|
| nova posiljka od SP | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
sr_ki Hladan dim
Broj postova : 747 Join date : 22.02.2016 Age : 62 Lokacija : cacak, srbija
| Naslov: nova posiljka od SP 07.11.16 18:11 | |
| Pozdrav 'lege! -evo pristigla nova posiljka i to urekordnom roku od 10 dana od Smok.Pipes, i u njoj dva lepa duvana:"Drexel VI" i H&H "Black House". Jedva sam cekao da probam, i mogu reci da je rec o jednom 'odlicnom' (Drexel) englezu, i jednom izvrsnom (Black Hose) balkan duvanu! 'Drexel' je skroz prijatan latakijski mix, gde latakija ne opterecuje, daje gust, hladan dim skroz do kraja, lako se pali i gori bez problema, bez ikakve predhodne pripreme, a kad se uzme u obzir cena od 4,76$-onda je to dobitna kombinacija! O 'Black House' verujem da ne moram mnogo da kazem, sem da je izvrsna kombinacija, pri otvaranju se oseca latakija i u pozadini prijatna kakao aroma, ili crna cokolada, a pri pusenju gust i hladan dim daje prijarnu room notu-pravo zadovoljstvo-ili 'delicija', kako vi kazete. Nisam probao original BS, ali verujem da ovaj duvan ne zaostaje mnogo za legendom! Izvinite, ali sam svoju radost morao da podelim sa vama... | |
| | | babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: nova posiljka od SP 07.11.16 18:55 | |
| Želin ti velike gušte, radost je već tu | |
| | | bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: nova posiljka od SP 07.11.16 19:19 | |
| Šumadinac, ti prvo pa muško! Black House je na jednom natjecanju/takmičenju pred par godina bio izabran kao mješavina najbliža legendarnom "Balkan Sobraniu"! Mislim da je blender bio Russ Oulette! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
| | | foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: nova posiljka od SP 07.11.16 20:54 | |
| Imaš na forumu mislim recenziju blackhousea, i mislim da je kolektivni koncenzus da je odličan duhan. | |
| | | Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: nova posiljka od SP 07.11.16 20:57 | |
| je... odličan je, najbliži ikada legendarnom Balkan Sobaraniu | |
| | | sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: nova posiljka od SP 07.11.16 21:14 | |
| E pa drago mi je-znaci-brzo ucim i nisam pogresio | |
| | | sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: nova posiljka od SP 07.11.16 21:19 | |
| ...A za to su uglavnom, pored 'edukacije' sa foruma, zasluzni dva Ivana iz Rijeke-pozdrav za njih :primitive2: | |
| | | jam.hadar Hladan dim
Broj postova : 868 Join date : 05.01.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
| Naslov: Re: nova posiljka od SP 08.11.16 12:59 | |
| Pozdrav sr_ki! Napiši riječ dvije i o onim drugim duhanima, kako su ti sjeli? | |
| | | sr_ki Hladan dim
| Naslov: Re: nova posiljka od SP 09.11.16 18:26 | |
| Pozrav prijtelju-video si da sam se hvalio i predhodnom posiljkom duvana koji su mi stigli, vec sam ih gustao nekoliko puta, i mogu da kazem da cu sigurno ponoviti porudzbinu ..to se posebno odnosi na C&D mountain camp, koji je skroz prijatan celodnevni duvan, bogat latakijom, ali tako fino balansiran da ona uopste ne opterecuje i ne 'davi' svojom tezinom, vec samo odrzava ton pusenja, a pri tom se iseca blago slatkast ukus u pozadini, vrv od burleya (mada ja jos ne prepoznajem dobro). Pristojna roomnota, ne prejak, ali dovoljno snazan duvan da zadovolji ozbiljne pusace. Moja ocena-jaka 4! -drugi duvan za preporuku je svakako 'star of the east'-odlicna latakijska "petarda" ako ne bas bomba,prijatnog mirisa pri otvaranju, zadovoljava sva cula i ne da ti da se opustis dok pusis, jer ti drzi punu paznju sve vreme. Lako i mirno gori, gust i bogat dim, ne grize uopste. P]gledao sam i neke recenzije-porede ga sa Penzance-om, ali ja njega nisam probao, pa ne mogu da kazem. U svakom slucaju, dva vrhunska (licni dozivljaj) duvana, koji zasluzuju da se probaju O ovim arpmaticnijim nisam ekao nista, iako zasluzuju, jer znam da prijatelj Jam.Hadar ne voli aromatike | |
| | | bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17527 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: nova posiljka od SP 11.02.17 22:24 | |
| Slažem se sa Srki sa tvojom ocjenom "Mountain campa". Nešto smo Sarma i ja prošli tjedan kemijali (kao i obično ) i mijenjali se, ja njemu "Erinmore", on meni taj "Moutarin camp"! Moram priznati da je vrhunska mješavina, pogodio si i omjer burleya i latakie (svakoga dana u svakom pogledu napreduješ!), duhan je izvanredan, i što ga manje imam, to mi je bolji! Sada samo mogu gorke suze liti nad ostacima ostataka i čekati da mi stigne ono što sam ranije naručio, da mogu naručiti ovu vrhunsku medicinu! Moja ocjena 5/5! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: nova posiljka od SP | |
| |
| | | | nova posiljka od SP | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Top posting users this month | |
Social bookmarking |
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website
Bookmark and share the address of Dim Lule on your social bookmarking website |
|
studeni 2024 | pon | uto | sri | čet | pet | sub | ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|