| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|
+67babaq Branislav G.S.Patton ilustrišimuš Batorić Suspiria Vucko22 Vander paludamentum Ignoro Pantarei Horla gregak Lodir Joci Beki Velmoz pamia zlays dado dejan68ks picipl Majka Sarmageddon Tomo1978 Davorin sr_ki leonhardy ivek nusproizvodjac foksieloy bayro oliohardi Zupnik Jimmy_018 Lakeman 420blackadder SašaZg Keko ssekir75 Rakija Leo Morf David zuti nightsmoke MordechajRT Desamp jankezbgd gizmo Capt. Horatio MacAllister jaky1 Matko Davor Antiša sinus Rip Kirby fatjoe jam.hadar Juan da Nova imnik kamarad igorrr PipeCro mariv.photo milo gstaraz fićo Karlo 71 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.12.19 12:37 | |
| Kad ga otvoriš, javi kakav je! Ivek nam je prošlu nedjelju na degustaciju donio MM 965 i odlična je, iako samo 40 % liči na original, ali nema veze! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.12.19 12:49 | |
| Ajooooj, hoću, hoću, hoću, kad će ta narudžba? | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.12.19 12:51 | |
| | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.12.19 12:52 | |
| Javljam! Pisu ljudi po netu da mora malo da odmore svi ti peterson duvani, bas su svezi. | |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.12.19 13:18 | |
| - Marko1980 je napisao/la:
- Ajooooj, hoću, hoću, hoću, kad će ta narudžba?
Dogovoriti ćemo se u nedjelju! I tako se moramo dogovoriti i za termin za Štefanje! Ali, ako ću ja naručivati, samo preko "belog odela", on je najbrži i najsigurniji! I ima sve! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
Broj postova : 1590 Join date : 20.03.2019 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Carolina Red Flake w/Per, Spark Plug, JackKnife Plug
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.12.19 13:27 | |
| Može i od "belog odela", nema problema. Samo dobro da sad znam da prije nedjelje pogledam što ovaj ima i pošto. Empire Latakiju ionko nitko nema, Huber ju je već i skinuo s popisa ("trenutno nedostupnih"), tako da na nju više i ne računam. Pogledat ću što ima ovaj pa da vidim koliko si smijem priuštiti, bojim se da samo za torbicu prve pomoći. :-( | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.12.19 14:42 | |
| Ovaj u belom odelu ima gotovo sve. I ako se naruči radnim danom, stiže slijedeći dan ili najkasnije kroz dva dana. Dobro, ja inače imam poštara kretena , pa moram ići u poštu po njega, ali je u principu sve vrlo brzo i komunikacija sa njima je ok. Ako se ne smisliš do nedjelje, nema problema; ima dana i tako je 26.-og druženje popodne u Rusty baru, pa se do onda možeš smisliti. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.12.19 16:04 | |
| Hm, ne znam za Rusty bar, ali već žalim što me neće biti. Ne žalim zbog toga što ću kasnije dobiti pošiljku (koju ću smisliti do nedjelje - prekosutra), već zato što ću propustiti svečano otvaranje Orthodoxa. :-( Neću ni vidjeti u kakvoj je bačvici stajao (to mi morate fotkati, pleeeease!). Naime sva familija sa ženine strane koja je inače raštrkana od Zagreba do Dubrovnika objedinjuje nam se u Ninu kod punice za božične blagdane, uključujući i nas. I tako sam ja od sljedećeg utorka do 2.1. out of office. :-( | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.12.19 16:30 | |
| Valjda do slijedećeg utorka? _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Marko1980 Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 20.12.19 17:41 | |
| Tek sljedeći utorak na Badnjak idemo dolje. A vraćam se 2. 1. | |
|
| |
Branislav Oblak dima
Broj postova : 1243 Join date : 01.02.2014 Age : 36 Lokacija : Srbija,Nis Omiljeni duhani : Escudo, Elizabethan Mixture, Orlik Golden Sliced
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.12.19 17:52 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.12.19 20:13 | |
| Svaka čast Branislave! Kao da sam ja birao! Naročito su mi ovaj Rattray's i posebno Stanislaw Winter flake dobri! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.12.19 22:40 | |
| Hvala, jedva cekam da nesto otvorim | |
|
| |
oliohardi Oblak dima
Broj postova : 1829 Join date : 02.05.2017 Age : 63 Lokacija : Šabac Omiljeni duhani : Gawith Hoggart&Co#20 Latakia mixture,Deecons Dawnfall,Dunhill BB1938 ,C&D Da Vinci,Nightcup,London mixture
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 27.12.19 22:42 | |
| Bio strajk postara pa mi se posiljke sustigle.Stigla Lagonda,Da Vinci,Deacons downfall,Balkan Sobranie 759 8oz,Baileys front porch 4oz,Atlas Balkan 4oz i F&K#20 mixture 4oz-sve bez carine | |
|
| |
Vander Gasi mi se lula
Broj postova : 219 Join date : 23.09.2016 Age : 46 Lokacija : Pisarovina Omiljeni duhani : Artisan's Blend
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 28.12.19 18:07 | |
| Uh, i ja bi ovaj winter flake volio probati. | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 28.12.19 19:42 | |
| Odličan je! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.01.20 10:10 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.01.20 18:17 | |
| Čestitam! Ali su ubili limenku "Presbyteriana" ovom čituljom! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Branislav Oblak dima
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 17.01.20 18:38 | |
| Kao i sve ostale | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.01.20 12:20 | |
| | |
|
| |
wranjo123 Oblak dima
Broj postova : 2077 Join date : 23.08.2016 Age : 36 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : sg brown sugar flake, glp meridian
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.01.20 13:51 | |
| Old gowrie je odlican, ali je cista virginija suprotno opisu javi kakvi su ti ovi hu tobacco | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
Broj postova : 194 Join date : 17.01.2018 Age : 29 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Dan Tobacco - Salty Dogs,Rattray - Hal O' the Wynd ,Rattray - Marlin Flake,Mac Baren - Navy Flake,G. L. Pease - Odyssey,Peterson - Nightcap
| |
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.01.20 16:04 | |
| Indaba je odličan! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Vucko22 Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.01.20 16:08 | |
| - bayro je napisao/la:
- Indaba je odličan!
Jeli ima kao neki navodni caramel okus? | |
|
| |
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... 21.01.20 19:34 | |
| Meni nema. Klasične virginije i kentucky duhani, flake, pa smrvljeni i kao da imaju zericu cavendisha. _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
| |
|
| |
| Upravo ste kupili/nabavili duhane... | |
|