Gost Gost
| Naslov: **hitna pomoć potrebna* tražim nekoga za restauraciju lule 20.09.14 9:52 | |
| lula je starija i čak nije u toliko lošem stanju,ali zbog toga je usnik u katastrofalnom,zapravo jutros se pero usnika slomilo ovo je stanje nakon što sam uspio zalijepit nazad dijelove ali to nemože tako ostat a evo i same lule ako ima nekog tko bi mogao napraviti novi,identičan usnik (možda da pero bude za milimetar šire) tako da ja pošaljem njemu stari preko pošte i da on po njemu radi novi,neka mi se javi,hvala lijepa prijatelji. |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: **hitna pomoć potrebna* tražim nekoga za restauraciju lule 20.09.14 9:55 | |
| i neka mi odmah kaže kolika bi bila cijena toga
|
|
Gost Gost
| Naslov: Re: **hitna pomoć potrebna* tražim nekoga za restauraciju lule 20.09.14 20:11 | |
| znate nekog ko bi mogao napraviti novi zamjenski usnik koji je isti poput ovoga??
|
|
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: **hitna pomoć potrebna* tražim nekoga za restauraciju lule 20.09.14 20:23 | |
| izmjeri promjer pera, pa pogledam doma ako imam nešto što bi se moglo iskoristiti, pa da sklepamo nešto privremeno... free naravno.
...za profi job ipak češ se morati obratiti majstoru. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: **hitna pomoć potrebna* tražim nekoga za restauraciju lule 20.09.14 20:47 | |
| |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: **hitna pomoć potrebna* tražim nekoga za restauraciju lule 21.09.14 0:22 | |
| Galengar, samo bez panike, ukoliko se netko osjeca spreman odraditi posao javit ce ti se. |
|
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: **hitna pomoć potrebna* tražim nekoga za restauraciju lule 21.09.14 0:33 | |
| Obično koliko posla treba za takav popravak, možeš maltene kupiti novu lulu za te nofce.
Tako da, ne bi baš očekivao nešto posebno. | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: **hitna pomoć potrebna* tražim nekoga za restauraciju lule 21.09.14 12:46 | |
| stvar je u tome da kad mi se lula ne bi sviđala onda bi je se sad već riješio,ali ova mi je osobito draga |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: **hitna pomoć potrebna* tražim nekoga za restauraciju lule | |
| |
|