| Jeste li probali ovaj duhan? | |
|
+31wranjo123 bayro Morf feanor paludamentum jaky1 nightsmoke Karlo Suspiria Juan da Nova kamarad igorrr Chofus misterno gstaraz Desamp Rakija ssekir75 foksieloy sinus LenkoSmrk Leo Matko Marin Split imnik MOVESHAKER Davorin Keko Antiša 420blackadder zlays T.McR. 35 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
nightsmoke Prva lula
Broj postova : 94 Join date : 05.11.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 05.12.15 14:53 | |
| Pitanje... Ima li netko iskustva sa MCB Latakia blend... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 05.12.15 18:50 | |
| - Grey Wizard je napisao/la:
- Kakav je ovo? Englez?
[You must be registered and logged in to see this image.] Čeh. I ne kupuj ga ni pod razno! Od Stanislawa valjaju jedino Balkan Latakia, London Blend i ovaj kojeg sam danas (jedino) kupio kod herr Dreiera! [You must be registered and logged in to see this image.]_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 05.12.15 19:40 | |
| |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 05.12.15 21:27 | |
| Za black and gold: Bilo je nekoć u PKPL, jako blago, meni bezokusno. Nije mi se dopao. | |
|
| |
Keko Oblak dima
Broj postova : 1184 Join date : 30.01.2013 Age : 62 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965, EMP, St. James Flake, Navy Flake, lot of flake
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 05.12.15 21:30 | |
| - bayro je napisao/la:
- Grey Wizard je napisao/la:
- Kakav je ovo? Englez?
[You must be registered and logged in to see this image.] Čeh. I ne kupuj ga ni pod razno! Od Stanislawa valjaju jedino Balkan Latakia, London Blend i ovaj kojeg sam danas (jedino) kupio kod herr Dreiera!
[You must be registered and logged in to see this image.] Kaj nemaš doma grijanje?? | |
|
| |
jaky1 Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 23.09.2014 Age : 56 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : MB Navy flake,Ashton C. Gentleman,HU Joschi`s Oriental Sunrise
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 05.12.15 22:20 | |
| Sweet Secret je prava katastrofa!!!! Sto dalje od njega,uzas!!! | |
|
| |
nightsmoke Prva lula
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 05.12.15 22:36 | |
| - jaky1 je napisao/la:
- Sweet Secret je prava katastrofa!!!! Sto dalje od njega,uzas!!!
Iskreno mislim da i pakiranje ukazuje na to. | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 06.12.15 9:36 | |
| - nightsmoke je napisao/la:
- Pitanje... Ima li netko iskustva sa MCB Latakia blend...
Bilo ga je nekad u Hrvata (točnije - kod Goge) za kupiti, ali to s latakijom osim imena nema veze, ni L od latakije. Dobar flake, ono - duhan za svaki dan kao i Scottish Mixture, samo skuplji. Flake - tj. narezana kobasica, ne loš. Mislim da sam ja nekada davno i napisao neku recenziju o njemu. pred šest, sedam godina... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
jaky1 Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 23.09.2014 Age : 56 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : MB Navy flake,Ashton C. Gentleman,HU Joschi`s Oriental Sunrise
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 08.12.15 18:20 | |
| Gospon Bayro,kada je kupljen ovaj Winter time flake? Prije par mjeseci sam imao priliku pusiti Winter time flake,ali na piksi je bio logo i Stanislawa i SG-a. Da li je to isti duhan? Iz iste serije sam dobio i limenku Spring time flake koji mi je bio jako dobra va/per mjesavina sa citrusnom notom. Kakva je to kombinacija Stanislawa i SG-a? | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 08.12.15 18:28 | |
| Ovisi gdje kupuješ. Službeno ga proizvodi SG, no kao "blended by Stanislaw and Samuel Gawith" piše na sajtu njihovom. | |
|
| |
jaky1 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 08.12.15 18:31 | |
| Sastav u limenci je isti ili....ovisi gdje kupujes? | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 08.12.15 18:37 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 08.12.15 18:40 | |
| To ni vrag ne može raspetljati... Naime, kupljen je u Austriji kod legendarnog herr Dreiera za nekih 9 ojra (ili manje - Švigi će znati - on je moj bookkeeper,sve cifre pamti), to mi je bila jedina duhanska akvizicija, no da ne odem predaleko, na limenci piše Stanislaw, na deklaraciji Dan tobacco, u nekim recenzijama se spominje SG, pa sad ti budi pametan! Osobno mislim da je stari češki gospodin Josef Stanislaw smiješao mješavinu, pa ju prodao SG-u, a da su Dan tobacco i Mostex samo dileri u cijeloj toj priči. No glavno je da se dimi i da je duhan odličan! I Jaky, prestani s tim "gospodin Bayro"! Za ekipu s foruma samo "Bayro", a za ostale "Gipsy Judge"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 08.12.15 20:03 | |
| tako je... ovdje je demokracija ( i socijalizam ) na dijelu svi smo isti... Inače, koliko se sjećam, i ti si jaky nekada najavio posjet klubu... da ne budem OT, goson Stanislaw je jedan fini gospodin koji stvarno uživa u blagodatima dimljenja lule, i zarada nije na prvom mjestu ( mislim da to i Keko može potvrditi )... barem takvog mi ga je opisao g Petrak | |
|
| |
jaky1 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 09.12.15 9:37 | |
| Taman se okurazio a Bayro mi osvjezi strah sa spominjanjem inicijacije!!!! Doci cu !!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 09.12.15 10:50 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
nightsmoke Prva lula
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 09.12.15 11:34 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 09.12.15 11:36 | |
| | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 09.12.15 11:58 | |
| Nekako sam bio skeptičan prema tim četiri godišnja doba duhanima. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 09.12.15 13:19 | |
| - Leo je napisao/la:
- Nekako sam bio skeptičan prema tim četiri godišnja doba duhanima.
Ja probah zimski - odličan je, možeš probati u nedjelju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
nightsmoke Prva lula
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 09.12.15 13:43 | |
| | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 09.12.15 14:23 | |
| To je bila njegova želja koja mu je odbijena, ipak se našao mokar. | |
|
| |
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 09.12.15 14:31 | |
| _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
jaky1 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 09.12.15 15:51 | |
| - Leo je napisao/la:
- Nekako sam bio skeptičan prema tim četiri godišnja doba duhanima.
Dimio sam Spring time flake. Isto mogu reci-odlican je!!! Nazalost,neces ga moci probati u klubu jer sam ga zdrobio na brzinu!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? 18.01.16 21:16 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Jeste li probali ovaj duhan? | |
| |
|
| |