| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|
+67babaq Branislav G.S.Patton ilustrišimuš Batorić Suspiria Vucko22 Vander paludamentum Ignoro Pantarei Horla gregak Lodir Joci Beki Velmoz pamia zlays dado dejan68ks picipl Majka Sarmageddon Tomo1978 Davorin sr_ki leonhardy ivek nusproizvodjac foksieloy bayro oliohardi Zupnik Jimmy_018 Lakeman 420blackadder SašaZg Keko ssekir75 Rakija Leo Morf David zuti nightsmoke MordechajRT Desamp jankezbgd gizmo Capt. Horatio MacAllister jaky1 Matko Davor Antiša sinus Rip Kirby fatjoe jam.hadar Juan da Nova imnik kamarad igorrr PipeCro mariv.photo milo gstaraz fićo Karlo 71 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.06.17 17:21 | |
| - oliohardi je napisao/la:
- Ljudi ima li neko iskustava sa ovim smokingpipes-om.Narucio sam duvan u bulku 14.06.,15.06. mi poslali obavestenje da je predato USP-u i spremno za otpremu.Poslali mi broj za pracenje,a duvan i dan-danas nije mrdnuo ,i dalje stoji na istom mestu.Pa kad treba da ocekujem da stigne,jel pred bozicne praznike.
taj broj za pracenje ti nece funkcionirat ako si odabrao onu ''super saver'' tarifu (cini mi se da negdje i napomenu to) a sad vidim da si debelo nestrpljiv - meni duhan od njih nije stigao nikad za manje od 2 tjedna evo jucer mi je stigao nakon 3 tjedna ravno ... uglavnom pusi u miru sto imas dok ne stigne - a stici ce | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.06.17 19:13 | |
| Saši je došao nakon mjesec i po... što se može... meni je jednom pošiljka iz SP, putovala točno četiri tjedna i jedan dan... strpljenja... | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.06.17 20:43 | |
| - bayro je napisao/la:
- Olio - prvo, što bi sa avatarom? Drugo, jučer je bio u SAD tzv. Dan očeva, nisu radili, bez brige imaš UPS broj, stići će.
Samo je Richu poštarina skočila do neba. Znam, to sam napisao Majki.Uzgred budi re;eno,kako da postavim avatar? | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.06.17 20:46 | |
| - Davorin je napisao/la:
- Saši je došao nakon mjesec i po... što se može... meni je jednom pošiljka iz SP, putovala točno četiri tjedna i jedan dan... strpljenja...
Znaci da udarim po Larsenu i da cekam. | |
|
| |
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.06.17 20:51 | |
| Stizu posiljke, stizu...juce meni dosla za mesec dana.. Usput-danas primio Rakikim paket-Semoa burley, I odusevljen sam duvanom... | |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.06.17 21:19 | |
| Meni je zadnjih par posiljki stiglo za tocno 2 tjedna. Inače, da budem ontopic, u petak mi je stigao Boneyard od Grand croupiera, neko vrijeme je bio out of stock, i sad je ponovo na zalihama, i mogu reci da je kvaliteta bolja, ujednačen je duhan po rezanju, nema komadića svega i svačega unutra. Ja zadovoljan, paše mi taj duhan i mislim da je najbolji bang for the buck, pravim zalihu... | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.06.17 22:50 | |
| Meni sa Smokingpipesa dolazi u rasponu od 12 dana do tri tjedna, a plaćam onu najjeftiniju poštarinu. Dakle - strpljenja malo! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.06.17 23:00 | |
| - bayro je napisao/la:
- Meni sa Smokingpipesa dolazi u rasponu od 12 dana do tri tjedna, a plaćam onu najjeftiniju poštarinu.
