| Poklončić | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Poklončić 22.01.13 15:37 | |
| evo lule koju sam danas dobio na poklon od prijatelja. ima neki plasticni dio izmedu usnika i glave al sam ga bacio, dosta je labav usnik, ima netko nekakav prijedlog da ga malo bolje ucvrstim ? i jel ima neki nacin da ne stavljam slike na imageshack? http://imageshack.us/g/1/9977331/ |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Poklončić 22.01.13 15:57 | |
| žao mi je, Zvonimire, morat ću te opet razočarat. i ja sam dobio sličnu lulu na poklon i nisam ju bacio, samo iz razloga što je poklon. to je kinesko smeće, s metalnom žarnicom, koje ti ne bih preporučio da puniš duvanom i pušiš. pogledaj malo po ebay-u, možeš kupit jako dobrih lula za male novce. | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Poklončić 22.01.13 16:38 | |
| Na zalost Matko je u pravu... sta reci, nekako ko da nemas srece u zadnje vrime sa tin lulama... Ja bi uzea onu Dr. Grabov, cijena je odlicna, lula izgleda odlicno. Zvonimire ne daj se obeshrabrit, nac ce se nesto povoljno i odlicno u svakom slucaju! Samo kopaj i postaj, dok je foruma svi ce ti rado pomoc u odabiru! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poklončić 22.01.13 17:06 | |
| haha definitivno kupjem novu bolju lulu i mislim da cu uzeti Dr Grabov |
|
| |
Marin Split Hladan dim
Broj postova : 935 Join date : 03.10.2011 Age : 42 Lokacija : Split Omiljeni duhani : Vise i manje latakijski
| Naslov: Re: Poklončić 22.01.13 17:13 | |
| To ti je najpametnije pari mi se! | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Poklončić 22.01.13 19:08 | |
| zvonimire, mozes nabaviti odlicne lule za male pare. sve sto treba da uradis je da odvojis dovoljno vremena i proucis forum. sve pise. ne znam koliko para imas, ali mozda bi ti najbolje bilo da se raspitas kod . tu sigurno neces da se zeznas. | |
|
| |
LenkoSmrk Hladan dim
Broj postova : 727 Join date : 12.12.2011 Age : 50 Lokacija : Slovenija-Prlekija
| Naslov: Re: Poklončić 22.01.13 19:52 | |
| Zvonimir, ajde stavi ove kineske imitacije lule u vitrinu, ko podsetnik, šta nesmeš da staviš u usta... Neka ti je sa srečom nova kupnja sledeče lule | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poklončić 22.01.13 21:07 | |
| hvala vam svima ljudi |
|
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Poklončić 31.01.13 11:45 | |
| Je, i ja sam taku lulu dobio od supruge kao poklon pod bor. Ne smijem ju bacit ni da oću. Pa je eno negdje, ni sam ne znam di. Probo sam ja to zapalit, al je tak dobro napravljena da vuče više zrak sa strane neg di bi trebalo. | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Poklončić 31.01.13 12:35 | |
| ... kao što Lenko i Brka kažu - spremi, nemoj bacat, radi se o poklonu koji je kupljen u dobroj namjeri i sa dobrim željama, samo nažalost, tvoj prijatelj je kupio poklon loše kvalitete. Dobre namjere i dobru želju ne bacamo u smeće. Ako prijatelj naknadno pita kakva je možeš reći da nije nešto zato što je kineska ili da ti ne odgovara iz nekog drugog razloga ili (u najgorem slučaju) da nije dobro kupovati lulu nekome drugome (izmisli neko praznovjerje ili ono u stilu: "nalivpero i lulu ne dam nikome") ali da ju čuvaš jer je to njegov poklon. Svi lulaši se nađu prije ili kasnije u sličnoj situaciji... kupi ti dobri prijatelj duhan koji ti ne odgovara, odmah otvoriš pred njim, malo napuniš, malo pripališ (tek toliko da se zadimi), malo kažeš: "nije loš, ali budem nastavio drugi put"..... započneš priču o duhanima i uvališ mu praznu vrećicu svog omiljenog duhana (tj. nekog koji ti odgovara i nije preskup, a može nabaviti u tvom gradu) s riječima :"ovaj mi je omiljeni" ili "bolji je i od " drugi put češ dobiti na poklon baš taj duhan.... ... a ovaj loš koji si dobio, jbg! ako ništa drugo u PKPL s njime ... | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poklončić 31.01.13 20:02 | |
| |
|
| |
Brka Peče me jezik
Broj postova : 311 Join date : 25.11.2010 Age : 51 Lokacija : Bilje, Osijek
| Naslov: Re: Poklončić 01.02.13 13:44 | |
| | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Poklončić 01.02.13 15:03 | |
| ... ja to iz vlastitog iskustva ... bitno da su svi sretni na kraju (i donosioc i primatelj poklona) | |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| Naslov: Re: Poklončić 01.02.13 15:53 | |
| Bogami do sad san ima srece sa tin majkemi, prvo dobijen Petersonovu lulu na poklon, a posli London mix! Lula od cure a duhan od prijateljice Posli su mi otkrili tajnu... Jednostavno su kopali bas na ovom forumu kao gosti i malo proucavali prije kupnje Hvala forumu i pametnin zenama! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Poklončić 01.02.13 15:55 | |
| Eto, ZATO je dobro da je forum otvorenog tipa (i karaktera)! |
|
| |
Marin Split Hladan dim
| |
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Poklončić 03.02.13 23:11 | |
| tacno tako. koja svrha zatvarati forum? da mi koji nesto znamo vrtimo izmedju sebe, a oni koji zele da procitsju bez registracije ne mogu? malo bezveze i sebicno... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Poklončić | |
| |
|
| |
| Poklončić | |
|