| Cestitam, bayro! | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Cestitam, bayro! 14.12.10 15:56 | |
| |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 16:02 | |
| Hvala Grga! Ima tome već nekoliko dana da je to na netu! Pa molim, tko je probao, neka napiše koju riječ! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 16:05 | |
| Bilo mi prkazano malo prije medju novim vrstama lisca, prvo sam pomislio kako ti je netko ukrao ideju za ime ali kad sam vidio "B & D" u imenu blendera sve mi je bilo jasno. Tko je probao neka napise koju rijec? Hm, reci mi gdje se moze nabaviti da bi se probalo! |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 16:06 | |
| Mogu ti poslati! To je zasad, a dalje - samo je nebo granica. Biti će toga i u prodaji. Vode se razgovori o tome. Još Dam-Dam mora odraditi svoj dio posla! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 16:08 | |
| - bayro je napisao/la:
- Mogu ti poslati!
Njet! Puno vise preferiram nacin slanja "iz ruke u ruku, neposredno"! |
|
| |
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 16:15 | |
| Dogovoreno! Mi organiziramo tradicionalno druženje negdje za Štefanje, pa si naravno dobrodošao! P.S. I gledaj da se kasnije i sjetiš gdje i s kim si bio! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 16:50 | |
| ne brini grga, ja ionako moram za koji dan do Osijeka, pa tko je raspoložen za kavu... dakle rasol ne treba .... biti ću na dispoziciji. Inače mješavina je stvarno dobra, obično podimim dvije lule iste na druženjima. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 16:54 | |
| - Davorin je napisao/la:
- ne brini grga, ja ionako moram za koji dan do Osijeka, pa tko je raspoložen za kavu... dakle rasol ne treba .... biti ću na dispoziciji. Inače mješavina je stvarno dobra, obično podimim dvije lule iste na druženjima.
OK, cut cemo se, svakako javi kad dolazis pa pofuraj onda i Orthodoxa za lulu ili dvije. |
|
| |
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 17:03 | |
| pa dan ili dva prije Badnjaka, naravno ako ne bude snježna mečava | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 17:17 | |
| Ih, milinica! Vrlo je vjerojatno da cu u to vrijeme biti slobodan. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 17:18 | |
| Inace, onako usput, ovo je topic koji ne moze biti offtopicniji nego sto je! Sokre, BRISI! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 17:23 | |
| Ostaviti ću to drugom moderatoru na volju...... |
|
| |
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 17:48 | |
| točno.... Šokre BRIŠI.... istina pišemo o dostavi Ortodox mixture u Osijek.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 17:50 | |
| Da, ipak smo djelomicno on topic, dostava radi probe! |
|
| |
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 18:01 | |
| Tema preseljena. Dostavljam ti OM u Osijek na probu. Još kad bi mi se gospodin P. smilovao.... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 21:58 | |
| a sta cemo mi sa druge strane granice? ima li kakvih sansi (makar u doglednoj buducnosti...) | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 22:18 | |
| Iskrene cestitke. Nadam se da ce se naci neka mogucnost za degustaciju sa ove strane granice. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 14.12.10 22:30 | |
| Organizirat cemo nesto decki, nije problem! |
|
| |
amaru Gasi mi se lula
Broj postova : 223 Join date : 03.04.2010 Age : 41 Lokacija : grad na 4 rijeke Omiljeni duhani : Balkan latakia, S.-English mixture
| |
| |
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 15.12.10 8:00 | |
| - imnik je napisao/la:
- Iskrene cestitke. Nadam se da ce se naci neka mogucnost za degustaciju sa ove strane granice.
A naći ćemo neki način. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 15.12.10 8:49 | |
| | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! 15.12.10 13:27 | |
| A kad sam ja prije nekog vremena (vidi raspravu o najavljenoj EU restrikciji na deset vrsta duhana) govorio da bu Bayro blender i da bumo ih prebrikali, onda je plemeniti , "odmahivao rukom" ... a gle ti sad... Ma, svaka cast... jedva cekam probat taj OM! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Cestitam, bayro! | |
| |
|
| |
| Cestitam, bayro! | |
|