Dakle - strpljenja malo! a i ja tu najjeftiniju | |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.06.17 9:40 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.06.17 11:03 | |
| Morf, reci, ove HU mješavine nemaju osmrtnicu? I još nešto - ima li tu nešto od čega plombe ne ispadaju? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.06.17 11:05 | |
| Ovaj stari dizajn nema, sve je vecinom medium/strong. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.06.17 11:34 | |
| Dobro si tržio, svaka čast! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.06.17 11:50 | |
| - Morf je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Krasno, bio san narucio taj Reiner long gold flake, VaPer sa malo biloga burleya, ali mi je moja zamantana tabakerica poslala Reiner röt, schade | |
|
| |
leonhardy Oblak dima
Broj postova : 1112 Join date : 15.06.2016 Age : 56 Lokacija : Istra Omiljeni duhani : dostupni..
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.06.17 13:25 | |
| Upravo sletjelo na stol...100g.RATTRAY'S SIR WILLIAM....i R.Mc Connel Red Virginia...takodjer 100 g.... | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 25.06.17 10:43 | |
| Silom prilika kupio W.O.Larsen Sweet Aromatic.Nije bas odvratan kao Stanwell Vanila,al nije mnogo ni odmakao.Jos da probam onaj Stanwell Mélange ili Clan pa da umrem na miru(jos nisam skupio hrabrosti za ova 2) | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.07.17 20:37 | |
| Danas dobio dunhill Emp,965 I NC(oko 16 h).Popusio 3 lule(2 male) 965.J..s aromatike,razlika kao nebo i zemlja.Hvala senatori i majstori,toliko je dobar da ne mogu da ga se napusim.Bayro,ako je onaj Pirat cake bar blizu,moram ga probati.Imam samo obavezu da posaljem Majki da proba,skinucemo ga s aromatika.Kad probam EMP I NC javicu utiske,ali s obzirom da slicno mirisu,ocekujem slican ugodjaj. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.07.17 20:56 | |
| Nabaviti ćemo... _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.07.17 21:01 | |
| - bayro je napisao/la:
- Nabaviti ćemo...
Hvala Bayro,inace stigao sam do pola knjige Ede Budise,obicno brze citam,al ovo nije knjiga za brzo citanje nego za promisljanje,tako da ce mi trebati malo vise vremena. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 03.07.17 22:11 | |
| Samo polako...nije Budiša krimić, nego baš kako si napisao. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 05.07.17 15:50 | |
| Probao i EMP I nightcup,odlicni,al 965 mi nekako najdrazi.Toplo preporucujem bivsim pusacima cigareta(buducim lulasima)da uopste ne pocinju s aromaticima,nece im se svideti,odmah na Engleze. | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 07.07.17 10:18 | |
| - oliohardi je napisao/la:
- Imam samo obavezu da posaljem Majki da proba,skinucemo ga s aromatika.
Ja u biti najviše dimim, Virginie, Va-per i Va-bur... Možda ljudi zbog kilaže pomisle da volim samo slatko! | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.08.17 12:58 | |
| Dobio juče 50g Consumate gentelman,Artisan blend,Balkan Sasieni i 100g frog Morton in Cellar u konzervama.Popusio 1 veliku i 1 malu lulu Balkan Sasieni,vrlo sam zadovoljan.Ali mi je uz pošiljku od 40 i nesto dolara naplaćen PDV od 12$ i akciza od 18$.Poslao sam danas pritužbu carini mejlom,jer mi za istu količinu u bulku nikad nije ništa naplaćeno.Definitivno neću naručivati više u konzervama,valjda su privlačne za carinjenje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.08.17 13:30 | |
| Nema pravila. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.08.17 13:47 | |
| To je tolko malo carine, da je tak u RH ja bi naručival svaki dan! | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 11.08.17 18:18 | |
| Nemoj pisati nikakve žalbe niti pritužbe Oliohardi, prošao si odlično! Ovako će te banda uzeti na zub i svaku ti pošiljku gledati i tlačiti te! Ne zezam se, a i Foksi je u pravu prošao si odlično, jer da je po zakonu, bogu i istini ne bi ti ni smjeli pustiti pošiljku! Duhan je u posebnom režimu, kao i alkohol, lijekovi, droge i ostala čudesa! Dakle - ne talasaj! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
| |
|
| |
| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|