| Pozdrav svima iz Zagreba | |
|
+16G.S.Patton imnik 420blackadder fatjoe milo LenkoSmrk fra_Perica ssekir75 sinus Davorin Simba ibublic misterno bayro bingo Suspiria 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Pozdrav svima iz Zagreba 13.03.12 19:51 | |
| Zovem se Tom, imam 36 godina, oženjen sam i imam trogodišnju kćer. Po zanimanju sam grafičar, no nikad u biti nisam radio u struci, već zadnjih osam godina živim od skladanja glazbe za kompjuterske igre. Hobi mi je također glazba, tj. bend u kojem sviram gitaru. Nikad nisam pušio cigarete, već od 1998.g. pušim (privučen mirisom) povremeno cigare i cigarillose. U zadnje vrijeme znam kupiti duhan i rizle, pa se katkad poslužim i time, no bez uvlačenja, jer tako sam navikao. I bez filtera, jer je to ustvari ono što me odbija od uživanja u kvalitetnom duhanu. O luli razmišljam već par godina, a nedavno sam definitivno odlučio barem probati. Kap koja je prelila čašu je bio neki čovjek s lulom koji je sjedio do mog stola u kafiću... ...taj miris je bio tako dobar da mi je došlo da mu uzmem tu lulu iz ruke U njemu nisam osjetio nikakav slatkasti prizvuk (te arome, razne vanilije, voća i ne znam kakvi aditivi mi kod cigara primjerice izazivaju povraćanje) kakav sam uglavnom imao prilike osjetiti kad bi netko pušio lulu, pa mogu samo nagađati o kakvom se duhanu radilo. Otprilike se osjetio - samo duhan. Fini duhan. Ponukan time, probao sam guglati po netu da se malo informiram što da sebi kupim za početak, no malo mi je nastala zbrka u glavi kad sam vidio koliko vrsta lula postoji i koliko vrsta duhana za lulu, da ne govorim o svemu ostalom što ide uz pušenje lule. Tako sam i naletio na ovaj forum. Dakle, za sad sam totalni početnik, pa ću za početak pokušati prikupiti što više informacija. Naravno sad me kopa koliko da uložim novaca samo za probu, jer moguće i da mi se samo pušenje lule i neće svidjeti. No o tom, potom... | |
|
| |
bingo Gasi mi se lula
Broj postova : 152 Join date : 20.09.2010 Age : 54 Lokacija : Okolica Zaprešića
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 13.03.12 20:15 | |
| | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 13.03.12 20:21 | |
| Dobrodošao! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 13.03.12 20:27 | |
| |
|
| |
misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 13.03.12 20:54 | |
| | |
|
| |
ibublic Peče me jezik
Broj postova : 375 Join date : 02.06.2011 Age : 42 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 13.03.12 21:18 | |
| - Suspiria je napisao/la:
- Zovem se Tom, imam 36 godina, oženjen sam i imam trogodišnju kćer. Po zanimanju sam grafičar, no nikad u biti nisam radio u struci, već zadnjih osam godina živim od skladanja glazbe za kompjuterske igre. Hobi mi je također glazba, tj. bend u kojem sviram gitaru.
Nikad nisam pušio cigarete, već od 1998.g. pušim (privučen mirisom) povremeno cigare i cigarillose. U zadnje vrijeme znam kupiti duhan i rizle, pa se katkad poslužim i time, no bez uvlačenja, jer tako sam navikao. I bez filtera, jer je to ustvari ono što me odbija od uživanja u kvalitetnom duhanu.
O luli razmišljam već par godina, a nedavno sam definitivno odlučio barem probati. Kap koja je prelila čašu je bio neki čovjek s lulom koji je sjedio do mog stola u kafiću... ...taj miris je bio tako dobar da mi je došlo da mu uzmem tu lulu iz ruke U njemu nisam osjetio nikakav slatkasti prizvuk (te arome, razne vanilije, voća i ne znam kakvi aditivi mi kod cigara primjerice izazivaju povraćanje) kakav sam uglavnom imao prilike osjetiti kad bi netko pušio lulu, pa mogu samo nagađati o kakvom se duhanu radilo. Otprilike se osjetio - samo duhan. Fini duhan.
