|
| Upit o lulama | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
T.McR. Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 02.12.2011 Age : 61 Lokacija : osijek Omiljeni duhani : MB OC , Grga mix. , Frankenstein ,Pet.Delux , i sve sto je na stolu ponudjeno
| Naslov: Upit o lulama 11.10.12 9:54 | |
| Pozdrav iz Osijeka cjelokupnom drustvu i mala molba, iako sam rijetko na ovim stranicama iz barem meni nekih opravdanih razloga ali posjetim ju i povremeno pregledam i vise sam ovdje gost nego ucesnik u razgovorima. Naime ,molio bih cijenjene poznavatelje pipa sa posebnim naglaskom na kolege iz gornjih postova da mi kazu nesto vise ili manje , blize ili dalje o pipama koje sam sasvim slucajno kupio naletjevsi pogledom na njih prije par tjedana kad sam trazio nekakve dijelove na buvljaku za svoj vanbrodski motor i pri tom na jednoj klupi kod jednog trgovca svastarijama ugledao u vrecici 3 kom. pipica i odmah zgrabio da pogledam koje su i u kakovom su stanju a posebice sto su bile za moje mogucnosti posebno nisko oznacene u novcanom smislu. Pregledao sam ih i ustanovio da nisu skoro pa ni koristene,odnosno rekao bih po mom nestrucnom oku da su bile koristene tek toliko da se isprobaju , nigdje ni ogrebotine , iznutra cake cakum-pakum osim kamisne (usnika) po kojem se vidi da ih je ipak netko drzao u ustima ali u zaista ocuvanom stanju. Pomislio sam da bi dobro dosle za popunjavanje kolekcije a ako i pogrijesim nije velika (novcana) steta jer zavrsit ce u krajnjem slucaju u camcu za koristenje pri boravku na Dunavu. 1. Vauen exclusiv 161 2. Vauen luxus 8073 3. Dr. Boston bistro B Donio doma , ocistio i prebrisao (dezinficirao) i isprobao. Moj skromni i osobni stav : PREZADOVOLJAN , no to je opet stvar ukusa a o ukusima se ne raspravlja , no to me u konacnici ipak podsjeca na onaj mali i kratki vic : nije velik ali meni pruza maksimalno zadovoljstvo Bio bih zahvalan kolegama na recenzijama , odnosno njihovim cijenjenim misljenjima o "biznisu" koji sam uspjesno ili neuspjesno uradio. Hvala unaprijed uz starinski staroessekerski pozdrav svima. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Upit o lulama 11.10.12 11:24 | |
| lega, bar danas ima digitalnih kamera na sve strane. pofotkaj to malo pa stavi na forum, puno ce lakse biti dati ti odgovor. |
| | | T.McR. Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 02.12.2011 Age : 61 Lokacija : osijek Omiljeni duhani : MB OC , Grga mix. , Frankenstein ,Pet.Delux , i sve sto je na stolu ponudjeno
| Naslov: Re: Upit o lulama 11.10.12 11:34 | |
| Hvala lega ali ovako informaticki polupismen smatrao sam da ce i ovaj moj prethodni post pomoci mi bar imalo a i naglaseno je u najgornjem postu da je prostor ogranicen , : "prostor za slike i sve ogranicen na samo 10 mb" a i upitna je kvaliteta slika obzirom da to moram odraditi preko mobitela pa to sve prebaciti ka laptop pa onda opet ovdje a i nije mi odgovor bas da mi gori pod petama , pitao sam tek onako , prijateljski , no u svakom slucaju ,hvala na odgovoru | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Upit o lulama 11.10.12 11:44 | |
| gore pise tocno ovo: - dean je napisao/la:
- Posto nam je trenutno memorijski prostor za slike i sve ogranicen na samo 10 mb mozda bi bilo najbolje da stavljate linkove na forum sa imageshackeus ili slicnih.
a izvukao si post iz pocetka 2008. godine! fotke mozes na bilo koji servis za dijeljenje istih prebaciti direktno s tog telefona, samo ga, naravno, prije toga mores spojiti na PC. posao u tri koraka; prikljucivanje telefona na PC, upload na imageshack, kopiranje linka na fotku ovdje. kako god, vauenice su sigurno kvalitetne, i u pravilu ne bas prejeftine lule, dok za dr. boston nisam previse siguran sto bih mogao reci. isto tako, kako mogu komentirati tvoj "biznis" ako nisi napisao koliko si to platio? |
| | | misterno Peče me jezik
Broj postova : 527 Join date : 05.03.2012 Age : 52 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH Gljive, JFH Ruševine, McCl 5110, McB Plumcake, Žapci
| Naslov: Re: Upit o lulama 11.10.12 13:12 | |
| e a da se nadjemo sa njim na pivici rećemo, preko tjedna il za vikend rećemo... pa da ošacujemo i vidimo šta to ima? negdje u birtiji sa plastičnim kockastim stolnjacima i di konobarice imaju 60 godina, natapirane i nose borosane? tamo je konjak 4kn a pivo 5.
