| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+29misterno BSmatic T.McR. G.S.Patton Kubik --muki-- fatjoe LenkoSmrk milo Lodir Matko fra_Perica Antiša Brka MOVESHAKER sinus ibublic gavran11 Davorin amaru 420blackadder imnik ssekir75 bayro mortimer Nunki Darko Leo Marin Split 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.03.12 15:18 | |
| - bayro je napisao/la:
- I moram ostati još najmanje sat vremena!
Au... To mene čeka od sledeće sedmice kad počnem raditi. Odmor se nažalost bliži kraju. Najgora stvaqr kad ti nešto zapadne petkom nakon poneva, pa ne možes zbrisat sa posla ko sav normalan svet. | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.03.12 15:39 | |
| Dok čekam da se uploada na ftp napravljen posao za danas, a to traje barem sat - dva, uživam u nekakvim ostanjkima duhana koje sam dobio. Malo je slabiji i ima manje štih po dimljenom mesu od Savinelli English Mixture, no to je jedina usporedba koju trenutno mogu napraviti. Uz to espresso s rumom i mlijekom sjeda ko budali šamar | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.03.12 17:25 | |
| Konačno aterirao doma i pripalio Pirate Kake u meerici! Neprocjenjivo! Za sve ostalo - ti je Mastercard! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.03.12 17:57 | |
| eh, da je meni malo pirate kake-a probati... |
|
| |
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.03.12 18:21 | |
| Poslati ću ti nesrećo, čim mi stigne pošiljka iz pipesandcigars. Naručio sam jednu manju količinu! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.03.12 18:34 | |
| mogu misliti koliko je MALA ta kolicina! |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.03.12 18:56 | |
| Siromaški, al' pošteno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
imnik Oblak dima
| |
| |
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.03.12 19:27 | |
| iz kuruze stm => cedevita...
što se tiče male količine grga mi dao duvana taman da popunim 5 posudica od kinder jaja od klinaca... i onda me pita što punim samo trećinu lule... ccc... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.03.12 19:55 | |
| sg chocolate flake, hilson kanadjanka, dalmatinsko crno, domace, ono koje se ne prodaje! misterno, da bog da ti poispadali svi zubi osim onih koji te bole! |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 30.03.12 20:43 | |
| MB mix. modern... u hexi... pravi završetak dana | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 01.04.12 19:27 | |
| posle 10 dana konacno da opet zapalim. old dublin u bbb minervi | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 01.04.12 20:17 | |
| Larriys blend, uz crni čaj ispod spaljenje nespule, naravno lula je...... | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 01.04.12 20:35 | |
| ne pušim... i pijem: normabel ujutro i uvečer, 3 x 2 voltaren forte, tramal po potribi (a potriba je)... discus hernia, mamicu ti | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 01.04.12 22:01 | |
| Ja sam na "seoskom doktoru" (nekako mi se omilio taj duhan u zadnje vrijeme!) iz naravno DMP, uz voćni čaj i Stiega Larssona "Djevojka koja se igrala vatrom"! Odlična kombinacija za ući u novi radni tjedan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
imnik Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 01.04.12 22:12 | |
| Upravo dovršio radnu verziju jedne prezentacije i pripalio Black Diamond iz Savinellice. | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.04.12 10:31 | |
| Matko želim ti sve najbolje i da se oporaviš kod kuče jer ako odeš u bolnicu onda si ga na J..... . Pušim Fishermans love iz Mukijeve oljke | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.04.12 15:12 | |
| - milo je napisao/la:
- Matko želim ti sve najbolje i da se oporaviš kod kuče jer ako odeš u bolnicu onda si ga na J..... .
Pušim Fishermans love iz Mukijeve oljke Hvala, Milo. ipak sam morao do bolnice, po injekciju. s obzirom da sam na poklon dobio jednu Nording, koja sam solio i sprema da ju zapalim danas, kasnije će biti Balkan Latakia u Nording-ici i voltaren forte. | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.04.12 16:06 | |
| Mislio sam ,da ti ne želim hospitalizaciju.Imao ja herniju i u bolnici me natežu rastežu na spravama kao iz srednjeg veka,ubode me u hrbtenjaču sa iglom za slona,da ubrizgaju neko barvilo.I onda sam morau ležati skoro nepokretan tjedan dana jer ako sam ustao mutjelo mi se pred očima ,boljela glava skoro da padnem u nesvijest jer to su strani efekti tog postupka sa barvilom. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.04.12 16:53 | |
| To ti je barva ušla u mozak, pa ti se mutilo, sve si roza vidio, kao,da si na "prideu"! Ma zezam se, sve je bolje od bolnice. Kad te počnu "razvlačiti po doktorima", onda si ga nagrabusio! Ja sam u fazi da me da prostiš j...u doktori i sprijeda i straga, sad mi ih je već dosta! Najbolja medicina je dobra latakija u pristojnoj luli! Drugo me ne zanima! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.04.12 17:25 | |
| bayro, zaboravio si domace OH proizvode | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.04.12 17:33 | |
| ja sam stalno na njima, preventivno! |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.04.12 17:39 | |
| Baš ove zadnje dane koristim lulu ko anti-stres alat. Ono dođje veče..cjeo dan gnjavaža, i onda me smiri dim lule. Baš "odklop". Danas sam več stigo zdimit jednu dozu Erinmore Balkanca, kad sam završio na poslu i bila je milina vozit se kuči "skuliran" | |
|
| |
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.04.12 20:58 | |
| poslje 40 nema zdravih... samo nepregledanih... škotski mix u petersonici... | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 02.04.12 22:02 | |
| bas se spremam da zapalim larsen sweet aromatic u peterson system 303 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|