Ponukan time, probao sam guglati po netu da se malo informiram što da sebi kupim za početak, no malo mi je nastala zbrka u glavi kad sam vidio koliko vrsta lula postoji i koliko vrsta duhana za lulu, da ne govorim o svemu ostalom što ide uz pušenje lule. Tako sam i naletio na ovaj forum. Dakle, za sad sam totalni početnik, pa ću za početak pokušati prikupiti što više informacija.
Naravno sad me kopa koliko da uložim novaca samo za probu, jer moguće i da mi se samo pušenje lule i neće svidjeti. No o tom, potom...
Dobro nam došel prijatelj! Pretpostavljam da ti je jasno da su ti lula i sve ostalo kaj ti treba osigurani. A moramo i onaj tvoj štap isprobati na Savi. | |
|
| |
Simba Gasi mi se lula
Broj postova : 175 Join date : 07.03.2012 Age : 124 Lokacija : nigdjezemska
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 13.03.12 21:29 | |
| Dobrodošao i dobro nas našao! | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 13.03.12 21:40 | |
| | |
|
| |
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 13.03.12 21:46 | |
| | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 13.03.12 21:57 | |
| prvo, dobrodosao! drugo, jel to jos jedan kolega pecaros? trece, https://www.youtube.com/watch?v=ezMXlxVao8g cetvrto, pogledaj malo slike sa druzenja, mozda prepoznas tog gospodina iz kafica pa ga pitaj koji je to duvan pusio i peto, ako ti se svidjaju cigarilosi i cigare, nema sanse da ti se lula ne svidja dakle, samo napred! | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 13.03.12 22:11 | |
| ^ Hvala svima. I u pecanju sam početnik, tj. na slatkim vodama, a po pitanju morskog ribolova, rekao bih da sam polunapredni početnik Pogledat ću slike, možda ga prepoznam ako je u ovom krugu. A i što se tiče cigara nisam neki stručnjak niti poznavalac, već jednostavno postoje cigare koje mi pašu i koje ne pašu. Zlatna sredina s pristupačnom cijenom - Macanudo Ascot, no ne bih dalje u offtopic. | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 13.03.12 22:39 | |
| | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 14.03.12 0:47 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 14.03.12 1:14 | |
| dobro nam dosao!!!! taj miris dima lule je i mene upecao i ostao sam zakacen za tu drvenu udicu ! ako zelis da probas lulu zivis u gradu gde postoji klub gde ljudi puse lulu....kod mene to jos nema (nadam se da ce da bude) i vecina ce tamo kojliko sam ih upoznao preko foruma ce ti pomoci a ti sve pitaj slobodno .... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 14.03.12 9:46 | |
| |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 14.03.12 12:29 | |
| Lep pozdrav Za početak če bit dosta 50€(lula-30€,duhan-10€,čistači-3€,češki alat-3€,filteri-5€)
| |
|
| |
fatjoe Peče me jezik
Broj postova : 492 Join date : 30.11.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 14.03.12 12:53 | |
| | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 14.03.12 15:01 | |
| Dobro nam došao | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 14.03.12 20:18 | |
| | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 14.03.12 20:21 | |
| Dobrodosel! I molim cijenjeno forumastvo neka se preispita i prizna tko je to od nas sjedio pokraj naseg prijatelja i zarazio ga ovom neizljecivom bolesti lularenja ! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 15.03.12 11:27 | |
| nisam! ajmo dalje ko je? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 15.03.12 11:51 | |
| ja niti sam cijenjen niti sam sjedio pored Toma. |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 15.03.12 17:50 | |
| S prvim dijelom tvrdnje se nece sloziti ama bas nitko na ovomu forumu! To da nisi sjedio pokraj Toma, to ti mozemo vjerovati... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 15.03.12 18:23 | |
| heheheh da da niko ne priznaje )) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba 15.03.12 21:13 | |
| - G.S.Patton je napisao/la:
- S prvim dijelom tvrdnje se nece sloziti ama bas nitko na ovomu forumu! To da nisi sjedio pokraj Toma, to ti mozemo vjerovati...
zato sam i stavio onaj ogromni smajlic! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pozdrav svima iz Zagreba | |
| |
|
| |
| Pozdrav svima iz Zagreba | |
|