| Gdje kupiti zamjenske usnike? | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:09 | |
| ma da, ima toliko interesantnih stvari o kojima se moze cavrljati...(stalice, ha, ha...) |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:20 | |
| Normalno! A tek da vidiš zvjerinjak u Korzu, odnosno koje "zvijeri" šeću tamo...Nije čudo da su Davorin i Šokre oči izbečili... Uostalom, još ćeš ti do Zagreba... Insomma, naši sastanci u Korzu su praznik i za dušu i za oči! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:26 | |
| Ja vam zbilja zavidim, a vjerujem i Kruno. Nadam se da cemo se naci u punijem sastavu, mi koji smo iz daljine, Kruno, Dean i ja, pa nek cure iz Korza ipak imaju, je'l te jedan siriji izbor. Meni godisnji pocinje 25/07, pa ako ste za ja bih vec drugi dan mogao do Zga. Ali jos je rano planirati. |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:29 | |
| Ja sam u Zagrebu do 12. 08. sigurno. Na mene možeš računati! A i Šokre, naš zlatni mladić će se do tada već vratiti sa svojeg brancin - otoka! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:32 | |
| Otok u obliku brancina ili to oni skacu po povrsini vode morske? |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:37 | |
| Ogromni brancini. Šokre ih golim zubima hvata! Da ogromni...Jurassic park! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:40 | |
| Tako valja, a ne neke podvodne, sta ti ja znam pracke... |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:42 | |
| Ma zubima i ponekad rukama. Već sad je počeo puštati nokte.... Ribe kreću u emigraciju kad se pročuje da Šokre stiže na Silbu...Čisti nokturno! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:43 | |
| Zubima da, a to rukama, bas ne vjerujem! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:45 | |
| Baš bi mrknuo jednog brancina i neka se riblji fond ne uvrijedi na mojoj ribofobiji. |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:46 | |
| Rukama, rukama, i noktima! A zubima ih hvata u letu, kao ihtiosaurus! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:47 | |
| A onda ih lijeci pod pekom? |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:48 | |
| Aha. I još primjenjuje aromaterapiju! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 1:51 | |
| Joj decki kasno je, danas festamo, jer mi mali slavi rodjendan. kupio mu loptu i dres Torina, mozda dodje kakva zgodna mama na rodjendan. idem raditi... |
|
| |
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 10:31 | |
| Ajde, sretno! I mrdni koju mamu u naše ime; kao ono - "Tanti saluti sa brdovitog Balkana"! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? 08.06.08 12:34 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti zamjenske usnike? | |
| |
|
| |