| Pozdrav svima! | |
|
+12bingo Taras ibublic Davorin milo ssekir75 Suspiria 420blackadder Matko Sunka fatjoe imnik 16 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Pozdrav svima! 18.12.12 22:00 | |
| Pozdrav ljudi! Evo ja sam novi u ovom svijetu, počeo sam pušiti lulu prije par tjedana. Imam dvije lule, jednu neku jeftinu koju sam nabavio preko deal extreme stranice, čisto tolko da vidim dali će mi se pušenje lule sviđati, i eto - sviđa mi se. Prvi duhan sam kupio običan, ne za lulu, neki od vanilije, da probam s tim prvo (jer je jeftinije i slabije). Poslije sam kupio još jednu lulu, Dr. Grabow, malo skuplju (al ipak još uvijek jeftiniju u odnosu na druge). Danas sam kupio duhan za lulu Exclusiv Sherry & Cherry. Jako fino miriši, ali kad sam ga počeo pušiti uopće nisam tu finu aromu osjetio koju sam osjetio kod mirisa, neznam zašto.. možda nije baš kvalitetan, ili nešto dobro ne radim? I da, potrošio sam skoro pa cijelu kutiju šibica na paljenje, je li to normalno ili barem u granicama normalne? Evo, to bi bilo sve od mene za sad, savjeti su dobrodošli |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 18.12.12 22:05 | |
| |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 18.12.12 22:19 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 18.12.12 22:21 | |
| dobro dosao na forum, malo prošvrljaj po temama pa će ti većina stvari biti malo jasnija. |
|
| |
fatjoe Peče me jezik
Broj postova : 492 Join date : 30.11.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 18.12.12 22:30 | |
| Dobro došao | |
|
| |
Sunka Gasi mi se lula
Broj postova : 131 Join date : 28.10.2012 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : WOL Signature, TR Sunday's Fantasy, McB Navy Flake, McB Mixture Modern
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 18.12.12 22:36 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 19.12.12 0:12 | |
| Dobrodošao |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 19.12.12 0:17 | |
| | |
|
| |
420blackadder Hladan dim
Broj postova : 650 Join date : 04.01.2011 Age : 42 Lokacija : Osijek Omiljeni duhani : JFH:Ruins of Isengard, McB Plumcake, Lane Limited 1-Q
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 19.12.12 1:04 | |
| Dobro nam došao ! | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 19.12.12 1:08 | |
| | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 19.12.12 1:13 | |
| dobro došao! iskreno, nikad čuo za taj duvan... NIJE nnormalna tolika potrosnja sibica, lose si punio lulu | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 19.12.12 8:45 | |
| | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 19.12.12 9:05 | |
| Dobrodošao, u bolja vremena bi obično rekaod a navratiš u klub i tamo dobiješ sve odgovore, probaš razne duhane i sl.... a sada se jedino možeš ukazati na neredovitim druženjima.... prati topice o klubu.... | |
|
| |
ibublic Peče me jezik
Broj postova : 375 Join date : 02.06.2011 Age : 42 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 19.12.12 9:53 | |
| | |
|
| |
Taras Peče me jezik
Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 30 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 19.12.12 19:18 | |
| | |
|
| |
bingo Gasi mi se lula
Broj postova : 152 Join date : 20.09.2010 Age : 54 Lokacija : Okolica Zaprešića
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 19.12.12 19:34 | |
| | |
|
| |
Desamp Peče me jezik
Broj postova : 344 Join date : 27.10.2012 Age : 56 Lokacija : Beograd-Rio de Žarkovo
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 20.12.12 17:20 | |
| - Bađo je napisao/la:
- Prvi duhan sam kupio običan, ne za lulu, neki od vanilije, da probam s tim prvo (jer je jeftinije i slabije). Poslije sam kupio još jednu lulu, Dr. Grabow, malo skuplju (al ipak još uvijek jeftiniju u odnosu na druge). Danas sam kupio duhan za lulu Exclusiv Sherry & Cherry. Jako fino miriši, ali kad sam ga počeo pušiti uopće nisam tu finu aromu osjetio koju sam osjetio kod mirisa, neznam zašto.. možda nije baš kvalitetan, ili nešto dobro ne radim?
Pozdrav Bađo i dobro nam došao. U Lulu nemoj stavljati ništa osim duvana za Lulu (svaki duvan je pripremljen i rezan za određeni način pušenja). Što se tiče tvog doživljaja arome duvana prilikom pušenja, i kod mene je isti slučaj (do sada sam trošio crvenu Amforu i Stanwell Melange). Pre neki dan, na druženju lulaša, kolega je pušio Melange i tek tada sam ja osetio kako miriše taj duvan kada se puši. Namerno sam sačekao da ostali pripale svoje Lule da bi osetio miris svakog duvana kada se puši. Drugačiji je utisak kada ti dimiš ili neko pored tebe, zato ne brini, probaj različite duvane pa ćeš naći one koji tebi odgovaraju. | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 20.12.12 20:16 | |
| Dobro došel | |
|
| |
fra_Perica Oblak dima
Broj postova : 1553 Join date : 20.11.2011 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Tudji
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 21.12.12 11:30 | |
| Dobrodosao.
Procitaj dobro citav forum. 1) Pogotovo teme u kojima se spominju materijali za izradu lula. Tu ces shvatiti da je lula sa dealextrema otrovna. Opcenito kineska smeca nije pametno stavljati u usta. 2) Duhan koji si prvi kupio i kazes da nije za lulu sasvim sigurno nije dobro pusiti u luli jer je najvjerojatnije sitno rezan pa ce ti goriti dosta vruce. Neces dobiti nikakav osjecaj pusenja lule nego samo borbu sa uzarenom masom. A mozes i ovu grabovicu unistiti ako jos i jako vuces jer ce ti progoriti, pogotovo ako je nova i nema cake. 3) Procitaj malo savjete pocetnicima oko izbora duhana. Ima tu svega, ali najcesce svi pocnu sa nekim umjerenim aromatikom tipa MacBaren Original Choice i time upusavaju lulu, a zatim izgradjuju osjecaj i lulaski sazrijevaju pa neki ostanu na aromaticima, neki prelaze na engleze . . . Uglavnom svi zagrizeni ovdje ce ti u konacnici savjetovati latakijske duhane. Oni ce ti u pocetku mozda biti jaki i smrdljivi, no s vremenom ces mozda nauciti cijeniti lulaske delicije.
No do tada je put pred tobom otvoren i sam ces ga krojiti svojim metrom.
Jos samo 2 savjeta. 1) Lulu ostavljaj da se odmori 24 sata izmedju pusenja. Nagraditi ce te. 2) Prodji razne tobacco shopove po gradu jer se da naci ok lula za oko 200-tinjak kuna. No i o tome pise dosta po forumu. Tako ces imati prostora za dva pusenja dnevno. Ili si nabavis neku meershaumicu na e-bayu. Nju mozes vise puta dnevno uzivati. | |
|
| |
PecaLula™ Gasi mi se lula
Broj postova : 165 Join date : 19.10.2012 Age : 37 Lokacija : Sremska Mitrovica, Srbija
| Naslov: Re: Pozdrav svima! 21.12.12 13:39 | |
| Iskrena dobrodošlica. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pozdrav svima! | |
| |
|
| |
| Pozdrav svima! | |
|