Gost Gost
| Naslov: Bilo se jucer malo u Vienni... 22.06.11 15:00 | |
| ...pa se u povratku kuci svratilo malo do Bratislave u Mosteovu trgovinu. Inace, nije klasicna trgovina nego po mom shvacanju veleprodaja. Kupio sam limenku Presbyteriana za 10€ i to samo radi reda, ima i svega ostalog ali preskupo, skoro 40% skuplje nego kod nas. P.S. rezultat obilazenja rute; placena kazna policiji 20€ radi neimanja Vignette (nije mi bilo niti na kraj pameti, kupio sam madjarsku i austrijsku, od austrijske granice do Bratislave i iz Bratislave do madjarske granice svega par km auto ceste...) i razbijeno vjetrobransko staklo zbog kamencica koji je bacio kamion ispred... Evo fotkica: [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
Darko Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.04.2011 Age : 52 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Bilo se jucer malo u Vienni... 22.06.11 16:19 | |
| Uf, lijepo! Ja bi ove sve male kutijice flejkova i 3P na dnu polica.... naime napravio sam si veliko zlo, probao sam flejkove i 3P i sad mi je večina drugih mješavina li-la, kamilica. Čekam pošiljku ovog i onog Dunhilla, Vintage sirian latakie.... mislim da će to spasiti stvar. | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Bilo se jucer malo u Vienni... 22.06.11 18:01 | |
| A što nisi krenuo za Češku preko Znojma pa navratio do Excalibur city-a i uzeo Stanislawa "pure latakia" za male nofce, ovako Svigi i ja moramo gore! E to te Bog kaznio pa si morao platiti kaznu za vinjetu! Za staklo ne kažem - jbg, događa se... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Bilo se jucer malo u Vienni... 22.06.11 18:45 | |
| Nije se imalo toliko vremena, naime, ovo mi je produljilo put nekih 50-ak km i sat vremena. Bolje bi ispalo da sam malo okrenuo prema Pipatoriumu kad sam vec prolazio pored ali jebga... Ukoliko sogi dobije vizu eto mene u Pesti! |
|
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Bilo se jucer malo u Vienni... 22.06.11 20:54 | |
| Uf ovo je stvarno dobro. Sto se tice kazne, ne znam sta da ti kazem, a stakla, jbg.dogadja se. | |
|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Bilo se jucer malo u Vienni... 19.11.11 8:56 | |
| Al mi suze oči kad ovako nešto vidim... | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Bilo se jucer malo u Vienni... 19.11.11 12:06 | |
| da, zgodno izgleda ta mala sobica problem je sto je to neka vrsta veleprodaje i zapravo je sama trgovina prilicno skrivena od ociju javnosti, pronasao sam je nakon tri pokusaja a GPS me je sva tri puta (tocno) doveo na isto mjesto. sreca je sto je netko (kad sam treci put dosao) u medjuvremenu zatvorio vrata na zgradi pa se vidjelo da pise "MOSTEX" na vratima. inace je sa otvorenim vratima izgledalo kao i svaka druga zgrada te ni pocemu covjek ne bi mogao zakljuciti da se tu krije ovoliko krasota... |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Bilo se jucer malo u Vienni... | |
| |
|