prigovora, ali ga je barem uvjek bilo - više ili manje i kvaliteta mu je bila uvijek ujednačena i moglo se naći duhana i mješavina za svačiji ukus. A Škot, Navy Flake i Plumcake su "must have" u zalihi svakog pravog lulaša. Zato te mješavine već više od šezdeset godina imaju svoju publiku. Sada plačite.
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Sokreos, Nikša and Vortimejovrh like this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Znači da mi nabava barem 4 kante od 250g Škota ne ginu kroz dogledno vrijeme... 😁
bayro, Sokreos and Nikša like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1388 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
Ja sam više za Navy Flake koji sam baš maloprije otvorio, ali da. Trebat će se spremiti za crne dane. Sigurno neće ostati ista mješavina, inače ne bi zatvarali. 😖
PurgerVž likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
I Navya treba uzet Nikša, slažem se! Baš ga i dosta pušim zadnje vrijeme..😉
Nikša likes this post
PurgerVž Hladan dim
Broj postova : 17524 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Jesi to rekao i svojoj zeni ? Jer ja da kazem svojoj. Bilo bi prekid komunikacije barem mjesec ako ne i vise
Sokreos, v.milan, Nikša and PurgerVž like this post
PurgerVž Hladan dim
Mene bi moja deložirala, i ovako ne zna kolko sam kaj platio.. i koliko još budem..😂😂😂😂
Sokreos, v.milan, Nikša, Vortimejovrh and Goldwood like this post
Nikša Oblak dima
Broj postova : 1388 Join date : 07.02.2021 Age : 51 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Mein Tabak No. 2, Peterson 3 Year's Virginia mix, ,Hal O' The Wynd, Amphora Special Reserve No 2.
ja sam zato napravio kolekciju prije braka i skoro vise ne trosim za duhan
bayro, Sokreos, Nikša and Vortimejovrh like this post
bayro Pipe guru / Moderator