| Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? | |
|
+5gstaraz foksieloy josip blizanac Elvis Beba kamarad igorrr 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
kamarad igorrr Oblak dima
Broj postova : 2437 Join date : 14.06.2013 Age : 53 Lokacija : Sveta Nedelja Omiljeni duhani : sve što gori.... bez plamena
| Naslov: Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? 29.05.14 8:49 | |
| Ajde da vas čujem... Kako Vam se sviđa ovo? Ja sam ostao poprilično ravnodušan... A evo i zgodan filmić: (vidiš da šljaka ) Filmić
Zadnja promjena: kamarad igorrr; 29.05.14 9:08; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Elvis Beba Peče me jezik
Broj postova : 347 Join date : 19.01.2013 Age : 47 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Larry's Blend, Kamilica, Pirate kake
| Naslov: Re: Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? 29.05.14 9:00 | |
| Ne bas ...pusti moderni dizajn... | |
|
| |
josip blizanac Prva lula
Broj postova : 82 Join date : 21.04.2014 Age : 44 Lokacija : Rijeka,Hrvatska Omiljeni duhani : sve sta se dobro dimi
| Naslov: Re: Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? 29.05.14 9:55 | |
| Nije bas da me se nesto dojmila... Volio bi ju drzati pa vidjeti ima li to nesto ali ipak imam dojam da je to samo dizajnersko glupiranje a ne vrhunsko. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? 29.05.14 10:08 | |
| Dizajn je ok, ali ne bih posjedovao jednu. A što se tiče toga kako se puši, sigurni ništa bolje ni lošije. | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? 29.05.14 11:08 | |
| Čim pročitam ovakve slogane: "EVOLUTION, LA PIPA DI CHI HA CARATTERE" mi se želudac okrene... jer onaj ko puši Bilijardicu nema karaktera jeli ?!? ...
Inače dizajn mi je totalno bez veze... mislim šta... napravio pipu naopako i sad je to kao cool ... ti hebem otkriča tehnološkog...
"EVOLUTION, PIPA ZA ONE KOJI PIJU ŠPREHE ZA DOBRO JUTRO" | |
|
| |
fatjoe Peče me jezik
Broj postova : 492 Join date : 30.11.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? 29.05.14 11:18 | |
| Zahebancija ili vrhunski dizajn? Ovo prvo ,moj konačni odgovor | |
|
| |
Karlo Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 56 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
| |
| |
josip blizanac Prva lula
Broj postova : 82 Join date : 21.04.2014 Age : 44 Lokacija : Rijeka,Hrvatska Omiljeni duhani : sve sta se dobro dimi
| Naslov: Re: Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? 29.05.14 12:50 | |
| Karlo dobro zboriš...hahaha | |
|
| |
Antiša Oblak dima
Broj postova : 1760 Join date : 23.06.2008 Age : 39 Lokacija : Sofija Omiljeni duhani : ST Balkan Latakia, Billy Budd
| Naslov: Re: Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? 29.05.14 12:51 | |
| Karlo, mislim da će ga sada priznati. | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? 29.05.14 15:50 | |
| ako bi koštala nekih 50 eura inače meni se čini promašaj
| |
|
| |
Karlo Gasi mi se lula
Broj postova : 268 Join date : 22.10.2013 Age : 56 Lokacija : Zadar Omiljeni duhani : Tražim se
| Naslov: Re: Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? 29.05.14 16:20 | |
| Ja ne bih rekao niti da je za*bancija, niti da je vrhunski dizajn, niti da je promašaj. Nije za*bancija. Ta lula je namijenjena onima koji vjeruju reklamnim sloganima i želi biti prvi koji će imati revolucionarnu "lulu budućnosti". Nije vrhunski dizajn jer nije ni ljepša ni praktičnija od recimo klasične billiardice. Vjerojatno će se naći onih koji će ju kupiti, tako da nije ni promašaj. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? | |
| |
|
| |
| Caminetto Evolution!?!? Zahebancija ili vrhunski dizajn? | |
|