| Germains Special Latakia Flake | |
|
+3jam.hadar paludamentum Sarmageddon 7 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Germains Special Latakia Flake 03.11.16 16:49 | |
| Obzirom da nije recenzija nego upit o iskustvima, preporukama i ino me zanimaju ista ako ih imate, pa nisam stavio pod duhane | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Germains Special Latakia Flake 03.11.16 17:06 | |
| Ja sam ga dosta pusio - izvrsna mjesavina ima bas posebnu notu u sebi svakako uzmi | |
|
| |
jam.hadar Hladan dim
Broj postova : 868 Join date : 05.01.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: Germains Special Latakia Flake 03.11.16 21:35 | |
| Dugo sam ga pikirao uzet, al nekako me uvijek zaobišla... (Vidim da ti je Solani Aged Burley među naj duhanima Paludamentum, meni izvrstan burley, zapravo najbolji, a i njihov virginija/perique 633 mi je odličan!) | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Germains Special Latakia Flake 03.11.16 22:13 | |
| Nemaš se što misliti! Izvrsna kombinacija virginije i latakije! Za svaku preporuku! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
paludamentum Oblak dima
Broj postova : 1008 Join date : 15.04.2015 Age : 32 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : 965-ica, Solani Aged Burley, plavi Capstan
| Naslov: Re: Germains Special Latakia Flake 03.11.16 22:42 | |
| - jam.hadar je napisao/la:
- Dugo sam ga pikirao uzet, al nekako me uvijek zaobišla... (Vidim da ti je Solani Aged Burley među naj duhanima Paludamentum, meni izvrstan burley, zapravo najbolji, a i njihov virginija/perique 633 mi je odličan!)
Stari, taj njihov Burley uz dobru kavu je za mene epitom dobrog jutra sve u okusu je taman i cisto da nisam off topic sto se tice Germaina to je jedina latakijska mjesavina koja mi je davala crnogoricnu aromu i sukladan room note | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Germains Special Latakia Flake 03.11.16 23:21 | |
| Ima finu slatkastu notu u pozadini i ugodnu dubinu. Nikako da se ja dokopam kojeg solanija. | |
|
| |
Sarmageddon Oblak dima
Broj postova : 1287 Join date : 06.01.2014 Age : 50 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Germains Special Latakia Flake 04.11.16 4:32 | |
| Oko tog germainsa se stvorio pravi hype.... ako ga ima, onda u malim kolicinama ko i esoterica ili balkan sobranie.. cim se pojavi na policama, nestane. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Germains Special Latakia Flake 04.11.16 16:14 | |
| - Sarmageddon je napisao/la:
- Oko tog germainsa se stvorio pravi hype.... ako ga ima, onda u malim kolicinama ko i esoterica ili balkan sobranie.. cim se pojavi na policama, nestane.
Kad je dobar duhan! Jednostavno! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Germains Special Latakia Flake 16.11.16 21:16 | |
| sa njim sam ja krenuo s latakijom. odličan duvan. | |
|
| |
picipl Hladan dim
Broj postova : 679 Join date : 27.03.2013 Age : 64 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Germains Special Latakia Flake 17.11.16 12:13 | |
| Probao sam prvi i drugi put, taj duhan je meni skoro savršen, nije oštar, nije slamnat niti pepelast, gust je i fin, pomalo slatkast, nema mirisa i okusa preobične latakije, nego je balans raznih finoća (koje istina ne prepoznajem dovoljno), ... povrh svega žena kaže da je roomnote Ok .... još samo da ga se ima gdje kupiti !? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Germains Special Latakia Flake | |
| |
|
| |
| Germains Special Latakia Flake | |
|