[You must be registered and logged in to see this image.]Porijeklo: UK - Dunhill
Naziv: Three Year Matured Virginia,
Rezanje: trake,
Osnova: Virginia
Sastav: Oriental/Turkish, Virginia
Začin: Fruit / Citrus
Dakle,
bi ga kupio, ne bi kupio, i tako više puta, ipak Dunhill ne može loš, i konačno otvaram 50g limenku od kojeg osjećaja je bolja samo jedna stvar,
.. nijanse duhana su nekak jednolične, miris je jednoličan i pomalo star,
palim s guštom u P spigotici, ništa posebno u prvim dimovima, duhan ravan običan, dim je gust ali nema ni naznake ničeg finog, ono.. dimi se toliko da se dimi,
pa se sve ugasi i pijem fini nesčino (žlica nesice + žlica cappuccina),
pa opet palim i ponovno ništa od finog, samo gustog dima, je da je cool al mi nije nešto,
sve mislim kako će se desiti nešto dobro, ali onda sve postaje gorko sve više i bez milosti (nisam bio prehlađen ili tak nekaj),
i to je to .. razočaranje, pljuc pljuc i gotovo,
Sve sam ponovio merici i sve je isto. Probao sam malo žvakati duhan ali gorkost je prevelika (kao đumbir i iđirot zajedno).
Kaj ima dobrog? U kratkim pauzama se pojavljuje neki miris/taste koji je fin/kremast/grožđast i kojeg čovijek poželi da traje i traje, ali to su stvarno samo trenutci,
kojih ima 2-3 u prvoj trećini lule, te potom više ništa, možda je to ono što bi blend trebao biti ali su to samo bljeskovi, kao vruće pi.ce u TV reklami,
U usporedbi s Dunhil Flake-om koji i nije nešto, ovaj duhan je puno lošiji,
Ocjena: 2/6 (nažalost)