Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
Naslov: Re: Preporuka za pocetnika 02.10.14 14:48
Tomo1978 je napisao/la:
Gstaraz sad ti nastupas. Posto je navy flake bio samo 60 kn uzeo sam ga uz tvoju preporuku da sto prije probam to mada nije za pocetnike. E sad, savjeti o punjenju lule i pusenju su dobrodosli.
izvadi jedan flake, zgužvaj ga i lagano protrljaj, da se razdvoji pa napuni lulu... to je jedan od načina.
...ako ga hočeš pušiti kao flake, baci oko na youtube:
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
Naslov: Re: Preporuka za pocetnika 02.10.14 15:35
iskomadao sam ga onako na Četvrtine i podosta se gasio. e sad, da li je stvar u tome sto sam ga mozda premalo iskomadao ili to sto je mozda prevlazan? da ga pustim vani jedno pol sata prije pusenja da se malo osusi ubuduce?
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
Naslov: Re: Preporuka za pocetnika 02.10.14 16:09
ma flejkovi su ti čudne biljke... zatvori kutijicu i umotaj u najlon da ne gubi vlagu, pa kad se vidimo ti pokažem kako ih ja pripremim.
plumcake imam ja jedan otvoren, pa možeš kod mene probati da ne kupuješ bez veze ako ti se ne svidi... a i škot je tu kod mene uvijek spreman za napunit lulu
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
Naslov: Re: Preporuka za pocetnika 02.10.14 16:11
Deal!
jaky1 Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 23.09.2014 Age : 56 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : MB Navy flake,Ashton C. Gentleman,HU Joschi`s Oriental Sunrise
Naslov: Re: Preporuka za pocetnika 02.10.14 17:27
Moja preporuka je pusiti ga kao flake....dvaput presavinuti i gurnuti u lulu bez nekakvog sabijanja jer se flake pusenjem rasiri. Lagano tampanje i to samo onda kad je zaista potrebno. E,da...ja ga nista ne susim,direkt iz kutije u lulijaner.....uzivaj!
jaky1 Gasi mi se lula
Broj postova : 196 Join date : 23.09.2014 Age : 56 Lokacija : zagreb Omiljeni duhani : MB Navy flake,Ashton C. Gentleman,HU Joschi`s Oriental Sunrise
Naslov: Re: Preporuka za pocetnika 02.10.14 17:31
Imas na netu video Mac Barenove metode punjenja lule flakeom pa pogledaj. Probao sam par nacina al taj mi je fakat najbolji sto ne znaci da ce biti i tebi...pozz