| Pusite dok vozite? | |
|
+9Suspiria fićo gstaraz foksieloy kamarad igorrr mariv.photo Leo Matko Sarmageddon 13 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Pusite dok vozite? 30.01.14 23:42 | |
| Mislim da nisam nigdje naisao na ovu temu, a posto sam sam do prije mjesec i pol bio strastveni pusac cigareta, dnevno izvozio autom (poslovno) 300-500 km naravno da sam dimio dok sam vozio... E sad, s lulom je to ipak drugacije nego s cigaretom, a vidio sam da postoje i drzaci za u auto. Naravno, obzirom da lula traje malo duze, to se isplati samo na duze relacije... I ajd, osobno vozim automat pa nema prtljanja s mjenjacem, ali ipak mi se nekak cini nezgodno (tampanje, ponovo pripaljivanje, pa ak se zagrije odlozi, pa tampaj, pa pripali..).... Vasa misljenja, iskustva? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 30.01.14 23:49 | |
| |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 30.01.14 23:53 | |
| Probao i ja, iskustva napisao, nije cak ni lose ak imas ravnu straftu, bez prometa, stisnes tempomat.i milina.. samo je previse piplanja, rade zapalim kad stanem negdje na klopu il kavu | |
|
| |
Matko Oblak dima
Broj postova : 1398 Join date : 10.11.2011 Age : 41 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Hard reset
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 30.01.14 23:54 | |
| I ja sam proba, ali samo kraj lule. Ono, ostane mi nakon kave još par dimova u luli, pa do doma dovršim lulu - bez tampanja, bez pripaljivanja. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 30.01.14 23:55 | |
|
Zadnja promjena: Leo; 31.01.14 0:07; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
mariv.photo Gasi mi se lula
Broj postova : 189 Join date : 27.11.2012 Age : 42 Lokacija : Matulji Omiljeni duhani : RMC, PTR
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 30.01.14 23:57 | |
| Svaki dan to prakticiram po odlasku na posao. Pripalim doma, polako se uvučem u auto, tampam, palim auto, i dalje samo automatske radnje do parkiranja. Pritom mi je bitno da lulu mogu bez problema držati cijelo vrijeme u ustima i po potrebi tampati "slobodnom" rukom. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 0:00 | |
| ja jednostavno toliko slinim ako drzim lulu u ustima da je to nevjerojatno, poplava! |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 7:46 | |
| Koristim isprobane lule za koje znam da me ne opterećuju dok ih držim u zubima. Često to radim i u gradu i na autocesti. Tampanje jednom rukom izvježbano a pripaljivanje isto ide ali biram moment kad je moguće! Znači, ne usred rotora ili na serpentinama. Vrlo rado! | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 7:47 | |
| Vjerovali ili ne ali još nemam vozačku niti auto. | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 8:03 | |
| U mladosti, kad sam završio studie pa sam otišao vozit šleper par godina po Europi da mi guzica "besplatno" vidi svijeta, tada mi je lula bila non stop u ruci... ali brate šta bi usmrdio kabinu, to je teško opisati ...možete si zamisliti kako bi smrdio po dimu kada bi se nakon dva tjedna vratio doma moja je preporuka da definitivno ne počinjete pušiti u vožnji ako več nemate tu naviku... par sam lula tako slomio i našao sam se u par situacija di bi bilo bolje da su mi obije ruke bile spremne za volanom. | |
|
| |
fićo Peče me jezik
Broj postova : 372 Join date : 29.07.2013 Age : 50 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Irish Flake, 4N BHT, MM965 ,Ashton Artisans blend,glen piper,McB Danac
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 8:13 | |
| Zadrti sam biciklist, al kad sam u autu zapalim lulu u autu bez problema.Kad stanem na semaforu malo ju tamperom sredim i to je to...nevjerojatno je koliko me lula opušta u vožnji po gradskoj gužvi...Ekipa mi se nabija na guzicu a ja laganini...kakav Danac ili Škot uz Floyde.I također sam primjetio da se miris lule ne uvlači u auto ko cigareta. | |
|
| |
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 9:04 | |
| - fićo je napisao/la:
- I također sam primjetio da se miris lule ne uvlači u auto ko cigareta.
