| Koliko duhana stavljate u lulu? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Koliko duhana stavljate u lulu? 23.01.12 15:12 | |
| Na stranici JIRSA pipes pronašao sam njegovo mjerilo količine duhana u koju lulu.
1. group
Smaller pipes. Up to 2 grams of tobacco. It correspond to a smaller compact pipe or small Lady pipe. Up to one hour of smoking.
2. group
Middle pipes. Most frequent category together with next one. Up to 3 grams of tobacco. Smaller pipe proportion makes this pipe versatile choice for most of occasions.
3. group
Middle bigger pipe. Up to 4 grams of tobacco gives to you smoking pleasure for two or three hours. Mostly more robust pipes, simply fair pipe.
4. group
Big pipe. Mostly Handmades and solitaires. Pipe smoking for whole evening with a taste of exceptionality. You need to bear this pipe not only in teeth. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17532 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Koliko duhana stavljate u lulu? 23.01.12 16:06 | |
| Na natjecanjima se uvijekmdaju tri grama. To se smatra kao "normalnom" količinom. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Koliko duhana stavljate u lulu? 23.01.12 20:04 | |
| Jako individualno, ja i velike pipe na punim do vrha... jednostavno tako mi odgovora. | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Koliko duhana stavljate u lulu? 24.01.12 8:49 | |
| Ovo sam stavio gore ,kao orientaciju za početnike | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Koliko duhana stavljate u lulu? 24.01.12 10:06 | |
| Ma sve pet, ideja je da ne treba robovati informacijama koje je netko postavio na internet. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Koliko duhana stavljate u lulu? 24.01.12 13:01 | |
| Slazen se sa Davorinon, isto kao i sta je Svigi reka kad smo bili u klubu vezano za "cake", ne treba robovat informacijama, cak i taj cake nije nesto pretjerano bitan ako znas polako pusit, ima naravno svoje prednosti ali nije nuzno. Ja isto nikad skoro ne napunim lulu do vrha, osim ako je plitka ali u svakom slucaju hvala Milo na informacijama, uvik je zanimljivo citat takve stvari! | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Koliko duhana stavljate u lulu? 26.01.12 15:48 | |
| Koliko duhana u lulu? Kolko ide... | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Koliko duhana stavljate u lulu? 26.01.12 17:33 | |
| - G.S.Patton je napisao/la:
- Koliko duhana u lulu? Kolko ide...
OVa generalova definicija mi se svidja. | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko duhana stavljate u lulu? | |
| |
|
| |
| Koliko duhana stavljate u lulu? | |
|