| Stalak za lule bez puno novaca | |
|
+9Davorin imnik kamarad igorrr bayro DC74 foksieloy Rakija Stole Zupnik 13 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 14.12.16 12:17 | |
| Vidim ja da vama tu na forumu treba jedan zupnik, samo su vam bedastoće na pameti! Idem izmoliti jednu 965-icu za vaše griješne duše... | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 14.12.16 12:28 | |
| | |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
Broj postova : 147 Join date : 29.08.2016 Age : 38 Lokacija : Mraclin Omiljeni duhani : Drama Reserve, Navy flake, Nightcap, Boneyard
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 15.12.16 10:20 | |
| Evo, stalak za lule ide dalje! Odlučio sam potrošiti još minutu-dvije na ovaj stalak da ga odvedem u jednu sasvim novu dimenziju: sad na njega stane i nešto pribora! Češka alatka i malo čistača su dobili svoje počasno mjesto da se nađu pri ruci kad su najpotrebniji! Evo slike: | |
|
| |
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 15.12.16 10:25 | |
| | |
|
| |
Rakija Oblak dima
Broj postova : 3280 Join date : 25.03.2013 Age : 37 Lokacija : Opatija Omiljeni duhani : Oni kaj se dimiju kad ih vužgaš...
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 15.12.16 10:26 | |
| Svaka čast za ideju! Još možeš napraviti rupu između lula, određenih dimenzija, ubaciti malu staklenu/keramičku/limenu pepeljaru, nakeljiti joj pluteni čep na sredinu i evo ti sve što bi lulaš ikad mogao poželiti na jednom stalku! Rambo stalak - 4 u 1! | |
|
| |
Stole Prva lula
Broj postova : 93 Join date : 18.10.2016 Age : 39 Lokacija : Beograd
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 15.12.16 10:27 | |
| potreba je majka svakog izuma Samo rokaj. | |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
| |
| |
Zupnik Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 15.12.16 11:11 | |
| Vidim da mi već slika ne radi... Evo je opet, nadam se da se bude sad održala ipak malo duže, da je bar dvoje ljudi osim mene i rakije vidi.. | |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 15.12.16 11:41 | |
| I tako, da jos malo nastavim s ovim stalkom: napunim ja sad svoj luličak, zapalim, i tražim po stolu (stol je iznimno kreativno uneređen) svoju češku alatku. I nema pa nema, i psujem i život i sve kako ga ne mogu naći, a on me gleda sa stalka gdje sam ga i ostavio.. Treba se naviknuti da sad i to ima svoje mjesto. | |
|
| |
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 15.12.16 12:19 | |
| Uči od nas dugogodišnjih, imaj češke alatke svugdje. Nemoj da sjedneš negdje bez da ti se jedna ne zabije u guzu jer si zaboravil da je ispod jastuka.
Onda ti ih nikad nebu falilo. | |
|
| |
ssekir75 Oblak dima
Broj postova : 3060 Join date : 07.11.2009 Age : 48 Lokacija : Bela Crkva - Banat Omiljeni duhani : McB Plumcake, McB Scottish, CD Mississippi Mud, ST Balkan Latakia, BN Classic, WOL Classic
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 15.12.16 19:32 | |
| tačno tako. iako imam i preferiram drveni tamper, uvih čeških igrački imam bukvalno svuda po stanu i šire. jedan naravno visi kao privezak na kqučevima. | |
|
| |
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17526 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 15.12.16 22:07 | |
| - foksieloy je napisao/la:
- Uči od nas dugogodišnjih, imaj češke alatke svugdje. Nemoj da sjedneš negdje bez da ti se jedna ne zabije u guzu jer si zaboravil da je ispod jastuka.
Onda ti ih nikad nebu falilo. Foxi dobro zbori! Eto, jedan mali savjet i od mene; jedan češki tamper uvijek drži na ringu od ključeva! Tako ćeš ga uvijek imati pri ruci! Osim ako izgubiš ključeve, naravno, a onda si u problemu, pa će ti tamper biti najmanji problem! _________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti! J.P.Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion | |
|
| |
babaq Oblak dima
Broj postova : 3052 Join date : 23.01.2016 Age : 52 Lokacija : Makarska Omiljeni duhani : Orlik golden sliced, Solani burley flake, Rattray's HOTW, GLP Odyssey
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 16.12.16 7:05 | |
| Nije lose ga obisit o' zlatni lancic oko vrata, ko mi ovde doli | |
|
| |
Zupnik Gasi mi se lula
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca 16.12.16 9:09 | |
| Pa evo, ja iako sam jako neuredna osoba imam dosta dobro pamćenje pa uvijek sve nađem tamo gdje sam i ostavio. Jučer mi je bilo valjda prvi put da tražim taj tamper jer nije bio na uobičajenim mjestima (doma pušim u jednoj sobi u podrumu i tamo se obično negdje on nađe), a nije mi palo na pamet gledati na stalak, jer što bi tamo, pobogu, tamper radio?! Ali mislim da ću u neko dogledno vrijeme nabaviti još par komada, pa nek se nađe. Makar, poučen iskustvom znam da ako imaš 5 istih stvari koje koristiš, ne paziš na njih jer imaš još 4 za koje znaš gdje su, i tako se malo pomalo izgube svih 5. A ako imaš samo jednu, onda paziš na nju više nego što bi trebalo i uvijek ti je tu negdje pri ruci. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Stalak za lule bez puno novaca | |
| |
|
| |
| Stalak za lule bez puno novaca | |
|