| Gdje i kako kupiti u Estoniji? | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 12.05.16 3:08 | |
| |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 13.05.16 10:16 | |
| Eto, jutros sav sretan sto imam vremena za ubit do 10:00 kad taxi stize u hotel, skoknem ja do starog grada u tallinnu i trazim cuveni davidoff ducan. I na kraju kad Sam ga nasao, otvara se tek u 11:00 Cika rakija opet izvisio... OK. Krenuli na aerodromes, mislim si, bar ću tu nešto naci, kad ono u ponudi Chery ambrosia, black ambrosia I oc.... Tuga I zalost... Bar Sam bocu vana tallinna kupio | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 13.05.16 11:00 | |
| Cemu zivot cemu sve...europsko radno vrijeme..m | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 13.05.16 15:03 | |
| Update iz helsinkia: DA ne isadne DA nemaju nista za lulu, nasao Sam amphoru, half & half I borkum riff po cijenama iznad 15 eura za 50g... Bolje DA nisam nasao nista. Tu jad I bijedu traziti u kiosku na aerodromu, ne u duty freeu. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 13.05.16 15:19 | |
| Half & Half je tipičan "drugstore" Amerikanac; pušio sam ga davno, negdje koncem osamdesetih zajedno sa Danom Bućanom i dr. Gumbasom, i ostao mi je u dobrom sjećanju! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 13.05.16 15:54 | |
| Half and half? to cu ti ukrast za probu, americki old school u rangu clana (nisam wizard nemojte me bannat) | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 13.05.16 16:39 | |
| Nema to veze s Clanom ili recimo Prince Albertom. Half&Half je američka klasika - sasvim druga priča. | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? 13.05.16 16:40 | |
| - bayro je napisao/la:
- Nema to veze s Clanom i Prince Albertom. Half&Half je američka klasika - sasvim druga priča.
mislio sam po reputaciji ali ne mogu govorit dok ne probam ... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gdje i kako kupiti u Estoniji? | |
| |
|
| |
| Gdje i kako kupiti u Estoniji? | |
|