milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Švicarska 08.05.14 12:07 | |
| u dobru volju me spravlja tvoja lula. idealna je za poslijednu lulu u danu kad navječer sednem na dvorištu i pušm jedan sat da se smirim. Okusi stvarno skaču iz duhana. | |
|
Juan da Nova Prva lula
Broj postova : 72 Join date : 12.06.2013 Age : 33 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Švicarska 08.05.14 12:54 | |
| Sad sam se vratio iz Engleske i nisam doneo nikakav duvan, iako naravno imaju sve vrste Dunhilla. Ono što me zaprepastilo je da Clan i Dunhill imaju istu cenu - 12 gbp. Uzeo sam samo nekoliko kvalitetnih burmuta | |
|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Re: Švicarska 08.05.14 13:04 | |
| - milo je napisao/la:
- u dobru volju me spravlja tvoja lula. idealna je za poslijednu lulu u danu kad navječer sednem na dvorištu i pušm jedan sat da se smirim. Okusi stvarno skaču iz duhana.
E pa ne znam da li je itko to ljepše rekao a rečeno je zaista puno o keramičkim lulama!!! Hvala ti Milo! | |
|
Rip Kirby Peče me jezik
Broj postova : 348 Join date : 28.06.2012 Age : 56 Lokacija : Opatija
| Naslov: Re: Švicarska 08.05.14 14:39 | |
| - milo je napisao/la:
- Danas sam prokleo ovu moju Slovenačku vladu.
Prije nabave duhana zvao sam carinu i davčnu koliko če mi država uzeti. Oni stvarno nemaju pojma ili se lažu ko pas trči. Dobio sam paketič koji je došao 64 eura a oni mi nabili porez i trošarinu tako da sam morao državi platiti još J..... 72 eura.
Šta oćeš pa srušili ste tu lopovsku vladu (koju več). Sad ćete izabrat novu, bolju, koja će dozvolit slobodan uvoz duhana! | |
|
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Švicarska 08.05.14 14:45 | |
| da e ti riječi pozlate Kirby | |
|