| Sa filterom ili bez | |
|
+21fićo gstaraz Rakija foksieloy Elvis Beba Nunki gavran11 Leo milo mortimer strojo Brka Davorin Damir imnik savate Cinober MOVESHAKER ssekir75 bayro dean 25 posters |
|
Pušite li lulu sa filterom? | Da | | 44% | [ 65 ] | Ne | | 46% | [ 68 ] | Samo neke duhane | | 10% | [ 16 ] |
| Ukupno glasova : 149 | | |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 28.09.10 19:18 | |
| 19.30, i ne šali se da ne dođeš | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 28.09.10 19:18 | |
| Sette e mezzo, come sempre. Stesso posto! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 07.12.10 12:13 | |
| Glasovao sam NE filteri, ali mislim da ću morati početi koristiti filtere jer mi bude prejak duhan. Pošto ja još uvlačim dim u pluća. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 07.12.10 14:21 | |
| poceces brzo da NE uvlacis, prolazna faza... | |
|
| |
strojo Prva lula
Broj postova : 57 Join date : 12.11.2010 Age : 45 Lokacija : Arena Zagreb
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 23.05.11 9:30 | |
| Jučer navečer sam prvi puta probao pušiti lulu bez filtera punjenu sa meni omiljenim Navy flake duhanom. I mogu napisati da je meni osobno doista to jedan drugi osjećaj. Ono što sam primjetio u odnosu na pušenje s filterom bilo je da mi je potrebno svega 2 pripaljivanja da popušim lulu do kraja ( inaće mi treba više od dva puta ). Također sam naćin pušenje lule je istovremeno postao opreziji ( da ne grize za jezik ili da ne posaugam žar ) ali i puno opušteniji. Jer se moglo uživati u pravoj aromi duhana "površnim pućkanjem" za razliku od pušenja s filterom gdje treba barem 50% jaće povući dim. Moram napomenut i da mi se lula manje grijala u odnosu na pušenje s filterom. Vrlo vjerojatno zbog puno manje potrebe za češćim i punijim uvlaćenjem dima u odnosu na pušenje s filterom. Eto ovo su bila moja skromna zapažanja kao početnika u svijetu lula na pušenje sa i bez filtera. | |
|
| |
mortimer Prva lula
Broj postova : 93 Join date : 01.05.2011 Age : 48
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 23.05.11 11:13 | |
| Ista stvar i kod mene strojo,potpuno.Najveću sam razliku primjetio kad sam kupio english mixture od savinellia,odličan duhan,u početku ga pušio u ovim lulama s 9mm filterom.Nakon par dana kao da mi je oslabio okus,napunio ga u lulu bez filtera...ma milina Uglavnom filteri su out,čak nisam ni potrošio cijelu kutiju,ostalo ih 5-6. Reci mi samo da li si stavio adapter ili ne,pošto ipak ostane velika rupa kad baciš filter pa me strah da mi ne uleti štagod duhana u grlo? Da li kombinirat adapter sa meer granulatom ili su ovi kamenčići dovoljni sami po sebi pošto ću vjerovatno teško nać adapter u našim trafikama pa dok stigne s e-baya? | |
|
| |
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 23.05.11 11:42 | |
| Adaptera imaš u Austriji kod herr Dreiera za sitne pare, jer on i tako ne zna što bi s njima, jer Austrijanci (i Nijemci) puše gotovo isključivo sa filterom, pa ima Dreier adaptera na bacanje. Par puta mi je poklonio čitavu hrpetinu, a par puta mi je naplatio čak 1 €! No, dovoljan ti je i meer granulat - ništa se neće dogoditi. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
mortimer Prva lula
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 23.05.11 12:40 | |
| Nisam baš često u Austriji ,popodne kupujem granulat a za adapter ću još vidit...bitno mi je da sam otkrio da nije problem u luli,duhanu ili meni nego jednostavno u filteru...nije to "to" kad je on u luli. | |
|
| |
strojo Prva lula
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 23.05.11 13:08 | |
| Mortimer ja sam pušio bez adaptera i meer granulata. Pošto sam opreznije vukao nisam imao problema sa ulijetanjem duhana, pepela i žari u usta i grlo. Nemogu sa sigurnošću tvrditi ali to možda i ima veze sa oblikom i veličinom lule. Moja je bent billiard oblika pa možda nije podložna kojekakovim ulijetanjima kod opreznijeg uvlaćenja kao neka straight lula. Ali sigurno bi više o tome mogli napisati oni iskusniji. | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 23.05.11 17:41 | |
| ja kupim Juniore i onda ih pažljivo otvorim ,bacim aktivno uglje u smeče ,pažljivo sestavim. Onda nemam problema sa uletanjem duhana ili pepela u usta i papir od filtera upije malo kondenzata i moje sline a aroma i snaga duhana ostaje netaknuta. | |
|
| |
strojo Prva lula
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 23.05.11 18:28 | |
| A sa čime ih sastavljaš - pretpostavljam da ih ljepiš ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 23.05.11 19:09 | |
| Ma nemojte kapeličariti! Godinama sam pušio bez adaptera i ništa se dogodilo nije. A meer granulat je zakon! Komadić, dva na dnu lule, pokupi svu gadost! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 23.05.11 19:34 | |
| Samo bih rekao da pušim bez filtera i nemam stranih tijela u ustima, sa kojom god lulom, osim toga filter ne mijenja ništa, jedino može malo ublažiti tongue bite kod nekih duhana, a kod nekih niti to. Ništa se neće dogoditi ako taj prostor ostane prazan, samo ga se sjetite očistiti poslije pušenja. | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 23.05.11 20:02 | |
| - bayro je napisao/la:
- Ma nemojte kapeličariti!
