Dobio ja jučer od kolege facebukera iz Indonezije nekoliko duhana za probu.
Indonesian farmers toil in their islands' rich limestone soils to grow their flavorful tobacco leaves. After harvesting and air drying the leaves the unique aging process begins. The villagers roll the leaves into 10 foot long sticks of pure tobacco which they then bind using hand made cord to protect from the outside air. They then put these sticks inside their primitive huts and store them for 5 years as the tobacco becomes richer by the day. After aging, this tobacco is cut into three or ten inch sticks for sale as pipe tobacco, as well as being used as a component in Indonesian made cigars, such as Tambo Cigars.
Brand Tambolaka Natural Tobaccos
Blend Type Unknown
Contents Burley, Cigar Leaf
Flavoring None
Cut Rope
[You must be registered and logged in to see this image.]Moram da kažem da vrlo sliči na Samuel Gawith Black XX samo da nije toliko ostrog okusa.
Od početka do kraja ima jednak kremast i oljnat okus po crnoj kafi, cigari iz Nikaragve u pozadini mijenjaju se okusa na dimljen škotski viski i tamnu čokoladu. Blizu mu je okus na malo zapaljen odrezak sa žara. Aftertasta nakon pušenja skoro nema. Neki kažu da je extra snažan samo ja nisam pristojan da ocenjujem snagu radi lijekova koje uzimam i za koje mislim da stvaraju rezistenciju na nikotin.
Jedina mana mu je da brzo gori ali hladno tako da nema grizenja.
Ovaj duhan nije nešto uauuuu nego fin duhan za uživanje nakon klope.
Ako vas zanima kakav je kupite radije Samuel Gawith Black XX koji je bolji, kompleksniji i pikantniji duhan.
Možete ga naručiti
[You must be registered and logged in to see this link.] ako blazno želite da probate