Broj postova : 987 Join date : 01.09.2022 Age : 43 Lokacija : Varaždin Omiljeni duhani : Ashton Artisan's blend, Robert McConnell Oriental, St. Bruno, plavi Capstan, Amphora Virginia blend, HH Pure Virginia, Peterson Flake, MB mixture Scottish blend, HH Old dark fired, Peterson De Luxe Navy Rolls
Naslov: Re: Gdje kupiti u Ljubljani? 12.01.24 23:37
Borut je napisao/la:
I ... da ne zaboravim ... kod nas prodavač duhana ne sme da ti kaže šta on ima na zalihi nego moraš ti da pitaš ... treba mi Clan i on ti kaže nemam ili imam. Imate li MacBaren original choice ... i on ti kaže imam nemam. Ne može on, kao zbog zakona, reči imam to i to i to.
Kod nas je država zaista poludila oko toga.
Tebi bar odgovore nešto, pa kod nas bleje ko tele u šarena vrata kad ih pitaš bilo što vezano za duhane.. 😁😁😁😁
Nikša likes this post
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: Gdje kupiti u Ljubljani? 13.01.24 9:11
Ma i za internet je. Bili smo [You must be registered and logged in to see this link.] i ja u Pragu u kasnu jesen 2011, obojica u veeeliikoj kupovini duhana i lula, a uz to još i obojica oboružani foto-aparatima i to ozbiljnim, sve neki Canoni i slična čudesa. Htio Švigi snimiti Karlov most u Pragu u noći, u magli, bez ljudskih likova, no to je ispala nemoguća misija jer se u svako doba dana i noći netko šeće Karlovim mostom. No, mi nadobudni, naoružani stalcima i fotićima, podešenima na dugu ekspoziciju, hvatamo trenutak. Ništa - nula bodova, uvijek netko šeće. Okinemo par fotki da baš nismo uzalud dolazili, vraćamo se preko Prašne brane u hotel, kada nam pristupa bojažljivo neka polusmrznuta djelatnica i nudi svoje usluge. Ništa - mi se zahvalimo, još joj Švigi tutne par kruna, bilo mu žao. Drugi dan mi to pričamo jednom češkom poznaniku i on se iznenadi da nam je sirotica uopće pristupila jer je prostitucija u Češkoj polulegalna, negdje u sivoj zoni, ali je startanje na cesti (za razliku od Španjolske) strogo zabranjeno. A sad me [You must be registered and logged in to see this link.] nemoj pitati kako znaam za Španjolske kulturne običaje - to znam jer sam godinama rtadio kao turistički vodič!
Eto, svašta čovjek doživi kada je pušać lule!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Nikša, Vortimejovrh and Borut like this post
Borut Peče me jezik
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Gdje kupiti u Ljubljani? 13.01.24 9:30
Vortimejovrh je napisao/la:
Biti cu u hotelu Slon, to je blizu?
Pa Slon ti je baš par minuti pješke do maximarketa, to ti je zaista baš na dohvatu ruke.
Broj postova : 350 Join date : 07.09.2023 Age : 52 Lokacija : pa tamo negdje daleko Omiljeni duhani : EMP, Nightcap, 965, Old Ironsides
Naslov: Re: Gdje kupiti u Ljubljani? 13.01.24 9:37
PurgerVž je napisao/la:
Tebi bar odgovore nešto, pa kod nas bleje ko tele u šarena vrata kad ih pitaš bilo što vezano za duhane.. 😁😁😁😁
Pa i kod nas ti je nešto isto. U glavnom niko nezna ništa. Ali svaki put znaju šta je duhan za lulu a šta duhan za motanje cigareta. Barem to.
A to kad kažeš treba mi poklon u obliki duhana za lulu prodavačica sve vadi van, onih 5 6 duhana i kaže imam to ono treče ... pa šta znam ... ovaj lepo miriše, ovaj isto ali drugačije .... hehehehe
bayro, PurgerVž and Saymoran like this post
Borut Peče me jezik
Naslov: Re: Gdje kupiti u Ljubljani? 13.01.24 9:53
A kada si kod Maksimarketa imaš ulaz gore i ideš unutrašnjima stepenicama dole ili levo i desno vanjske tepenoce u podrum. U podrumu imaš male trgovine. I usred trgovina ti je ulaz u Maksimarket i odmah na ulazu desno ti je trafika. A cigare nađeš u jednoj od tog trgovina u podrumu, Havana cigar point, samosvoja trgovina. Imaju i whiskije, konjake i slično.
Ali ... oko duhana za lule ... ne očekuj ništa posebno. Ma ne očekuj ništa .. uzmi Clan i to je to
Naslov: Re: Gdje kupiti u Ljubljani? 13.01.24 10:19
Vortimejovrh je napisao/la:
Hvala ti Borute! Imam izložbu u srijedu u 19h, galeriji Društva likovnih umetnikov Ljubljane, Breg 22. Pa dobrodošao!
Puno hvala ali nemam više puta u Ljubljanu. U srijedu bit ču u Celju i tamo okolo. Ali hvala još jedanput.
I kada smo več tu ... evo ti slika ... kada ideš gledat u Maksimarket idi još na drugu stranu ima jedna trafika pola minuta od hotela. I kada si več tamo onda samo produži još 200 metara, tamo do burze, ako je još tamo napred koja trafika, malo sam zaboravio. Ali ovo ti je najfrekventniji dio Ljubljane. I možda nađeš što drugo.