Potpisujem! | |
|
| |
Suspiria Oblak dima
Broj postova : 1330 Join date : 13.03.2012 Age : 48 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Sutliff Balkan Luxury Blend 957, Dunhill 965, SG Perfection, SG Balkan Flake, HH Larry's Blend
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 9:57 | |
| Apsolutno mi nikad nije palo na pamet zapaliti lulu ili cigaru u autu. Inače ne dozvoljavam pušenje u svom autu (i svi dobro znate na kakvo pušenje mislim, pogotovo ti Keko ), prva asocijacija mi je plinska komora ili 'tuširanje'. No crnu šalu na stranu, unutrašnjost auta mi je zadnje mjesto gdje želim miris dima. Da ne podsjećam i da je pušenje lule nešto za što je potreban mir i slobodna barem jedna ruka. Koliko je pušenje u autu opasna radnja, neću ni objašnjavati, dovoljno ste odrasli. Isti q ko i mobitel. No kako kome paše. | |
|
| |
Karlo Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 56 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 10:49 | |
| Pušim u autu skoro svaki dan pri povratku s posla. Vrlo opuštajuće u gužvi.
Naravno, upalim prije ulaska u auto, koristim laganu benticu, tampam na semaforima.
Što se tiče dima u autu, spustim staklo za 2-3 centimetra, lulu u ustima držim s lijeve strane ili u lijevoj ruci na volanu, što bliže prozoru. I strujanje zraka izvlači skoro sav dim iz auta.
Isto sam koristio i pri pušenju cigareta: staklo spušteno par centimetara, cigareta u lijevoj ruci na volanu i - samo vidiš kako sav dim izlazi ravno kroz prozor. Žena mi ne puši (pun intended!) i stalno prigovara zbog dima u kući, ali nikada, baš nikada nije prigovarala zbog dima u autu, pa ni kad bi sjedila kraj mene 1000 km dok bi ja zdimio skoro cijelu kutiju cigareta. | |
|
| |
mariv.photo Gasi mi se lula
Broj postova : 189 Join date : 27.11.2012 Age : 42 Lokacija : Matulji Omiljeni duhani : RMC, PTR
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 10:53 | |
| - kamarad igorrr je napisao/la:
- fićo je napisao/la:
- I također sam primjetio da se miris lule ne uvlači u auto ko cigareta.
Potpisujem! Slažem se! | |
|
| |
PipeCro Peče me jezik
Broj postova : 374 Join date : 21.10.2013 Age : 55 Lokacija : Trpanj, Pelješac Omiljeni duhani : Samo nek dimi
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 12:17 | |
| Ne pusim lulu u autu (zena mi neda ni u kuci ). | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 12:46 | |
| samo malu lulu, s usnikom od vulkanita i uz otvoreni prozor i isključenu ventilaciju... jer kada jednom uđe dim u sistem.... nećeš se riješiti mirisa mjesecima | |
|
| |
imnik Oblak dima
Broj postova : 3189 Join date : 05.11.2009 Age : 49 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 12:55 | |
| POnekad kada je guzva prilikom povratka sa posla (u spicu) pripalim jednu malu half benticu od meera sa nekom virginiom ili Va/Per ili Ve-Burley kombinacijom. Dok mi se mali nije rodio pusio sam latakije u kolima, ali ajd da ne maltretiram dete od samog rodjenja. I onako me sa njima trpi kada se setamo obliznjim Kalemegdanom. Naravno dok pusim u kolima prozor je otvoren i klima se ne pali. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? 31.01.14 12:56 | |
| Trebalo je biti pitanje vozite dok pušite? |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pusite dok vozite? | |
| |
|
| |