Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Motzek - TAK duhani 24.09.23 18:09
Evo danas sam počeo da izprobavam sample od Tak duhana i sviđaju mi se puno. Onde sam počeo da tražim na forumu šta o tome i vamo tamo ko napiše, da ima i Motzek u luli a onda ništa više.
Zato otvaram ovaj post, da vas malo pitam vaša izkustva i šta stavljate od tak serija duhana u svoju lulu i kako vam se dopada.
Baš sam danas izprobao M70 i bio mi dobar. Prošle dane probao sam i 16/5 i latakia evening i moro cake i herbst 84. I do sada, kroz probanje, ovaj herbst 84 i sada m70 mogu ceo dan da držim u luli.
Ima neko koje zalihe bilo kojeg Motzeka? Kako se drže kroz vreme u špajzi?
Saymoran likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Tabak aus Kiel. Izvrsni i jeftini duhani, jer se pakiraju u vrećice, a ne u limenke. Mislim da je Darasz jedini koji još šalje online iz Njemačke. Pogledaj njegove duhane, ima tu sjajnih mješavina. Imam nekih 500 grama, ali su u staklenim ćasama sa dihtungom. Ovako u vrećicama se relativno brzo osuše. Dakle, ako ih nemaš doma - pravac "Pepco"!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Slajs likes this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 24.09.23 19:41
Teglice iz Pepca nisu baš pouzdane treba ih dodatno provjeriti. Gume na tim staklenkama su tanke i ne prianjaju dobro, stoga je potrebno paziti ako se te teglice koriste za dulje skladištenje.
v.milan likes this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 24.09.23 19:43
imam sve u staklu sa dihtungama.
Naručio sam nešto tamo da i usput još nekoliko samplerja po 25 grama i dodao mi još dva duhana samo za jednu lulu.
Izvrstni duhani. Tako da limenke stavljam u zlatne rezerve a TAK sad testiram i skupljam novac za novu naružbu samo TAK duhana za redovnu upotrebu.
Saymoran likes this post
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
Tabak aus Kiel. Izvrsni i jeftini duhani, jer se pakiraju u vrećice, a ne u limenke. Mislim da je Darasz jedini koji još šalje online iz Njemačke. Pogledaj njegove duhane, ima tu sjajnih mješavina. Imam nekih 500 grama, ali su u staklenim ćasama sa dihtungom. Ovako u vrećicama se relativno brzo osuše. Dakle, ako ih nemaš doma - pravac "Pepco"!
Među zemljama za dostavu nema Hrvatske, pa ne mozes ni naručit?
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 24.09.23 19:57
Pa vidim tu na forumu, mora da ste Hrvati, da ima Motzeka u lulama. Ja sam naručio za Sloveniju jer živim u Sloveniji.
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 24.09.23 21:09
Probao za sad Dark matter i Herbert Motzek 2.0, oba su jako dobra, s puno latakije, Herbert puno više “mild” nego sam očekivao
Borut likes this post
Slajs Oblak dima
Broj postova : 1240 Join date : 02.08.2020 Age : 37 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : HU Director's Cut, Pfeifendepot No. 004 – Blonder Hans, Solani 656 Aged Burley Flake
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 25.09.23 7:46
Lakeman je napisao/la:
Među zemljama za dostavu nema Hrvatske, pa ne mozes ni naručit?
Već je [You must be registered and logged in to see this link.] to spomenuo; potrebno je dodati napomenu "poslati u Hrvatsku", a odabrati Sloveniju i sve prolazi uobičajeno.
Saymoran and Borut like this post
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 25.09.23 8:35
meni su najbolji njegovi dark orion i black and gold...morning 1975 je isto ok blagi englez
Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Broj postova : 860 Join date : 26.07.2023 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : EMP, Black Mallory, RMC The Original Oriental, Mac Baren Classic Roll Cake, TAK Moro Cake, C&D Haunted Bookshop cake, Gawith&Hoggarth American blend BC
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 28.09.23 0:08
Evo dva dana guštam u Moro cakeu i oduševljava me, odličan mi je. Kakav taste i aftertaste…!
Nikša, Vortimejovrh and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 28.09.23 7:07
Saymoran je napisao/la:
Evo dva dana guštam u Moro cakeu i oduševljava me, odličan mi je. Kakav taste i aftertaste…!
Od svih do sad izprobanih TAK duhana Moro Cake izkače van kao nešto posebno.
