foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Gawith, Hoggarth & Co. Bulk: Kendal Gold ned 21 tra 2013 - 10:24 | |
| Gawith, Hoggarth & Co. Bulk: Kendal Gold[You must be registered and logged in to see this image.]This traditional Kendal blend is comprised of all light Virginias in a shag cut. Finer cut pipe tobacco, easy burning.Zemlja porijekla: Amerika Jakost: 1/5 Sastav: Virginia Način rezanja: shag Raspoloživo pakiranje: bulk Recenzija: Ovaj duhan je prije bio poznat kao Kendal's Light no izgleda da Ameri popizde kada se duhan i light koristi u istoj rečenici pa je preimenovan u nešto što neće korumpirati mlade amere i odvući im pažnju od prežderavanja u McDonaldsu i mržnje prema arapima. Fotku sam baš sam napravio, sve slike na netu su dosta svjetlije i žutije nego što je duhan u stvarnosti nakon što se malo posuši i odleži, pa da nebudete zavarani. Čista Virginia, prirodno slatkasta i subtilnog okusa. Mora se pušiti jako oprezno, ni na tren jače nego minimum potreban za gorenje inače ostane bez okusa. Brat mi svaki čas zdipi malo i zarola u cigaretu i kune se da je u cigareti preodličan duhan. U luli pak mi je preslab malo. Sam po sebi je fin ali za cijelo punjenje u bilo čemu osim u lulama malih žarnica postane dosadan nakon nekog vremena. Ono u čemu je pak odličan, to je kada želite blendati sa drugim duhanima. Ili u njega dodajte neku finu latakiju (u malom omjeru, inače latakija sve preuzme) ili njega dodajte u malim količinama u duhan sa kojim imate problema sa gorenjem, ili većim količinama u duhan koji vam je prejak, i možete dobiti impresivne rezultate. Kao čisti duhan za pušenje 2/5 kao blending duhan 4/5, total: Ocjena: 3/5 | |
|
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Gawith, Hoggarth & Co. Bulk: Kendal Gold ned 21 tra 2013 - 10:30 | |
| Sjajna recenzija! Vidim da je riječ o slabom duhanu koji vjerojatno ne bih osjetio. Vjerujem da bi bio pogodan za preuređivanje postojećih mješavina kao što si napisao.
Zadnja promjena: abudimir; pet 3 svi 2013 - 19:59; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Gawith, Hoggarth & Co. Bulk: Kendal Gold ned 21 tra 2013 - 10:31 | |
| Mislim da bi ti trebao bježati od njega kao čistoga ko vrag od tamjana, no Grga bi mogao uživati u njemu, barem jednom svakih 6 mjeseci. | |
|
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Gawith, Hoggarth & Co. Bulk: Kendal Gold ned 21 tra 2013 - 11:11 | |
| Da, slabost 1/5 doista ne obećava senzorna zadovoljstva za mene, ali za Grgura the Kamilicu bi mogla proći. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Gawith, Hoggarth & Co. Bulk: Kendal Gold ned 21 tra 2013 - 23:36 | |
| upravo tako, lako je moguce da bi mi ovo "priraslo k luli", odlicna recenzija! |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Gawith, Hoggarth & Co. Bulk: Kendal Gold | |
| |
|