Taras Peče me jezik
Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 30 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
| Naslov: Sada malo opasnih lula... 21.08.13 17:31 | |
| Malo opasnih lula stetnih za donju vilicnu kost,... [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| |
Taras Peče me jezik
Broj postova : 417 Join date : 10.10.2012 Age : 30 Lokacija : Serbia/Surcin Omiljeni duhani : Crni Kapetan,Larseni,Latakije...
| Naslov: Re: Sada malo opasnih lula... 21.08.13 19:46 | |
| Ma to za zenu kad uzme veci deo novca,citiram ,,zeno ja nemam vise volje ni snage za posao/ubicu se ovog momenta''....ma znam ko bi a ja ovo gledam kao malu salu,zajebanciju.Ok vazi | |
|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Sada malo opasnih lula... 21.08.13 20:02 | |
| - Taras je napisao/la:
- Ma to za zenu kad uzme veci deo novca,citiram ,,zeno ja nemam vise volje ni snage za posao/ubicu se ovog momenta''....ma znam ko bi a ja ovo gledam kao malu salu,zajebanciju.Ok vazi
Misliš "....ubiću TE, ovog momenta..."??? Nego kako nego zajebancija. Dosta je ozbiljnih tema oko kojih živimo svaki dan... | |
|
Taras Peče me jezik
| Naslov: Re: Sada malo opasnih lula... 21.08.13 20:07 | |
| - kamarad igorrr je napisao/la:
- Misliš "....ubiću TE, ovog momenta..."???
Nazalost,ja sam obican decak jos uvek.Ali mogu se postaviti u tudju kozu ali nebih da ulazim u privatan zivot,ja sam obican srednjoskolac kolji zeli da zavrsi srednju a i fax...pa onda polako da i ja uvidim kako je to sve | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Sada malo opasnih lula... | |
| |
|