il u fensišmensi kafiće di imamo pogled na prednjice i zadnjice prolaznica? | |
| Naslov: Re: Upit o lulama 11.10.12 14:22 | |
| Ma nemojte se zamarati , i ovo je ociti dokaz koliko sam jak na "kompjuteru" kad nisam ni obratio pozornost da je ono zaista iz 2008.g. a i lijenost je sveta ako ju znas postivati, lakse mi je uzivati uz lagani dim negoli tipkati,kako god,veliki pozdrav svima | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Upit o lulama 11.10.12 14:54 | |
| tema premjestena, da si upit postavio u pogresnoj nisam ti ni spomenuo. |
| | | ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Upit o lulama 11.10.12 18:16 | |
| nista tim lulama ne fali. pusi i uzivaj. | |
| | | Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Upit o lulama 11.10.12 20:11 | |
| Ja sam jednom uzeo Vauen lulu za siću i mal prosurfo po netu i iznenadio se da koštaju oko 100 dollara ne E-bayu. Moja se loše pušila dok Muki to nije malo proširio i sad je OK. Onak sa strane puta (kak bi rekli englezi by the way), Tihomire (ili Tomislave, sad sam zaboravio ime) bio sam na moru s tvojim legom-susjedom pa smo se spomenuli tebe. Sam tolko. Moreeeeeeee !! | |
| Naslov: Re: Upit o lulama 11.10.12 20:14 | |
| "nista tim lulama ne fali. pusi i uzivaj." , hvala kolega sekirce a posebno se zahvaljujem legi grgi(moderatoru) na uocenoj i skrenutoj mi pozornosti te se isto tako nadam kako mi se ubuduce vise takovi tehnicki problemi oko postova i pogresnih grupa nece potkrasti u svoj mojoj brzopletosti a sve u zelji da uspijem barem "ista" saznati o kupljenim ljubimicama sto na kraju ipak nisam uspio osim saznanja da sam informaticki slabo potkovan sto i sam znam no nadam se da mi to ostale kolege sa foruma nece zamjeriti posebice sto sam to naglasio a i ispricao se , no kako god , zelim vam jos mnogo ugodnih trenutaka uz vase ljubimice a ja cu i dalje koliko mi to moje slobodno vrijeme dozvoli povremeno navratiti i procitati meni zanimljive tekstove, sa postovanjem , klanjam se , sluga pokoran . | |
| Naslov: Re: Upit o lulama 11.10.12 20:22 | |
| eh brka, oprosti ali previdio sam tvoj post i u svom tom razmisljanju zaboravio sam ti poslati poruku u kojoj sam ti zelio reci da sam neki dan bio sa tomicom i da mi je sve prepricao , drago mi je da smo se upoznali makar i ovako (zasad) a nadam se da ce biti prilike i za uzivo obzirom da sam ovih dana opet u nekakovoj guzvi i bla,bla, da nezamaramo drustvo okolo no saljem ti veliki pozdrav i sad si i sam vidio koliko je osijek velik kad si mog "skolskog" a i susjeda upoznao na ljetovanju , za sada toliko i veliki ti pozdrav brka od tihomira | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Upit o lulama 11.10.12 23:26 | |
| lega, nema potrebe za bilo kakvim zahvaljivanjem i klanjanjem, tu smo da si pomognemo kad god je to moguce a ja kao moderator mogu (i hocu) ispraviti pojedine pogreskice. dok se svi zajedno ophodimo i ponasamo u skladu s nekim elementarnim pravilima ponasanja kao i pravilima foruma sve ce biti u najboljem redu. prihvati se lule sto cesce pa ces vidjeti kako je to dobra terapija za smirenje brzopletosti! |
| Naslov: Re: Upit o lulama 12.10.12 8:28 | |
| ma grga nema nikakvih problema,bzopletost je samo posljedica sto sam se bojao da mi se lula ne ugasi pa sam tipkao brzo ,na brzaka , sa ova jedina dva prsta kojima znam tipkati | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Upit o lulama 12.10.12 9:35 | |
| nema potrebe za bilo kakvom zurbom, ni forum ni lula nece pobjeci. samo lagano i polako! |
| Naslov: Re: Upit o lulama 31.10.12 9:08 | |
| dobro jutro ili dobar dan, kako kome,,,, malo je OT za ovu rubriku iako bi trebalo ici na upravo pusite i pijete ali samo na brzaka da se javim kolegi grgi na sto me ponukao jedan stari post (stari datum,mislim da je 21.11. , lane ) gdje su slike i ispod tekst gdje pise da ste slusali dire straits,leb i sol ,itd,itd, na druzenju pa dolazim do zakljucka da volis slusati knopflera,stefanovskog i sl, pomislih da ti posaljem jedan ,barem meni zanimljiv link da si poslusas ,,, ako ti nije lijeno , onako , prijateljski , pozdrav od moje malenkosti , nekakve stare i uvijek vjerne DB pipe i meni nepoznatog starog duhana,nesica, ali me podsjeca na djetinjstvo kad sam bio zadovoljan i znao uzivati i uz obicnu snitu kruha masti pa tako i uz ovu pipu (nije velik ali meni pruza maksimalno zadovoljstvo) sjedi,gledaj i uzivaj,,,,, a poslije po potrebi i prebaci ovaj post u pravu grupu dragi kolega grga https://www.youtube.com/watch?v=QYcoBkvIKWM&feature=related | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Upit o lulama 31.10.12 10:38 | |
| pregledao, preslusao i nauzivao se. pozdrav i tebi! |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Upit o lulama | |
| |
| | | | Upit o lulama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Top posting users this month | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website |
|
studeni 2024 | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|