.. a baš sam se nameračio ... | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 24.05.11 21:51 | |
| aman ljudi, man'te se prazne price. godinama sam pusio cigarete bez filtera pa nisam pljuckao duvan, a filter je u moju lulu usao jednom - da vidim kako to izgleda - i nikad vise. pa sta mi fali? bogu fala nista... odavno smo zakljucili da je to samo marketinski trik vauena i ostalih proizvodjaca filtera. isto i za adaptere - imam samo jedan i verujte mi da ne znam u kojoj luli mi je (tolko o tome koliko se cesto koristi ta lula ). nemojte da dramite niokocega vec zapalite i uzivajte...za promenu | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 25.05.11 13:44 | |
| | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 25.05.11 21:23 | |
| ma jeste imenjace, ali je problem u necitanju foruma. kako se koji novi clan prikljuci prezvakavamo istu pricu | |
|
| |
mortimer Prva lula
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 25.05.11 23:47 | |
| Bez nervoze ssekir,koliko vidim anketa je još uvijek otvorena,topic je na vrhu i označen kao važno...ja kao novi član sam postavio jedno sasvim normalno pitanje stroju,odg.dobio od njega i bayre,tako da ne vidim u čemu je problem. No hard feelings,zapali i ti i uživaj. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 26.05.11 0:21 | |
| vidi, znam ja da je problem iscitati sve sto na forumu pise ( a ima toga ohoho), ali ova osnovna i pocetnicka pitanja su kako si sam primetio uvek pri vrhu i na dohvat ruke, tj citanja. ja sam ovaj forum iscitavao dosta dugo pre no sto sam se registrovao, i moram da priznam da sam mnogo stvari naucio. pitam i ja ponesto (najcesce : ), kao sto se vidi, ali prvo pretrazim ima li vec odgovora. dakle, lepo zapalis lulu, sednes ispred kompa, krenes sa citanjem i ne razmisljas o njoj | |
|
| |
mortimer Prva lula
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 26.05.11 14:31 | |
| Ma vidim ja da tebi triba crtat Jesi li ti administrator/moderator-nisi Jesam li ja tebi postavio pitanje-nisam Je li topic otvoren-je P.S. ne shvaćaj ovo preosobno al ako članovima foruma treba tvoje dopuštenje za nekog nešto pitat il s nekim raspravit nešto onda treba tako naglasit...u pravilima foruma Uglavnom net mi nije mjesto za prepucavanje stoga That's all from me. | |
|
| |
milo Oblak dima
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 26.05.11 15:29 | |
| | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 26.05.11 23:20 | |
| nije problem sta sam ovde ja, clan ko i svaki drugi (ako je to uopste bitno), vec da se stvarno vecina tema vrti u krug zbog toga sto neko ne procita ono sto je vec xyz puta napisano. malo i sve ce biti u redu @milo pa i nisi daleko od istine | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 26.05.11 23:54 | |
| Daj mu dvicu... kraj godine je, nema smisla... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 27.05.11 7:54 | |
| Eto, nema me pola dana na forumu i odmah nekakve iskrice, bez veze! U pravu ste obojica; i Sekirče i Mortimer. Činjenica je da je forum postao ogroman, tražilica k...u ne valja i doista je teško naći neku temu, Mortimer je postupio u skladu sa pravilima foruma; topic je otvoren i Mortimer je pitao nešto što ima veze s pušenjem lula (često puta ima pitanja koja sa pušenjem lula nemaju nikakve veze ) A i Sekirče je u pravu, jer je činjenica da je forum postao prevelik, i većina se tema "vrti u krug", no to je tako, i bolje da se neke stvari ponove i više puta, nego da se uopće ne spomenu! Prema tome - pitajte, pa makar i sto puta, ali ipak prije toga, barem letimično pregledajte teme! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez 27.05.11 9:26 | |
| potpuno se slažem, kada trebam pronači neki svoj topik to postaje problem, a netko iz vana da to uradi ----- mission iimposibile | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sa filterom ili bez | |
| |
|
| |
| Sa filterom ili bez | |
|