| Gdje kupiti u Zadru? | |
|
+5Karlo Simba Davorin zlays 420blackadder 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Gdje kupiti u Zadru? 08.08.12 20:19 | |
| Vec je poznato da je u Zadru jako ogranicena ponuda lula i duhana. Jedino mjesto gdje se moze kupiti poštena lula je u Supernova centru u ducanu Tisak media, imaju nekoliko Peterson lula. Ja sam uzeo jednu tamo. Sto se duhana tice jednako lose: u trafikama te samo cudno pogledaju ili ti pokusavaju uvaliti duhan za motanje. Jedino mjesto gdje ima ponesto duhana je u Kauflandu, desno od ulaza (onog unutra). Imaju: -MB Original Choice 40g-mislim da je to jedini od MB (48 kn) -Borkum riff- vise vrsta,nisam popamtio -Robert Mcconell- nekoliko vrsta u limenkama po 100g (100kn) -ostale cija imena nisam popamtio,ocito manje poznate marke
Ako je netko od vas iz Zadra ili slucajno zna neki bolji ducan u Zadru nek se javi. |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 11.08.12 2:22 | |
| Hvala ti Lluka, moguće je da ću pri odlasku na more prolaziti kroz Zadar, a u Supernovi sam već bio, tako da sad znam da tamo ima Robert McConella. Kod nas u Osijeku u Kauflandu također postoji dobra ponuda duhana, no McConella još nema. | |
|
| |
zlays Prva lula
Broj postova : 52 Join date : 05.01.2013 Age : 57 Lokacija : Sarajevo Omiljeni duhani : There is a lot of them
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 20.02.13 8:40 | |
| Da li neko zna da li se popravila ponuda lula i duhana u Zadru ili i dalje ima kupiti samo na ova dva navedena mjesta gore? Trebao bih uskoro dolaziti pa se pojačam i sa lulama i sa duhanom Hvala | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 20.02.13 9:10 | |
| Bude ti netko lokalni odgovorio, ali pitanje je da li i ovi vise ista imaju. Vecina ducana vise ne funkcioniraju | |
|
| |
Simba Gasi mi se lula
Broj postova : 175 Join date : 07.03.2012 Age : 124 Lokacija : nigdjezemska
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 20.02.13 10:11 | |
|
Zadnja promjena: Simba; 30.05.14 9:47; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
zlays Prva lula
Broj postova : 52 Join date : 05.01.2013 Age : 57 Lokacija : Sarajevo Omiljeni duhani : There is a lot of them
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 20.02.13 10:25 | |
| Shit | |
|
| |
Karlo Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 56 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 22.10.13 23:30 | |
| U Zadru lula i duhana imaju i u trgovini kod četiri kantuna, nije ju teško naći. Imaju i web stranice sa ponudom lula i duhana: zippo.jessica-rabbit.com.hr
Duhan i pribor imaju i u Kauflandu i Supernovi, kako je već gore u prvom postu spomenuto. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 08.03.14 23:27 | |
| Ima kaj u biogradu od duhana? |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 09.03.14 9:11 | |
| - Grey Wizard je napisao/la:
- Ima kaj u biogradu od duhana?
Zadnji put kad sam bio tamo mislim da nisam ništa spazio u dućanima, vidjet ću ove godine. | |
|
| |
Karlo Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 56 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 09.03.14 9:41 | |
| Ja sam valjda jedini iz ovih krajeva aktivan na forumu, a nemam pojma. Nikad se nisam po Biogradu raspitivao za duhane. Možda će neki furešt znati bolje. Ali Zadar nije daleko, pa evo i za buduće putnike namjernike izvešće iz Zadra: Najbolju ponudu duhana u Zadru ima trafika "Happy" kod Četiri kantuna. Ponudu i lokaciju može se vidjeti na [You must be registered and logged in to see this link.] Moguće je da na licu mjesta neće imati baš sve prikazano. Na poluotoku, koliko ja znam, ima još nekoliko trafika koje prodaju lule i duhane. Od ostalog, jedino što je vrijedno spomena su "Tisak Media" u Supernovi i "Daily News" u Kauflandu. Tamo se može naći po 6-7 vrsti duhana. Ponuda je promjenjiva tako da nikad ne znaš što ćeš naći, jedino su Borkum Riff Original, Bourbon i Vanilla u standardnoj ponudi, kažu mi da se ti najviše prodaju. Duhan za lulu se može naći još i na 5-6 "Daily News" kioska razbacanih po gradu. .
Zadnja promjena: Karlo; 16.01.16 19:00; ukupno mijenjano 4 put/a. (Reason for editing : ispravak) | |
|
| |
Godzo Prva lula
Broj postova : 20 Join date : 02.04.2014 Age : 37 Lokacija : Bar, Crna Gora
| Naslov: Gdje kupiti u Zadru? 15.04.14 10:12 | |
| Prijatelj uskoro ide do Zadra pa se obavezao da uzme malo duvana. Moše li se kod 4 kantuna naći nešto od latakije ili nešto valjano sa ukusom kafe ili čokolade? | |
|
| |
Karlo Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 15.04.14 12:26 | |
| Nećete se usrećiti tražeći takve duhane po Zadru. Kod Četiri kantuna imaju ono što je prikazano na njihovim [You must be registered and logged in to see this link.] s tim da kad sam zadnji put bio tamo, od Petersona su imali samo Sweet Kilarney, od Borkum Riffa samo jedan, ne sjećam se više koji, i nisu imali Stanislawa. Na Forumu (trafika "Antea"), kad sam zadnji put bio, imali su pet različitih Petersona, i nešto manji izbor ostalog. Za moderatore: imaju [] u URL-u tako da ne mogu napraviti "lijepi link" Riješeno. | |
|
| |
Godzo Prva lula
Broj postova : 20 Join date : 02.04.2014 Age : 37 Lokacija : Bar, Crna Gora
| |
| |
Karlo Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 14.07.14 13:05 | |
| - Karlo je napisao/la:
- Najbolju ponudu duhana u Zadru ima trafika "Happy" kod Četiri kantuna. Ponudu i lokaciju može se vidjeti na [You must be registered and logged in to see this link.] Moguće je da na licu mjesta neće imati baš sve prikazano.
Update: Prije nekoliko mjeseci otvorena je i nova trafika "Cuba Libre". Isto kod Četiri kantuna, ali na suprotnoj, jugoistočnoj strani. Ponuda je ista, a valjda i vlasnik. Jedina razlika je što za razliku od pretrpanog Happyja, ovdje prodaju samo duhane, lule i ostalu pušačku opremu. | |
|
| |
Joci Prva lula
Broj postova : 31 Join date : 06.04.2018 Age : 25 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Penzance, HH Vintage Syrian, WhiteKnight
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 24.04.18 15:09 | |
| Ako itko bude ovo ljeto prolazio Zadrom, Cuba libre ima najbolju ponudu, sve sa njihove stranice je aktualno. Dakle vise manje sve sto ima Havana u Zg-u. MB Mixture se popusio pa sam skocio do Cube po novu kesicu, a i McConnell Original Oriental je pao za degustaciju. | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? 03.01.20 22:49 | |
| Zna li tko može li se u Supernovi još uvijek pronaći pribor poput čistača? Nepredviđeno sam zadržan u Ninu, imam lule i ponio dovoljno duhana, ali ostao bez čistača. :-( Cubalibre koliko vidim ne radi subotom, taman kad bi posjet Supernovi došao u obzir. Zahvaljujem. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje kupiti u Zadru? | |
| |
|
| |
| Gdje kupiti u Zadru? | |
|