Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: HU TOBACCO 16.01.16 11:04 | |
| Svijet piva trenutno je prepun raznih mikrovarionica u kojima se radi domaće pivo i uspijeva. Da ne bi samo ljubitelji piva uživali dobili smo i mi mikroblendera duhana. Hans Wiedemann koji puši lulu od svoje petnaeste godine započeo je s miješanjem duhana 2010. godine. razlog tomu bio je da stvori ono što njemu paše. Njegovi duhani su plod dugogodišnjeg čitanja o duhanima i razgovora s mnogim pušačima. Nije mogao naći duhan koji bi ga potpuno zadovoljio pa je počeo sam miješati. S obzirom da se sprema neka narudžba, a znam da su neki već okusili mješavine ovog gospodina molim da napišete koje ste probali i dojmove. | |
|
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: HU TOBACCO 16.01.16 12:10 | |
| Probao sam "Indabu" to je njihova mješavina dobrih viginija i kentuckya, dao mi tvoj imenjak Jaky i odlična je! Za svaku preporuku!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: HU TOBACCO 16.01.16 12:55 | |
| Od Hansa sam uzeo jedno pet šest vrsta... i sve su vrhunske, nema pogreške. Njegov dobar prijatelj Rolf, otkrio je tajnu gdje nabavlje "sirove" duhane, ovo sirove uzeti s rezervom, svi su odležali od po par godine, neki, čak preko dekade. ( Uz put to je tajna dobrih mješavina ) Slažem se Leo, vrlo je drag i normalan čovjek, da beš ne demantiram Keku, da su pušači lula dobri ljudi Dogovarali smo neke dealove s mortom itd... ali onda ga je puknuo ne baš bezazleni srčani tako da smo ostali u zraku... | |
|
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: HU TOBACCO 16.01.16 12:56 | |
| PS
Prima i Pay Pal uplatu, samo se treba dogovoriti mailom | |
|
picipl Hladan dim
Broj postova : 679 Join date : 27.03.2013 Age : 64 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: HU TOBACCO 16.01.16 21:44 | |
| Za mene su na prvom mjestu: [You must be registered and logged in to see this link.]a 2. mjesta kod HU-a nema, neko voli crnke, drugi plavuše, treći redhead, a meni svaki dan poneka edit: navedene sam ponovno naručivao 2x i opet su mi u snovima | |
|
jam.hadar Hladan dim
Broj postova : 868 Join date : 05.01.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: HU TOBACCO 18.01.16 9:41 | |
| Nisam probao sve, uglavnom engleze i pokoji aromatik, al čovjek stvarno ima lijep izbor svojih blendova i sve što sam kod njega naručio pokazalo se kao dobro! | |
|