Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Kako kupiti lulu na ebay-u 28.11.11 14:17 | |
| Dragi forumaši, Krećem od pretpostavke da ste svi već upoznati s mogučnošću kupovine lula na ebay-u. Isto tako, pretpostavljam da svi kupujete/gledate/bidate na ebay.com. To je inače američko tržište, na kojem je poštarina relativno skupa (nađe se, tu i tamo, jeftinija). Postoji, također ebay.de (njemačko tržište), ebay.it (talijansko), ebay.fr (francusko), ebay.uk (V. Britanija) itd. Za one, koji to već znaju, ne pokušavam izmisliti toplu vodu, samo pomažem onima koji ne znaju. Na kraju teksta su priloženi direktni linkovi za američko, njemačko i talijansko tržište, poredani od aukcija, koje uskoro završavaju do onih koje su nedavno dodane. E sad dolazi onaj bitni dio: Kad pronađete lulu, koja vam se sviđa i cijena joj je, npr. 1 euro; NE BIDAJTE ODMAH! Dodajte aukciju u svoj "watch list" i čekajte do samog kraja (30 sekundi) i onda bidajte iznos koji ste spremni dati za tu lulu. Za one koji imaju android telefone, postoji besplatna aplikacija, Myibidder Bid Sniper for eBay, koja sama automatski bida, npr. 5 sekundi prije kraja aukcije. Aplikacija mi je osvojila podosta aukcija, za male novce. Evo i link: [You must be registered and logged in to see this link.]Za one, koji ne pričaju engleski, njemački ili talijanski, slobodno mi se obratite za pomoć. To isto vrijedi i za one koji nemaju android telefone - drage volje ću bidati za vaše aukcije preko svog mobitela. američko tržište: [You must be registered and logged in to see this link.]njemačko tržište: [You must be registered and logged in to see this link.]talijansko tržište: [You must be registered and logged in to see this link.]Nadam se da sam bar nekome pomogao. | |
|
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Kako kupiti lulu na ebay-u 28.11.11 19:14 | |
| Hvala stari na savjetima! | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Kako kupiti lulu na ebay-u 28.11.11 20:34 | |
| Može se bidati i izbidati i sa Iphone-a. Upravo pušim svoju meericu koja je izbidana preko Iphonea, koji defaultno ima Ebay aplikaciju i sva ta ubersniper čuda besplatno. Ne kažem da je to najbolji telefon, daleko od toga, naročito poslije praškog iskustva i muka po Wi-Fi ju, ali je za ovakve stvari sasvim dobar.
| |
|
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Kako kupiti lulu na ebay-u 28.11.11 22:47 | |
| Drago mi je bayro da si imao pozitivno iskustvo s aplikacijom. Svi ovi "pametni" telefoni imaju opciju instaliranja te snipe aplikacije. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako kupiti lulu na ebay-u | |
| |
|