| Ostecenje na obodu (rim-u) glave | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Stole Prva lula
Broj postova : 93 Join date : 18.10.2016 Age : 39 Lokacija : Beograd
| Naslov: Ostecenje na obodu (rim-u) glave 25.11.16 12:18 | |
| Eto i prvog nemilog dogadjaja u lulastvu. Da li nestrucnim paljenjem ili preteranom zustrinom prilikom ciscenja garezi koja se skuplja na rim-u glave doslo je do blagog ostecenja. Ostecenje izgleda kao da je lak zagreban, nije nikakvo ulubljenje brazda ili slicno, vec bukvalno kao da je nozem ili noktom zagreban lak. Nemam sliku trenutno ali cu i to postaviti. Moje pitanje je, da li se to da ikako popraviti, sreca pa se ne vezujem puno za predmete a i za prvu lulu sam namerno kupio nesto jeftinije, ali mi je zao da je ostavim ovako. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Ostecenje na obodu (rim-u) glave 25.11.16 12:31 | |
| Daj slike da bude jasnije prije nego predložimo nešto, da ne bi bilo da se situacija pogorša. | |
|
| |
Stole Prva lula
| Naslov: Re: Ostecenje na obodu (rim-u) glave 25.11.16 12:39 | |
| Ovo nije slika bas moje lule, to ne bih verovatno mogao da postavim pre subote-nedelje ali ostecenje je identicno ovako, samo manje. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Ostecenje na obodu (rim-u) glave 25.11.16 13:16 | |
| Ništa to nije. Samo puši u miru! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Stole Prva lula
| Naslov: Re: Ostecenje na obodu (rim-u) glave 25.11.16 14:02 | |
| Hvala, nakon inicijalnog zala sto sam joj naneo bol, dosao sam do te faze. Vise sam pitao zato sto sam radoznao i volim da sredjujem stvari. | |
|
| |
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
| Naslov: Re: Ostecenje na obodu (rim-u) glave 25.11.16 15:42 | |
| Meni to izgleda kao da je malo alkohola pobjeglo sa strane dok si čistio. Malo to s mekom krpom i voskom možeš uglancati. Inače nije opasno. | |
|
| |
Stole Prva lula
| |
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Ostecenje na obodu (rim-u) glave 25.11.16 19:50 | |
| Sve je dobro završilo i sve pet! Pušio ti nju sto godina u miru! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
| Naslov: Re: Ostecenje na obodu (rim-u) glave 25.11.16 20:21 | |
| ma u 1. svjetskom ratu su u rovovoima pusili lule ko ludi i lule na kraju nadzivjele vojnike (one sa manje srece) ...ne brini , dimi!! | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Ostecenje na obodu (rim-u) glave 30.11.16 17:31 | |
| gde ti ovde vidiš oštećenje? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ostecenje na obodu (rim-u) glave | |
| |
|
| |
| Ostecenje na obodu (rim-u) glave | |
|