| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|
+67babaq Branislav G.S.Patton ilustrišimuš Batorić Suspiria Vucko22 Vander paludamentum Ignoro Pantarei Horla gregak Lodir Joci Beki Velmoz pamia zlays dado dejan68ks picipl Majka Sarmageddon Tomo1978 Davorin sr_ki leonhardy ivek nusproizvodjac foksieloy bayro oliohardi Zupnik Jimmy_018 Lakeman 420blackadder SašaZg Keko ssekir75 Rakija Leo Morf David zuti nightsmoke MordechajRT Desamp jankezbgd gizmo Capt. Horatio MacAllister jaky1 Matko Davor Antiša sinus Rip Kirby fatjoe jam.hadar Juan da Nova imnik kamarad igorrr PipeCro mariv.photo milo gstaraz fićo Karlo 71 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.03.17 20:41 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]...sve u vrećicama od po 10 g, sve skupa oko 12 eura | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.03.17 20:51 | |
| Prvi i treći su moji favoriti! Pa gdje se to dijeli! Sve džabe! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.03.17 22:28 | |
| Jesam mu Bayro pa to je 50g ukupno! I nije đabe!? | |
|
| |
Broj postova : 17528 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 23.03.17 22:49 | |
| Znam zbrajati! 100 kuna za 50 grama vrhunskih duhana! Kad odem u dućan, sprašim sto kuna a izašao sam sa jednom vrećicim ni sam ne znam čega i osjećam se glup! Ovo bar traje! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.03.17 9:02 | |
| - bayro je napisao/la:
- Prvi i treći su moji favoriti! Pa gdje se to dijeli! Sve džabe!
Tu di sam, u jednom kiosku Uzeo sam po jednu vrećicu od svakoga kojeg su imali, cisto da probam. Ostalo im je jos dvije-tri vrećice Squadron Leadera i Commonwealtha, mozda odem danas to pokupit. Deset grama Squadron Leadera košta malo manje od 3 eura, što i nije tako malena cijena, s obzirom da je 250 grama na smokingpipesu 31 dolar...ali, smokingpipes je daleko, a kiosk blizu Inače, ovo je prvi put da vidim ovakvo pakiranje, od 10 grama...to bi moglo bit nekakvo promotivno pakiranje koje je netko odlučio prodavati. Zapravo mi se svidja ta ideja o malim pakiranjima - kupiš, probaš, i ak ti ne paše, nisi sprašio puno love:).
Zadnja promjena: G.S.Patton; 24.03.17 9:07; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.03.17 9:06 | |
| NE znam za promotivna pakiranja, ali ja sam ostao zabezeknut kada sam našao pakiranja MB-a od 20 i 35 g. Mislio sam da je nekako 50 standard (izuzev onim 40g MBima) | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.03.17 9:33 | |
| Zato su neke duhane poceli pakirati u kockastim umjesto okruglim limenkama: lakse za skladistiti a i ici ce na varijantu od 25g. Inace, uobicajenu u UK da se prodaje po 25g | |
|
| |
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.03.17 9:47 | |
| [You must be registered and logged in to see this link.]Moja prva narudžba iz SP i usporedba usa i kineske cobice. | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 24.03.17 10:31 | |
| - dadost je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Moja prva narudžba iz SP i usporedba usa i kineske cobice. Ne treba puno razmišljat da skužiš koja je koja | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.04.17 20:43 | |
| Pristiglo danas -C&D: -Constellation, vec poznat od ranije-odlican -Pegasus -Snug Harbor -Crooner-e jedva cekam njega da probam, da vidim sta je taj 'deer tongue'...
Mislim da je izbor dobar, probacu pa javljam utiske:lol: | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
Broj postova : 838 Join date : 14.01.2016 Age : 48 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.04.17 21:53 | |
| [quote="G.S.Patton"] - dadost je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Moja prva narudžba iz SP
Ne treba puno razmišljat da skužiš koja je koja I..koja je koja? | |
|
| |
dado Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 12.04.17 6:29 | |
| Pa žuta je oriđiđi! Donosio sam u klub! Saaaaleeee! | |
|
| |
SašaZg Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 12.04.17 18:35 | |
| Aha. Ja sam mislil da hoćeš donirati za kokice.. hehe | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.04.17 21:22 | |
| Za vikend sam bio u Somboru i kako su tamo smiješne trošarine na duhan, odlučio kupiti par komada. Dakle, vrećica 50 grama je 5 eura. Uzeo sam 5 komada. Još je žena uzela i šteku Malbora jer je 19kn kutija (kod nas je 27kn/kutija) Uglavnom, vraćali smo se preko Mađarske i nisam znao da se zakon promijenio. Mislio sam da je još uvijek 1 šteka po osobi za preko granice. E, nije. Sada je 2 kutije po osobi, ili jedna vrećica od 50gr po osobi. Ostavili mi dve vrećice duhana, sve ostalo u kontejner. I to smo se morali vratiti u Srbiju i bacit u kontejner. Nisam mora platiti kaznu jer sam odmah rekao cariniku što imam i vozim. Eto. je bi ga... [You must be registered and logged in to see this link.]_________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
- Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
| |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.04.17 21:41 | |
| ...šteta...ogromna...,treba si to prošvercati...privezat oko sebe..ko talibani dinamit | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.04.17 22:13 | |
| Fakat, Mogao si jedan staviti u one svoje bisage, drugi u neki unutarnji džep, treći u prtljagu i bog te veselio! Koliko sam shvatio, to su te Mađari oderali! Jer ti unutar EU granica mogu puvati u guzicu! Ja se nikad od Dreiera nisam vraćao sa manje od pola kile duhana, a od kada smo u EU, nema niti carinika na granici, niti te ima što pitati! Zajedničko tržište, jbg! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 19.04.17 22:20 | |
| Carinici su sad na svim granicama, na granici sa njemačkom skeniraju aute, sve se gleda zbog terorista.
A unutar EU ako nema etiketu i ako nemaš račun, svejedno te mogu cariniti. Na tebi je da dokazuješ da je kupljeno unutar EU, ili ako ne, da je plaćena carina. | |
|
| |
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.04.17 13:29 | |
| Da, da Mađari. Carina sada radi isti posao ali ne više isključivo na granici. Jednom su me carinici zaustavili u selu u Baranji i kontrolirali što vozim i odkud. Iako nema obavezne carinske kontrole na granici, Carina te može u bilo kojem trenutku zaustaviti na cesti i pregledati što i koliko voziš. Čak i kada recimo voziš svježe meso ili rakiju iz Slavonije za Zagreb. Teška vremena su došla... _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- ''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
dado Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.04.17 14:24 | |
| trebao si sve popušit na granici! | |
|
| |
Lakeman Administrator
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.04.17 14:28 | |
| _________________ [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] // [You must be registered and logged in to see this link.] - dadost je napisao/la:
- Horla je napisao/la:
| |
|
| |
SašaZg Hladan dim
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.04.17 20:02 | |
| Sav duhan natrpaš u dvije vrećice.. | |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 26.04.17 10:02 | |
| | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 26.04.17 10:42 | |
| ..šteta..gotovo da mi suze teku zbog onog vola...wo larsena...,no dobro je znati... | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 26.04.17 15:50 | |
| Morf, budi malo precizniji; od koga si ih nabavio? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 26.04.17 17:05 | |
| - bayro je napisao/la:
- Morf, budi malo precizniji; od koga si ih nabavio?
Pfeifendepot.de , brza dostava i sve kak treba. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
| |
|
| |
| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|