Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Cornell & Diehl: Sweet English 28.04.13 20:22 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Long cut Cavendish, Virginia, toasted Burley and Latakia flavored with caramel and vanilla. A little more aromatic than No.272.Zemlja porijekla: Amerika Sastav: burley, cavendish, virginija, latakija Jakost: 2/5 Oblik: rezanci Pakiranje: rinfuza Mjesto kupnje: [You must be registered and logged in to see this link.]Kao prvo, ovo nije englez i nitko me ne može uvjeriti u suprotno. Ovo je aromatik s malo latakije. Duhan dolazi u obliku rezanaca. Osjeti se karamela, ali miris je vrlo neugodan za okolinu. Cura je znala o kojem je duhanu riječ čim bih otvorio vrećicu. Nakon prosušivanja, vrlo lako se pali i lijepo gori do samog kraja. Pored nabrojanih preljeva (vanilija, karamela) izgleda da ima i nekakvog alkohola (podsjeća me na Borkum Riff: Bourbon Whiskey). Karamela se provlači kroz cijelu lulu praćena diskretnom latakijom. Ovo bi možda bio prihvatljiv duhan da nema tog alkoholnog preljeva koji u kombinaciji sa svim ostalim ostavlja čudan okus u ustima. Cavendish se vjerojatno isprepleo s karamelom, a virginiju i burley nisam primijetio. Sve u svemu, nisam oduševljen. Pristupio sam bez predrasuda ovom duhanu nadajući se najboljem, kao i uvijek. Međutim, ništa me se nije dojmilo kod ove mješavine osim toga što lijepo gori. Ako želite karamelu, Petersonov ''Sweet Kilarney'' je prihvatljivija opcija, barem što se tiče okoline. Ocjena: 1/5
Zadnja promjena: abudimir; 28.04.13 20:42; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Cornell & Diehl: Sweet English 28.04.13 20:39 | |
| zasad pohvala za odlicnu recenziju, a sto se tice duhana, vjeruj mi da ga nisam niti stigao probati... |
|
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Cornell & Diehl: Sweet English 28.04.13 20:46 | |
| Kada stigneš, piši. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Cornell & Diehl: Sweet English | |
| |
|