| Kućne mješavine | |
|
+20GrⒶna Rakija kamarad igorrr gstaraz Darko Suspiria Matko sinus fatjoe Marin Split ssekir75 gavran11 milo MOVESHAKER Damir imnik savate bayro Davorin Antiša 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Kućne mješavine 12.02.10 20:26 | |
| Hvala dečki na komplimentima, nadam se da ću nešto do nedjelje novo smiješati - imam neke ideje, i to što kažeš Davorine - ovo je zapravo priprema za pravi posao. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kućne mješavine 01.04.10 21:13 | |
| Za prave blendere, evo i korisne `homemade` spravice za pravljenje plug-a [You must be registered and logged in to see this image.]i rezultata... [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kućne mješavine 01.04.10 21:16 | |
| Ljudi! Beluga se javio!!! |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Kućne mješavine 01.04.10 21:48 | |
| ono ti je odlična naprava... i kakvi su rezultati? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kućne mješavine 01.04.10 22:12 | |
| Pa na par lula je bio pristojan dojam, a onda sam rešio da napunim teglu, zatvorim, zalijem voskom - i da stavim u mrak i čekam... |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Kućne mješavine 02.04.10 16:51 | |
| Nadam se da će tom čekanju uskoro doći kraj. | |
|
| |
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Kućne mješavine 02.04.10 19:04 | |
| Odlična ideja sa tom spravom Beluga! Dao si mi misliti! Može poslužiti i za pravljenje pluga, a može i kao spravica za "osvježavanje pamćenja"! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kućne mješavine 02.04.10 22:49 | |
| Kod mašinice ima samo jedan problem u funkcionisanju, da kod pritiskanja duvan ne sme biti prevlažan, jer zna `vezati` za zidove dok stoji neki dan... Neke uvažene kolege sa foruma bi to mogle nazvati nalik `opstipaciji`... |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Kućne mješavine 03.04.10 15:56 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kućne mješavine 04.04.10 10:44 | |
| Beluga, nema beda ako koristeči tvoje ideje, napravimo sličnu spravicu? Naravno za našega blendera bayru... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kućne mješavine 10.04.10 10:06 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Beluga, nema beda ako koristeči tvoje ideje, napravimo sličnu spravicu? Naravno za našega blendera bayru...
Ma nema beda, samo ako ugravirate Stiskavac by Beluga® |
|
| |
| Naslov: Re: Kućne mješavine 10.04.10 12:04 | |
| Pa to se podrazumijeva! Mi uvijek pazimo na copyright, za razliku od nekih drugih! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Kućne mješavine 15.05.10 1:12 | |
| Da ne ispadne kako svaki Cigo svoga konja hvali - upravo pušim svoju zadnju mješavinu (koja je strpljivo odležala tri mjeseca na tamnom i polu toplom mjestu) i mogu vam reći bez lažne skromnosti da je to po meni do sada NAJBOLJA mješavina koju sam izblendao! Donesem je u nedjelju na degustaciju. Naravno da će pored B.S.-a izgledati kao siromašni rođak, ali ćete barem napuniti pipe pa kasnije probati. Jako me zanima vaš sud, da ne bi ispalo da sam sebe hvalim i da sam sebi nešto uvrtio u glavu što ne stoji! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
| Naslov: Re: Kućne mješavine 15.05.10 12:28 | |
| Željno čekamo... i uopće ne sumljam u kvalitetu... ovih par zadnjih je stvarno u rangu jednog ozbiljnijeg blendera - i ovo je ozbiljno, je govorio. | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Kućne mješavine 15.05.10 14:20 | |
| ja sam tvojim mješavinama oduševljen...stvarno mi pašu | |
|
| |
| Naslov: Re: Kućne mješavine 15.05.10 14:28 | |
| Hvala Dam-Dam! Sad sam i ja ozbiljan! Vaša mi podrška (i pohvale i kritike) jako puno znače - sam teško da bih znao da li sam na dobrom putu! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
MOVESHAKER Hladan dim
Broj postova : 750 Join date : 30.11.2009 Age : 52 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Clan, Vanilla Flake, Vanilla Cake, Vanilla Rolls, Vanila Rofls
| Naslov: Re: Kućne mješavine 15.05.10 20:54 | |
| dobro miješaš!! čak i meni pomalo pada na pamet da se poigram omjerima duhana koje koristiš u mješavinama, a i Nunki mi je "stavio bubu u uho" | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Kućne mješavine 07.05.11 9:34 | |
| Kupio sam kesu Borkum Riff Black Cavendish(50 grama). Sa mlinom za kafu sitno narezao Zino dominikansku cigaru (10 grama) i Macanudo maduro (5 grama). Odvojio Dunhill MM965(5 grama) Sve sam dobro promešo i navlažio te na tvrdo zamotao kesu od Borkum Riffa. Ostavio tri tjedna da odleži onda sam pustio preko noči duhan na tanjuru u kupatilo da se osuši. Moram da kažem da me rezultat presenetio. Bilo je mnogo sladkog okusa a nije grizlo,bilo okusa po cigari sa priokusom cedre i sve MALO dimljeno sa latakijom. Ako imate kod kuče BR Black Cavendish i neznate što sa njim kupite cigaru 3€ i dodajte malo latakije moguče če ispasti baš što ste željeli | |
|
| |
| Naslov: Re: Kućne mješavine 07.05.11 9:41 | |
| To mora da je dobro ispalo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Kućne mješavine 07.05.11 9:59 | |
| sljedeče mješavine koje zore su:
Dunhill MM965 (70grama) Bolivar cigara (10grama) Macanudo maduro (10 grama) BR Black Cavendish (5 grama)
Dunhill MM965 (25 grama) Mac Baren Scottish mix (20 grama) BR black cavendish (5 grama)
Dunhill MM 965 (25g) + Dunhill early morning (25 grama)
Dunhill early morning (30g) BR black cavendish (20 grama) | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Kućne mješavine 07.05.11 12:01 | |
| | |
|
| |
gavran11 Gasi mi se lula
Broj postova : 240 Join date : 15.12.2010 Age : 51 Lokacija : ljubljana
| Naslov: Re: Kućne mješavine 09.05.11 11:54 | |
| Čini mi se da je ovo dobra fora sa dominikankom | |
|
| |
| Naslov: Re: Kućne mješavine 09.05.11 13:18 | |
| Dominikanke su fine, "mekane", aromatične cigare, kao recimo "Vegafina" ili "Balmoral", a kubanke mi ne pašu nikako, prejake su mi i nemaju mi neku aromu! Nekad sam pušio cigare ali je to ipak preskup sport, na koncu sam ih sve podijelio - šteta da se posuše! A trik sa cigarama u duhanu sam davno doznao od mog dragog prijatelja Dana Bučana, koji je tako znao "popapriti" duhan sa "toscano antico"! Ima tih cigara i kod nas i nisu uopće skuoe! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Kućne mješavine 09.05.11 14:45 | |
| sad sam se setio, prosle godine (ili preprosle ) sam ukombinovao 75% 965 i 25% tri snajke (three nuns) i ispalo je vise nego dobro. | |
|
| |
milo Oblak dima
| Naslov: Re: Kućne mješavine 09.05.11 16:05 | |
| Danas sam opet pušio mješavinu broj jedan,BR Black i dominikanska cigara, u mojoj merici. Moram da kažem da me vratila u prošlost kad sam pušio Charatan made in Nicaragua cigare (namen dosegnut). | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kućne mješavine | |
| |
|
| |
| Kućne mješavine | |
|