| Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 20:44 | |
| Deane, ženi je!!! Nana nekad (filmić - Nana izrađuje lule): [You must be registered and logged in to see this link.]I Nana prošle godine (oko sredine strane): [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Damir Peče me jezik
Broj postova : 431 Join date : 28.01.2008 Age : 53 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Frog morton, Night cap, 965, Early morning pipe, Balkan sobranie
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 20:51 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 22:36 | |
| Nana je komad i nekad i sad! |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:08 | |
| Nana je komad a i pipe su lijepe...Ženska ručica, vidi se.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:11 | |
| Treca generacija, poslije djeda Sixtena, oca Larsa, eto i nje. BtW vidio sam ju u Bologni prije dvije godine. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:13 | |
| I jesi li poduzeo što?Naučio od Nane? |
|
| |
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:16 | |
| I je li čemu? Mislim onako u živo? I koliko je teti godina? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:28 | |
| Nana je stvarno komad! Volio bih imati bar jednu njenu pipu. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:29 | |
| Pa mislim da bih na Kresino neka i sad, ipak odgovorio nekad. A sto sam mogao poduzeti, bio sam strogo kontroliran od moje supruge, a s Dancima sam se dobro drzao, jer smo stalno visili na sanku. Kad bi T.Knudssen isao na pivu, isao sam i ja. Mislim se ono, ma neces ti mene... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:30 | |
| Ali ona je u svakom slucaju komad u odnosu na zene pipemakere prisutne na sajmu. Bila je prisutna i supruga T.Eltanga koja takodjer radi lule, e pa tu Nana nije imala konkurencije. Inace su joj lule jako skupe. |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:41 | |
| A Nanina pipica? Jesi i nju možda pogledao? Danci su uvjereni da mogu puno popiti, ali se lako obeznane. Možda je tada bila prilika....Bez obzira na "strogo kontrolirane vlakove"... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:45 | |
| Nisam ih vidio, ali mislim da su oni drzali lule u sobama. Jedino su T.Eltang i T.Knudssen imali nesto izlozeno, a i ono sto je bilo izlozeno, vec je bilo prodano. Teddy je imao izlozene 4 prodane lule. Poslije sam cuo da je najskuplja lula, koja nije bila izlozena kostala 15000€. E, da mi je to bilo vidjeti. |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:50 | |
| Ma ja bi Nani svašta izložio...Pitona recimo... A to što su Danci držali luleke u sobama, tim bolje, bio si u prednosti... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:50 | |
| Nije on na tu pipicu mislio |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:54 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:55 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) pon 31 oľu 2008 - 23:58 | |
| Evo zanimljivog linka sa danskim pipemakerima: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) čet 3 tra 2008 - 13:30 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) čet 3 tra 2008 - 13:32 | |
| Branko,što si ostao bez teksta?Koja je poruka ove slike? |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) čet 3 tra 2008 - 13:33 | |
| Lijepe pipice. Lijepa i teta. Tko je ta krasotica Branko? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) čet 3 tra 2008 - 13:33 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) čet 3 tra 2008 - 13:34 | |
| Hoćemo ime, adresu i broj mobitela! Odmah!
Zadnja promjena: bayro; čet 3 tra 2008 - 13:34; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) čet 3 tra 2008 - 13:34 | |
| Na prvoj fotki je mlada Prammerica, a na drugoj lijepa kalabrijska cura, ne sjecam se kako joj je prezime, ali se sjecam ostalih detalja... |
|
| |
Gost Gost
| Kaj je to?Nagradna igra?Prepoznati tetu po pipici? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) čet 3 tra 2008 - 13:35 | |
| Dajem Sesinu pipu za njezinu pipicu!! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) | |
| |
|
| |
| Ovo je lijepo za vidjeti (u svakom pogledu) | |
|