| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+29misterno BSmatic T.McR. G.S.Patton Kubik --muki-- fatjoe LenkoSmrk milo Lodir Matko fra_Perica Antiša Brka MOVESHAKER sinus ibublic gavran11 Davorin amaru 420blackadder imnik ssekir75 bayro mortimer Nunki Darko Leo Marin Split 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 21.11.11 21:39 | |
| aj se vracajte u trezno stanje | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| |
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.11.11 10:27 | |
| | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 22.11.11 16:16 | |
| ja stanwellicu napunjenu larsen SA-om. idem u skolu pa nemam kad zadimiti... | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 23.11.11 14:28 | |
| Day off ili shabas(Big Lebovski)!!!Black Mallory u Petersonki, Bill Evans svira "Some day my prince will come"(prebacujem u topic "muzika",ako nekog zanima). Zahebaćemo ovaj dan | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 23.11.11 18:00 | |
| McBaren Original Choice u Lincolnici | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 12:23 | |
| Habana daydream, meerschaum, kahva i buena vista social club | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 12:57 | |
| Leo, kaj si ti bosanac? Inače se kaže u Zagrebu kava, a ne kahva. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 13:57 | |
| - Cutler je napisao/la:
- Leo, kaj si ti bosanac? Inače se kaže u Zagrebu kava, a ne kahva.
Mislim da to Leo nije znao... Ne skidam se sa Petersona SR 2007.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 14:17 | |
| - yankee je napisao/la:
- Cutler je napisao/la:
Mislim da to Leo nije znao...
Ne skidam se sa Petersona SR 2007.. Kak ne bi znal, a živi u Zagrebu??? Meerschaum lula, Ahmad zeleni čaj i Peterson Sweet Killarney duhan. |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 14:35 | |
| - Cutler je napisao/la:
a koja je razlika? (pitam za kafu/kavu/kahvu, ne za zene ) | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 14:42 | |
| Naravno da nema razlike, osim što se možda nije radilo o filter kavi ili nesscafeu već o tradicionalnom pripravku Cutler moguće nije shvatio ironiju kojom se poslužio Yankee. Siguran sam da je Leo znao za naš izraz, samo je odabrao uporabiti izraz simptomatičan našim susjedima, koji je puno bliži arapskom izvorniku "qahwah" ili turskom "kahve". Pošto su svi jezici na ovom forumu jednako vrijedni, kao što puno puta naglašavahu senatori, ne vidim tu nikakav problem. Btw. Borkum Riff u Petersonki uz Earl Grey | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 16:56 | |
| - 420blackadder je napisao/la:
Pošto su svi jezici na ovom forumu jednako vrijedni, kao što puno puta naglašavahu senatori, ne vidim tu nikakav problem.
ne vidim ni ja, zato i pitam sto se oko toga pravi problem. covek se samo nasalio i nikog nije uvredio. mada za to postoji vic: dosao hrvat na muslimansku stranu mostara, usao u s.u.r. i narucio kaVu. kelner ga ne zarezuje 2%. prvi put, drugi put, treci put, kelner nista. kad je prolazio pored njega, ovaj ga uhvati za rukav i upita sta je sa njegovom kaVom. "ne znam ja ni za kakvu kavu", kaze kelner. "kako ne znas, nisi cuo za tursku kaVu?" "aaa, mislis kaHVu?" "kava, kahva, pa sve je to isto". "a, vidis, nije" "kako nije?" "pa lepo, nije. jel isto da ja tebi poHValim zenu i poValim zenu?" | |
|
| |
Darko Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.04.2011 Age : 52 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 17:04 | |
| McClelland's Yenidje Supreme u Meer Oom Pauli-ci uz dugačku kavu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 18:24 | |
| - ssekir75 je napisao/la:
- Cutler je napisao/la:
a koja je razlika? (pitam za kafu/kavu/kahvu, ne za zene ) Pa i sam vidiš, zar ne!? Kava = hrvatski Kafa = srpski Kahva = bosanski |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 18:32 | |
| Prvi put čujem za kavu. A osim toga, glupo mi je sve vrste pripreme trpati pod kavu. Espresso, instant nes i kahva nisu isto. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 18:37 | |
| Ma pusti Leo, to je Bayro neki dan nekog ispravio u ŠALI za "dobra vece",ali onako u svom stilu sa dozom humora, pa bi sad i Cutler htio biti pametan.. |
|
| |
Darko Peče me jezik
Broj postova : 497 Join date : 17.04.2011 Age : 52 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 18:40 | |
| Djeco nemojte se posvađati. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
mortimer Prva lula
Broj postova : 93 Join date : 01.05.2011 Age : 48
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 18:51 | |
| Darko,uzeo si mi rečenicu iz usta, Cutler je 20-ak god.stariji,možda jednostavno način šale nije isti pa momci nisu shvatili,ne vjerujem da je imao zle namjere,kao ni oni.Nisam ničiji advokat,jednostavno...ovo mi je jedini forum na kojem nešto pišem jer je ekipa i atmosfera normalna...mislim da nam je svima u interesu da tako bude i dalje. On topic stanislav london u butz choguin uz domaće crno | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 18:53 | |
| Eto ga, djeca nisu shvatila. Ali shvatiti ce jos mu mladi |
|
| |
mortimer Prva lula
Broj postova : 93 Join date : 01.05.2011 Age : 48
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 18:56 | |
| - yankee je napisao/la:
- Eto ga, djeca nisu shvatila. Ali shvatiti ce jos mu mladi
Ja sam generacijski taman negdi između vas pa pokušavam malo ublažit,NHF nije mi bila namjera nikoga okrivljavat | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 19:01 | |
| Jos cu samo reci da pusim Petrson SR 2007 u Mukijevoj luli, koja se tako lijepo pusi da je to cudo! |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 19:05 | |
| Nemojte mi se svadjati radi pizdarija! Cutleru - u Ceskoj sam, ali ako mislis da sve ne vidim - varas se. Nema me jedan dan i vec kraval oko gluposti! Svi su jezici na ovom forumu ravnopravni i OKO TOGA NEMA RASPRAVE! Kome nije po volji - siroko mu polje! Nikakve, pa niti najbenignije nacionalisticke pizdarije necu trpjeti! Za to slijedi dozivotno baniranje! Nemoj da ti ja dodjem u Zagreb! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 25.11.11 19:08 | |
| Dobro, tu smo većinom da se zabavimo, našalimo, upoznamo jedni druge, prodiskutiramo o lulama, uglavnom, da provedemo ovdje ugodno vrijeme.
mortimer@ Naravno da nisam imao nikakve zle namjere, nego sam samo konstatirao činjenicu kako se kod nas kaže za kavu. Ako sam nekoga uvrijedio, ispričavam se.
yankee@
I ovdje se radilo o dozi humora, samo najvjerojatnije neki nisu shvatili. yankee, Ne bih htio biti pametan, zato jer to već jesam.
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|