| Deda bio na sajmu | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rob590 Prva lula
Broj postova : 63 Join date : 11.03.2013 Age : 36 Lokacija : Zagreb (posao)/Varaždin (tu i tam vikendom) Omiljeni duhani : McB Original Choice, PTR Connossieur's Choice, McB Navy Flake
| Naslov: Deda bio na sajmu 13.04.13 19:47 | |
| Evo, jedna kratka pričica o tome kako se moje lu(l)dilo preneslo na moje bližnje. Kod nas u Vž se sajam svega i svačega održava svakog četvrtka i subote. I zove mene deda u četvrtak na telefon i veli on meni da mi je kupil 3 lule za cifru od 50 kn. I priča on meni kak su mu baš fora. I eto, danas su stigle k meni. Prvi dojam mi je bio da su lule nekako male... Uglavnom, evo koja slikica: Ima ugravirano: ATU BRIAR, žarnica je ovalnog oblika, 25 mm po duljoj i 8 mm po kraćoj osi te je 30 mm duboka. Ima ugravirano: ADVENT DENTAL s jedne te LONDON MADE s druge strane, promjer žarnice je 15 mm i dubine je 20 mm. Ima ugravirano: BRUYERE GARANTIE, promjer žarnice je 15 mm, a dubina je 25 mm. I čujem se ja danas opet s dedom, zahvalim mu se na lulama, kad on meni: Kupil sam ti još 6 komada danas. Veli lova prava sitnica, ukupno nekih 100-ak kuna za svih 6 komada. S time da sumnjamo da je jedna od morte (ili kak bi deda rekel od hrasta 'z vode), a 2 je kupil od iste gospođe od koje je potekla ona Brebbia o kojoj sam već pisal. I veli da mu se čini da su veće od ove 3... Ludi deda, nema kaj... | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Deda bio na sajmu 13.04.13 19:49 | |
| Sjajno! Pravi ti je deda! | |
|
| |
Rob590 Prva lula
Broj postova : 63 Join date : 11.03.2013 Age : 36 Lokacija : Zagreb (posao)/Varaždin (tu i tam vikendom) Omiljeni duhani : McB Original Choice, PTR Connossieur's Choice, McB Navy Flake
| Naslov: Re: Deda bio na sajmu 13.04.13 19:59 | |
| Nego, jedno pitanjce još. Ima tko kakvih iskustava s takvim "minijaturama"? Kako se puše, jesu li čemu? | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Deda bio na sajmu 13.04.13 20:01 | |
| Šejker je najpozvaniji da na to odgovori, ali ako je dobar vrijes, vjerujem da će se dobro pušiti. | |
|
| |
Rob590 Prva lula
| Naslov: Re: Deda bio na sajmu 13.04.13 20:05 | |
| Valjda je dobar vrijes... Iako mi se čini da ona prva (ATU) ima dosta tanke stjenke. Ove druge dvije imaju nešto više mesa... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Deda bio na sajmu 13.04.13 21:56 | |
| | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Deda bio na sajmu 14.04.13 16:19 | |
| Ja volim manje lule ponekad, jer mi se ne da uvijek cijelo popodne sjediti i pušiti. Puše se vrlo dobro, imam dosta bruyere garantie, svih veličina i mogu reći da su odlične, čak i bolje nego što im cijena. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Deda bio na sajmu 14.04.13 19:02 | |
| nek' deda pozivi jos sto godina! |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| |
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Deda bio na sajmu 17.04.13 19:41 | |
| Mala ima jednu veliku prednost - Ona ti je vjerna 24sata tjedno 366 dana godišnje i uvijek je uz tebe. (i kad nisi u pravu - Mala je uz tebe)
- Mala nikad nema glavobolju i uvijek je spremna za pružanje užitka u dimu, ne traži predigru jer se brzo i lako puni, ne moraš brinuti koliko će trajati jer kratko gori. - Mala ne daje puno dima kao njene veće sestre. (manja komora za sagorijevanje, manja površina gorenja i manja količina zapaljenog duhana) - Koliko kod da si u gužvi s vremenom ne brini, Ona neće zamjeriti - kratko je slatko - Pokušavaš se odviknuti od cigareta? - napuni ju: 1/4 ili 1/3 ili 1/2 - taman za 5 - 15min čistog užitka - od Male ne očekuj da pogledate cjelovečernji film zajedno - Mala sigurno neće čitati knjigu s tobom, ali za šetnju do dućana je uvijek raspoložena - Kamo god da ideš uvijek imaš dovoljno mjesta da Malu povedeš sa sobom - Mala zahtjeva više nježnosti od većih sestara - ima tanje stjenke te se lakše pregrijava - Ne znaš da li ti neki duhan odgovara - Mala voli istraživati nepoznato i pomicati granice (ako ti se duhan ne svidi - ne bacaš veliku količinu)
... nadopunjujem kako se sjetim ....
| |
|
| |
Rob590 Prva lula
| Naslov: Re: Deda bio na sajmu 17.04.13 21:10 | |
| Hvala Shakeru, ovo je fakat genijalno. Već se sad radujem se avanturama s nekoliko različitih Malih... I naravno da me deda dalje drži u neizvjesnosti, neće mi ništ reći o novim lulama, kad god ga kaj pitam samo robotski odgovori da budem videl dok dojdem doma... | |
|
| |
Taras Peče me jezik
Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 30 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
| Naslov: Re: Deda bio na sajmu 18.04.13 8:42 | |
| Svaka cast,neka ti djed zivi stotinak godina i vise.Lepo ih dimio | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Deda bio na sajmu | |
| |
|
| |
| Deda bio na sajmu | |
|