| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|
+63tastylimes Majka paludamentum Tomo1978 gizmo jaky1 gavran11 Davor picipl runner josip blizanac biguran jam.hadar Branislav Karlo Davorin Sarmageddon PipeCro dean Chofus Taras koscak gstaraz fićo Juan da Nova Kupuss kamarad igorrr MOVESHAKER 420blackadder Rob590 Rakija Yrb Darko Elvis Beba foksieloy Budo sasha19_81 Keko Antiša Desamp Leo sinus PecaLula™ Capt. Horatio MacAllister Marin Split Rip Kirby mariv.photo fatjoe king1976 amaru G.S.Patton Sunka Simba fra_Perica T.McR. Lodir Matko Suspiria misterno LenkoSmrk milo imnik ssekir75 67 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 11.12.15 18:36 | |
| - Leo je napisao/la:
- Kakšni je taj Durbar na kraju, imam doma par limenki i gledaju me.
A gledam i ja njih. Odličan! Napunio sam najveću DMP kod Dreiera prošlu subotu. Dobra doza latakije, nešto cavendisha i virginije i (čini mi se) prstohvat periqua! My Mixture 956 i Standard Mixture su mi bolji, ali ni Durbar pune ne zaostaje! No valja uzeti u obzir da sam samo jednu lulu izdimio, i to u ratama, kako smo gdje aterirali na kavu ili čaj! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
jaky1 Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 23.09.2014 Age : 56 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : MB Navy flake,Ashton C. Gentleman,HU Joschi`s Oriental Sunrise
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 15.12.15 23:13 | |
| Setam kampusom na Borongaju i dimim Virginiju No1 zacinjenu sa cca 40% Wellauenove sirijske latakije. Bas pase u ovu hladnu vecer!!! Hmmm...jedino mi se nosina smrzla i ozbiljno razmisljam o jednoj warmnose-ici!!! | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.12.15 17:12 | |
| Zadnja Lula davidoff red-a i cak mi je zao sto je zadnja... Pita jos, Ali ne po eurposkoj cjeni. Sve uz casu famous grouse-a | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 19.12.15 18:20 | |
| Švigijeva mješavina broj 2 u Petersonki - jubilarki, uz zeleni čaj! Neprocjenjivo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 23.12.15 19:09 | |
| Kentucky Bird aromatik i čudim se sam sebi kako uopće nije loš. Do nedavno sam odbijao više ikad isprobavati i davati šansu aromaticima, ali eto... Dobio sam ga od šogora koji ga je zabunom kupio misleći da kupuje duhan za rolanje. Pijem jogurt | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 23.12.15 19:17 | |
| Ja opet drvim po Dunhillovom Durbaru uz Irish coffe i dobro se uklapaju! [You must be registered and logged in to see this image.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
jaky1 Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 23.09.2014 Age : 56 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : MB Navy flake,Ashton C. Gentleman,HU Joschi`s Oriental Sunrise
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 23.12.15 20:31 | |
| - Suspiria je napisao/la:
- Kentucky Bird aromatik i čudim se sam sebi kako uopće nije loš. Do nedavno sam odbijao više ikad isprobavati i davati šansu aromaticima, ali eto... Dobio sam ga od šogora koji ga je zabunom kupio misleći da kupuje duhan za rolanje. Pijem jogurt
Da,imam Kentucky-a negdje u ladici...znam da nije los,cak moze i ugrist ak se ne pazi,ali mi je malo zbog cvijetne arome "pi.kast"!!! Nisam pozudio na jos,al nek malo odlezi... | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 23.12.15 23:50 | |
| Kad smo davno Šejker i ja to probavali u klubu valjali smo se od smijeha, prozvali smo ga 'cveteki' . | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 24.12.15 8:12 | |
| - Leo je napisao/la:
- Kad smo davno Šejker i ja to probavali u klubu valjali smo se od smijeha, prozvali smo ga 'cveteki' .
Sjećam se! Bijela vrećica i neka crvena 'tica! Odurno! Znam da je stajao dugo u onoj ladici ispod kettlera, zajedno sa ostalim Altadisovim i Super Value krasotama. Na koncu, kad smo se evakuirali kao Nijemci na povlačenju, bacio sam ga u smeće! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.01.16 14:51 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.01.16 15:35 | |
| Kakav je taj "Aperitif"? Davno sam ga pušio, ali mi je ostao u sjećanju kao moćan duhan, negdje egal "Royal Jachtu"... ili se varam? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Leo Oblak dima
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.01.16 16:09 | |
| Neki kažu da je slabiji brat 965-ice, ima cavendisha i nije nikotinski slabiji, ali je svakako slađi. Meni nije uopće loš. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 04.01.16 17:29 | |
| Mali, opet me cimaš. kao i sa "Durbarom", daj ga dofuraj u četvrtak kod bolesne braće, da ga probam! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 05.01.16 19:54 | |
| Nakon duuuuugo vrimena, problema, prepreka i nezgoda - 3 oaks uz guiness. | |
|
| |
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 05.01.16 19:59 | |
| Zeleni čaj i još se premišljam što sad pušiti... Durbar, Pirate Kake ili Da Vinci...ili možda Navy Flake? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) 05.01.16 20:06 | |
| - bayro je napisao/la:
- Zeleni čaj i još se premišljam što sad pušiti... Durbar, Pirate Kake ili Da Vinci...ili možda Navy Flake?
Hoćeš hint ------- [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
| |
|
| |
| UPRAVO PUŠITE.....I PIJETE :) | |
|