| Gdje kupiti u Pragu? | |
|
+14dado ivek kamarad igorrr Alanon Chofus fra_Perica mortimer ssekir75 Leo 420blackadder Brka Matko gavran11 bayro 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 09.10.18 20:43 | |
| Pokerica je ludilo.... Padam na bijele usnike _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 09.10.18 21:13 | |
| - Lodir je napisao/la:
- Nakon toga sam otisao i do etrafike (oni imaju webshop) u koji se isplati ici po duhane ali ne i po lule koje su pre skupe.
Gdje je točno ta e trafika? Mislim da znam većinu trafika po Zlatoj Prahi, ali za ovu ne znam. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Lodir Peče me jezik
Broj postova : 377 Join date : 26.11.2011 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : SAV Special Tobacco, CD Three Friars, ORL Golden Sliced, McB Virginia N°1, PTR Irish Oak
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 09.10.18 21:16 | |
| Najlakse je ovako, da ne prepisujem: (EDIT: Na mobu sam pa sredim post kad dodjem do kompa) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 09.10.18 21:19 | |
| OK. Shvatio sam. Iza Hlavni Nadraži i Museuma, na Vinohradima, Blanicka 3. Znam gdje je! Hvala Lodir! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Zadnja promjena: bayro; 09.10.18 21:21; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Lodir Peče me jezik
Broj postova : 377 Join date : 26.11.2011 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : SAV Special Tobacco, CD Three Friars, ORL Golden Sliced, McB Virginia N°1, PTR Irish Oak
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 09.10.18 21:28 | |
| Nemas frke. Iduci tjedan sam u Berlinu pa cu u Pfeifenlanden, zelim nabaviti onaj briar cigar (ako mi uspije). Potrudit cu se poslikati ducan da imamo na forumu. Evo i jedna iz Baker Streeta (pogled sa ulice kroz izlog) [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 09.10.18 23:59 | |
| - Lodir je napisao/la:
- ... zelim nabaviti onaj briar cigar (ako mi uspije). ...
Dobre su i morta cigar [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
Zmajevic Gasi mi se lula
Broj postova : 170 Join date : 28.02.2018 Age : 50 Lokacija : Beograd Omiljeni duhani : Scottish Bland, Navy Flake, University Flake
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? 10.10.18 16:32 | |
| Aha ta Trafika beše ovaj sajt: [You must be registered and logged in to see this link.]A o briar cigarama da ne pričam, to je genijalnost ! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Pragu? | |
| |
|
| |
| Gdje kupiti u Pragu? | |
|