| Filteri - DA ili NE? | |
|
+4foksieloy paludamentum gstaraz Majka 8 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Filteri - DA ili NE? 23.08.15 14:17 | |
| Ne znam jel ima tema o filterima već, ali pitanje je dali koristiti ili ne filtere, nisam nikad koristio tako da ne znam jel išta bolji dim, kaj vi kažete? |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Filteri - DA ili NE? 23.08.15 14:50 | |
| I mene kao pocetnika zanima, i cini mi se logicnim zapoceti druzenje s lulom s filterima... Ili sam ipak u krivu? | |
|
| |
gstaraz Hladan dim
Broj postova : 955 Join date : 18.07.2013 Age : 52 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : Oriental, Virginia, Latakia
| Naslov: Re: Filteri - DA ili NE? 23.08.15 15:06 | |
| Probaš pa vidiš dali ti paše.
Sa zdravstvene strane DA ... ipak manje smeča stigne u usta Sa strane uživanja u aromama duhana NE ... filter zakine i dio arome | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Filteri - DA ili NE? 23.08.15 15:14 | |
| ja bi preporucio bez filtera - naucis se lakse i opreznije vuci a cijela poanta pusenja je da uzivas u okusu koji je intenzivniji bez filtera | |
|
| |
Majka Hladan dim
Broj postova : 834 Join date : 18.08.2015 Age : 38 Lokacija : Edinburgh, UK Omiljeni duhani : JFH - Ruins of Isengard
| Naslov: Re: Filteri - DA ili NE? 23.08.15 15:22 | |
| Koliko sam citao okolo, vode se debate oko toga jel zaustavljaju odredjene arome ili ne... A koliko sam skuzio ne radi se o klasicnim cigaretnim filterima.... Kroz rasprave sam skuzio da oduzimaju odredjeni dio vlage i "hlade" dim... Ali ja sam jos uvijek samo citaoc... | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Filteri - DA ili NE? 23.08.15 22:22 | |
| Filteri: meer - u njemu su sitni komadići meera, jako dobro upije vlagu, nisam primjetio utjecaj na okus neki poseban ugljen - upija vlagu i neka ulja, malo ublaži neke jače duhane balsa - mali drveni vrag, moj favorit, radi slično kao i vrijes, dobar za neke reskije duhane | |
|
| |
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
| Naslov: Re: Filteri - DA ili NE? 24.08.15 9:43 | |
| Treba da se isproba i onda vidiš što ti bolje sijedne. Naprimer ja pušim Macbarene sa filterom zbog slovitog macbita( peku me sva usta) | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Filteri - DA ili NE? 24.08.15 10:01 | |
| Nisam jos probao sa filterima, definitivno treba isprobat sve. Gdje ih ima za kupit kad smo vec kod toga? Kod nas naravno. | |
|
| |
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Filteri - DA ili NE? 24.08.15 10:59 | |
| I da i ne, kako ti odgovara, nema jednoznacnog odgovora | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Filteri - DA ili NE? 24.08.15 15:38 | |
| Ja sam nedavno probao sa filterom, kada sam na poklon dobio lulu u koju ide filter i preporodio se. Sad gotovo pušim isključivo s filterom. (tako da većina lula tugaljivo skuplja prašinu... ) - Tomo1978 je napisao/la:
- Nisam jos probao sa filterima, definitivno treba isprobat sve. Gdje ih ima za kupit kad smo vec kod toga? Kod nas naravno.
Imaš na kioscima, samo ti treba lula koja prima filter. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Filteri - DA ili NE? 24.08.15 18:25 | |
| - Rakija je napisao/la:
- Ja sam nedavno probao sa filterom, kada sam na poklon dobio lulu u koju ide filter i preporodio se. Sad gotovo pušim isključivo s filterom. (tako da većina lula tugaljivo skuplja prašinu... )
- Tomo1978 je napisao/la:
- Nisam jos probao sa filterima, definitivno treba isprobat sve. Gdje ih ima za kupit kad smo vec kod toga? Kod nas naravno.
Imaš na kioscima, samo ti treba lula koja prima filter. Kaj ima na svim kioscima ili samo tamo di ima duhana za lule i to? |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Filteri - DA ili NE? 25.08.15 8:13 | |
| - Grey Wizard je napisao/la:
Kaj ima na svim kioscima ili samo tamo di ima duhana za lule i to? Malo sam se izgeneralizirao... pardon na tome. Di imaš duhana za lule, vrlo vjerojatno imaš i filtera. Ako se tamo prodaju lule, 99% da imaju i filtere. Na ostalim kioscima ih vjerojatno neće biti. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Filteri - DA ili NE? | |
| |
|
| |
| Filteri - DA ili NE? | |
|