| Poker VS Cherrywood | |
|
+3bayro LenkoSmrk Marin Split 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Poker VS Cherrywood 01.02.12 20:04 | |
| Koliko san uspija primjetit na Dunhillovoj shape karti radi se o slicnoj luli s tim da je Poker lula ravna i ima ravno dno (petu) koja je u ravnini sa vraton lule, dok je kod Cherrywood to isto dno malo nakoseno prema naprid i vrat joj pocima malo povise dna i takodjer je malo zakrivljen kao blagi bent, takodjer i usnik. Meni je u pocetku to bija ne zanimljiv oblik, medjutin sad mi je potpuni favorit! Kakva su vasa iskustva, kako se pusi, koje su karakteristike? Ja bi reka da je ko stvorena za flake duhane radi dubine i konstukcije glave. Neman ni jednu ali bi to trebalo pod hitno promjenit [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 01.02.12 20:17 | |
| Hehe... Marine pitaj stričeka Googla da ti pokaže slikice "poker pipe" ili "poker pfeife" i guštaj. Osobno još nemam al sam se zaljubio u ovaj oblik. Čista klasika [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 01.02.12 20:54 | |
| Pa to je to , ma gledan ja redovito po googleu i citan sve sta me zanima al volin cut iskustva prijatelja sa foruma | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 01.02.12 22:27 | |
| Izgleda da nas (mnoge dimoljubce) pere ista bolest, samo što ne boli (pati samo novčanik) i oči. Na početku sam luljaške kariere, pa si govorim, da ima vremena da se kolekcija polako puni, al šta kak srce oče to brže
Zadnja promjena: LenkoSmrk; 02.02.12 7:21; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17534 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 02.02.12 0:35 | |
| Dobri moj i pošteni, sam si riješio dilemu. U svakoj boljoj shape card imaš i pokericu i cherrywood, kao što imaš kanađanku i lovaticu. Razlike su zapravo minimalne, a sve se te lule odlično puše, no sve ovisi o duhanu i pušaču! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 02.02.12 9:01 | |
| Kao što bayro reče, minimalne razlike, a oblik Poker je valjda jasno kako je i nastao | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 02.02.12 10:53 | |
| Pocita san na pipediji da je Poker lula dobila ime, naravno prema kartaskoj igri jer je bila ljudima najzgodnija za naslonit na stol prilikon igre i djeljenja karata, a cherrywood je zapravo bent poker, a pretpostavlja se da je dobila ime prema nekim jeftinim lulama koje su slicno izgledale i bile radjene od tresnje umisto vrijesa. Ima treca varijanta takozvana Gavel kojoj je vrat lule namjesten na pola glave. Meni je ovo sve ljudi moji zanimljivo i bez obzira sta sve podatke mozes nac na netu, recimo kad si pocetnik i neznas nista o lulama prakticki neznas ni sta bi trazija, zato volin pisarat ovakve podatke koji eventualno nekom mogu bit zanimljivi, bar za razbibrigu dok uzivaju u dimu lule | |
|
| |
--muki-- Pipe maker / Moderator
Broj postova : 769 Join date : 16.06.2010 Age : 49 Lokacija : osijek, HR
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 02.02.12 11:51 | |
| imam pokericu - odlicno mi pusi Peterson Old Dublin i koristim ju iskljucivo za njega... odlicna lula - jedan od mojih favorita... preporucam... | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 02.02.12 13:16 | |
| Ih koliko još "treba" da naučim. Baš je dobar ovaj "DIM LULE" | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 06.02.12 19:32 | |
| Evo ti Marine par alatki za vijađ... natrpaš limenčicu RM Scottish Blend-a, pripališ kad se ukrcaš, istreseš pepel kad se vratiš na splitsku rivu Ima da ti na brodu dime 3 fumara. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 06.02.12 19:44 | |
| Hahahahahah to te pitan! Al recimo ova bi bila bez zajebancije [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 06.02.12 20:04 | |
| Matko: Kod [You must be registered and logged in to see this link.] treba mu i "caddy", da mu lulu drži/nosi | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17534 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 06.02.12 22:12 | |
| Ovo je blesavo i bolesno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 06.02.12 23:34 | |
| a stvarno ga je pritira. reka bi vito: i sa solju i sa cukron, triba znat baratat! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 25.06.12 12:55 | |
| Je li poker dobar tip lule za pocetnike? |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood 26.06.12 9:32 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poker VS Cherrywood | |
| |
|
| |
| Poker VS Cherrywood | |
|