Sokreos, Nikša, Vortimejovrh and Saymoran like this post
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 28.09.23 8:32
Eto, koliko ljudi, toliko ukusa; meni je Moro Kake i kao i Micha's kake (kod intimnih prijatelja familije Darasz poznat kao "Mišina pica" ) jednostavno nisu legli - daleko od toga da to nisu izvrsni duhani, ali jednostavno nisu my cup of tea. Malo su preslatki za moj ukus, no to je vrlo individualna stvar.
Uglavnom, sa TAK-ovim duhanima teško da se može pogriješiti, jer upravo dimim njegov "Latakia Revival"!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Sokreos, Polerouter, Nikša, Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
Sokreos Hladan dim
Broj postova : 978 Join date : 03.04.2019 Age : 41 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : Fayyum, Salty Dogs, Louisiana Broken
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 30.09.23 21:07
Borut je napisao/la:
Saymoran je napisao/la:
Od svih do sad izprobanih TAK duhana Moro Cake izkače van kao nešto posebno.
Moram potvrditi da je i mene oduševio na prvu lulu, prebrzo mi je planula ona kockica. Morat ću ga opet naručiti, nisam ga dimio od zime.
Vortimejovrh, Saymoran and Borut like this post
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 05.10.23 11:31
Dakle Herber Motzek me sad tako ošamario nikotinskim krošeom u zadnoj cetvrtini lule da jos vidim zvijezde 😲
Nisam se nadao, moram pripaziti drugi put, pa to je beštija…. 3/4 sve cici mici njam njam i onda tres
wranjo123 likes this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 05.10.23 11:41
Saymoran je napisao/la:
Dakle Herber Motzek me sad tako ošamario nikotinskim krošeom u zadnoj cetvrtini lule da jos vidim zvijezde 😲
Nisam se nadao, moram pripaziti drugi put, pa to je beštija…. 3/4 sve cici mici njam njam i onda tres
Cici njam njam ... e ovo ču da zapamtim vrlo dugo hahahahahahahahahaha
Herbert cici tres duhan 3.0
Saymoran likes this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 18.08.24 22:24
Pitam ...
Dali ima ko iskustvo sa TAK duhanima na čekanju u zalihi? Dali drže kvalitetu ili je to, ako tako kažem, kvarljiva roba koja kroz par godina gubi na ukusu i kvaliteti?
Saymoran Hladan dim
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 19.08.24 8:25
Tom sad sve pakira u limenkama, kazu na internetima. Vjerujem da on nema neke prevelike zalihe jer izlifra robu brzo a limenke ce drzati dobro (no malo je skuplji. Sto se mog iskustva tice, Moro cake stari ok, ali nema vise onu da tak velim, overwhelming aromu sad nakon godinu dana, Herberta Motzeka sam rijesio prije, cini mi se je zadobio pred kraj mozda malo cudan šmek.
No, Old man‘s pipe story mi je danas, godinu dana stariji, nevjerojatan i bolji - sladji, nešto lakši, finiji, izbila je virginija preko burleya na najljepši način
bayro and Borut like this post
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 19.08.24 9:58
Borut je napisao/la:
Pitam ...
Dali ima ko iskustvo sa TAK duhanima na čekanju u zalihi? Dali drže kvalitetu ili je to, ako tako kažem, kvarljiva roba koja kroz par godina gubi na ukusu i kvaliteti?
Ne gube, ako ih prebaciš u staklenu posudu. Meni su isto došle u vrećicama pred neke dvije godine, prebacio sam ih u staklenke i sve pet. Jučer mi je baš došao gušt na "Latakia Revival" i kao da je došao iz Kiela u subotu, nije izgubio ni vlagu ni aromu.
Sokreos and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Motzek - TAK duhani 19.08.24 11:49
Pa baš sam malo gledao šta imam u staklu in naborojao sam jedan kilo tak duhana. I zato sam pitao.
Imam 200g latakia cake, 200g micha cake, 200g moro cake, 200g Herbst 84, 200g Latakia revival i drugo još što nije do kraja dimljeno.
I ako svaki dan po jednu lulu napunim to mi je tamo za 250 dana dimljenja ... ajde za jednu godinu, jer se dimi i drugi duhani. Tako da bi morao ukus izdržat.
Pa dobri su mi ovi duhani ali na zalihu kupovat pojma nemam šta bi bilo.