Gost Gost
| Naslov: Problem sa usnikom 07.02.14 21:56 | |
| Evo još jedan problem sa estate lulom, u usniku je u sredini nešto smrdljivo, ne mogu izvadit van, pokušavao sam sa iglama ali je jako gusto, ima neko neku ideju kako da to maknem van? |
|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Problem sa usnikom 07.02.14 21:58 | |
| - Grey Wizard je napisao/la:
- Evo još jedan problem sa estate lulom, u usniku je u sredini nešto smrdljivo, kao smola, ne mogu izvadit van, pokušavao sam sa iglama, ima neko neku ideju kako da to maknem van?
Natopi alkoholom, po mogućnosti +90%. Provjereno odčepljuje i razgrađuje svo smeće. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Problem sa usnikom 07.02.14 22:03 | |
| - Rakija je napisao/la:
- Grey Wizard je napisao/la:
- Evo još jedan problem sa estate lulom, u usniku je u sredini nešto smrdljivo, kao smola, ne mogu izvadit van, pokušavao sam sa iglama, ima neko neku ideju kako da to maknem van?
Natopi alkoholom, po mogućnosti +90%. Provjereno odčepljuje i razgrađuje svo smeće. Thanks. |
|
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Problem sa usnikom 08.02.14 0:47 | |
| Nemoj usnik umočit u alkohol jer će pobijeliti nego čistaće i njih polako jedan po jedan dok to ne ispere, ili u čašu s vrućom vodom i malo čarlija ga stavi otapati. | |
|
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Problem sa usnikom 08.02.14 10:37 | |
| - Leo je napisao/la:
- Nemoj usnik umočit u alkohol jer će pobijeliti nego čistaće i njih polako jedan po jedan dok to ne ispere, ili u čašu s vrućom vodom i malo čarlija ga stavi otapati.
Da, taj dio sam zaboravio spomenuti... Inače, ako i pobijeli, nije ništa šta se šmirglom ne može riješiti, ali bolje izbjeći ako je moguće. | |
|
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Problem sa usnikom 10.02.14 2:37 | |
| a da pozajmiš heklicu od kakve bake pa da onom kukicom iščupaš to djubre van? | |
|
sinus Oblak dima
Broj postova : 1570 Join date : 20.10.2010 Age : 62 Lokacija : G point Omiljeni duhani : U vječitoj potrazi za istim
| Naslov: Re: Problem sa usnikom 10.02.14 8:14 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Problem sa usnikom | |
| |
|