| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+29misterno BSmatic T.McR. G.S.Patton Kubik --muki-- fatjoe LenkoSmrk milo Lodir Matko fra_Perica Antiša Brka MOVESHAKER sinus ibublic gavran11 Davorin amaru 420blackadder imnik ssekir75 bayro mortimer Nunki Darko Leo Marin Split 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 18:41 | |
| Yep!, Imao sam priliku druziti se s njim (nisam pio) ranih devedesetih, dok sam konobario u kaficu koji se zvao Remy. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 18:47 | |
| |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 20:32 | |
| London mixture od Stanislawa. Sasvim pristojna zamjena za 965-icu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 20:35 | |
| - grga je napisao/la:
- Yep!, Imao sam priliku druziti se s njim (nisam pio) ranih devedesetih, dok sam konobario u kaficu koji se zvao Remy.
[You must be registered and logged in to see this image.] Radio si u Remy-u? Moja omiljena birtija u Osijeku, odlicna ekipa! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 20:38 | |
| Jesam, no ti si tada imao 5 ili 6 godina. |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 20:38 | |
| Cutler moj ocjena je za moj ukus 10/10, ovaj sta je Grga navea povise isto iman u špaizi, a ja san pija Grande ima zlatnu kutiju. Kad se tek otvori ima onaj "fizy" okus sta bi englezi rekli, sta i pokraina iz koje dolazi sugerira, znaci šampanjski štih ali to brzo nestane, kad se malo dekantira tj. kad se promisa sa kisikon dobije svoju punu slatkocu, a neodoljiv miris ispuni cilu prostorju. Konjak je vrhunski, mozda nije najbolji ali definitivno vrijedan svoje cijene i ko voli konjake mora ga imat | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 20:46 | |
| - Marin Split je napisao/la:
- Cutler moj ocjena je za moj ukus 10/10, ovaj sta je Grga navea povise isto iman u špaizi, a ja san pija Grande ima zlatnu kutiju. Kad se tek otvori ima onaj "fizy" okus sta bi englezi rekli, sta i pokraina iz koje dolazi sugerira, znaci šampanjski štih ali to brzo nestane, kad se malo dekantira tj. kad se promisa sa kisikon dobije svoju punu slatkocu, a neodoljiv miris ispuni cilu prostorju. Konjak je vrhunski, mozda nije najbolji ali definitivno vrijedan svoje cijene i ko voli konjake mora ga imat
kad ga ovako opisujes vec vidim da bi to za mene bilo pogubno, bojim se da bi boca pukla a lula jos ne bi bila gotova. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 21:01 | |
| Hhahhaha Grga da si popdne sa menon uziva u latakiji garant bi pukla cila boca jer tako dobro ide jedno sa drugin ali kad si sam nekako se uspije covik iskontrolirat ... mora! Jer inace nije za zajebanciju | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 21:05 | |
| Dečki totalno ste Čudim se da vam Bayro nije udjelio barem "tarjeta amarila". Sa ovim delicijama u topic PIĆA. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 21:08 | |
| nismo uopce offtopic jer raspravljamo o picu koje je Marin u dato vrijeme upravo pio! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 21:21 | |
| Bayro im nije udijelio "tarjeta amarilla" jer je do sada bio u gužvi neopisivoj! Za sada neka vam bude, ali se malo suzdržite od svojih alkoholnih navada, barem u ovom topicu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 21:56 | |
| - grga je napisao/la:
- nismo uopce offtopic jer raspravljamo o picu koje je Marin u dato vrijeme upravo pio!
[You must be registered and logged in to see this image.] A, jesi otkačen! |
|
| |
Nunki Peče me jezik
Broj postova : 412 Join date : 20.04.2010 Age : 66 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 22:45 | |
| U Dunhill 5103 Amber Root, Larsen Classic (nesto mi je legao ovih dana) uz suprugom posluzen Cherry. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 23:12 | |
| Balkan Sobraine u luli Bo Nordh-a uz casicu fino ohlađenog Dom Perignon-a.. |
|
| |
Nunki Peče me jezik
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 23:19 | |
| Ih, casicu? Pa ti kanda sampanjskoe ispijas u likerskim dozama? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 23:22 | |
| Haha, pij malo pij dobro Sala mala... |
|
| |
Nunki Peče me jezik
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 23:28 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 23:31 | |
| Evo izvukao iz prasine, 1928... Nije los, ali mi ne prije ko onaj predratni iz 1938 |
|
| |
Nunki Peče me jezik
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 23:33 | |
| Ne cudim se, 38 je bila fabulozna godina, jedna od najboljih u veku. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 14.11.11 23:43 | |
| Pijem sampanjac i kad sam sretna i kad sam tuzna. Ponekad ga pijem kad sam sama, a obavezno ga pijem u drustvu. Pijuckam ga kad nisam gladna, a pijem kad osjetim glad. Inace ga nikad ne pijem. Osim kad sam zedna. Vinarka Lilly Bolinger |
|
| |
Nunki Peče me jezik
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.11.11 0:00 | |
| - yankee je napisao/la:
- Balkan Sobraine u luli Bo Nordh-a uz casicu fino ohlađenog Dom Perignon-a..
Dok si ti to gustao, predjoh na NightCap u Dunhill Amber Flame DR ** i dokusurih onaj suprugin Crerry. Bollinger je vrh, ali ne bih ga danas i ne u ovoj konstelaciji. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.11.11 0:09 | |
| Ajde, nije ni tebi lose.. |
|
| |
Nunki Peče me jezik
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.11.11 0:13 | |
| Globalna kriza nikog ne stedi. Nikom nije danas lako. Pamtim i bolje dane. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.11.11 0:20 | |
| - Nunki je napisao/la:
- Globalna kriza nikog ne stedi. Nikom nije danas lako. Pamtim i bolje dane.
A cuj, pokrij se s cim imas! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|