Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
Naslov: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 17.03.17 11:29
Kako mi se (ko i svakome pravome lulasu ) povecava broj lula, torbica u kojoj sam do sada nosio lule mi je postala premala, pa sad trazim nesto novo sto bi mi odgovaralo za nekakvih pet-sest lula i nesto duhana. Gledao sam one fency torbice i torbe koje prodaje Smokingpipes.com, to mi je ipak maaaalo preskupo .
Poznavajuci nas forum i njegove postovane clanove, uvjeren sam kako cete sa mnom i svekolikim forumskim publikumom podijeliti fotografije i opise svojih torbica, torbi, kufer,a ruksaka, najlonskih vrecica, jutenih vreca i sve ostalog u cemu nosite svoje dragocjenosti, te time dati ideju i meni kaj da si nabavim
Pozz svima!
picipl Hladan dim
Broj postova : 679 Join date : 27.03.2013 Age : 64 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 17.03.17 13:51
Mrzim torbe i torbice, nosim najviše dvije lule, manje, u njihovim platnenim case-ovima, a duhane u dvije vrećice ili u kutijama tipa "Zagrebački Melem", btw ta je kutija metalna, dobro dihta i čuva vlažnost, ne mijenja miris i doživljaj duhana, natiskat se može duhana sigurno za 2-3 dobre lule, to mi je dosta za svaku priliku a ako treba istu lulu punim više puta bez straha od nekog pucanja
G.S.Patton Oblak dima
Broj postova : 2189 Join date : 22.04.2010 Age : 56 Lokacija : Tamo gdje je sve po mom...
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 17.03.17 14:54
picipl je napisao/la:
Mrzim torbe i torbice, nosim najviše dvije lule, manje, u njihovim platnenim case-ovima, a duhane u dvije vrećice ili u kutijama tipa "Zagrebački Melem", btw ta je kutija metalna, dobro dihta i čuva vlažnost, ne mijenja miris i doživljaj duhana, natiskat se može duhana sigurno za 2-3 dobre lule, to mi je dosta za svaku priliku a ako treba istu lulu punim više puta bez straha od nekog pucanja
Vis, ovo s kutijicama od Zagrebackog Melema ti uopce nije losa ideja...
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 17.03.17 15:20
Imam kožnu torbicu za nekih 6 lula koja je jedno vrijeme bila povoljna na ebayu (pred par godina bio topic o tome tu) koju koristim za putovanja. Imam standardne platnene vrećice od lula koje su došle sa njima za uzet jednu dok idem nekud. Jedna petersonova kožna preklopna za duhan. Inače duhan volim nositi u jednoj staroj mac baren navy flake 50g limenci, mislim da sam ju čak dobio od Antiše jednom u Bjelovaru. [You must be registered and logged in to see this image.]
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 17.03.17 16:40
ja upravo danas planiram zavrsiti veći kožni pipe roll za vise komada. Nedavno sam si sašio pipe roll od kože za nošenje u torbici uz novčanik i mobitel kad odeš na cugu ili kavu. Jedno pušenje i gotovo. Više kao EDC pipe roll. Još ju koristim, ali sad radim veću...
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Vise sam naklonjen vresu i morti. Kruska samo za rakiju...
Zadnja promjena: Lakeman; 28.10.17 0:11; ukupno mijenjano 1 put.
bayro Pipe guru / Moderator
Broj postova : 17525 Join date : 15.01.2008 Age : 68 Lokacija : više Crikvenica - manje Zagreb Omiljeni duhani : C&D Pirate Kake, Da Vinci, Commonwealth, HU Fayyum
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 17.03.17 16:46
Kada idu klupske torbice? Odmah se preporučam za jednu!
_________________ Bolje biti u klubu 60 plus nego ne biti![You must be registered and logged in to see this image.] J.P.
Cigarettes are an addiction, cigars are a hobby, pipes are a religion
Lakeman Administrator
Broj postova : 2219 Join date : 31.01.2017 Age : 44 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Haribo, Toblerone, Kandit
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 17.03.17 16:55
''Staviš Captain Black u teglu i muhu. Ako ona krepa, baci ili koristi protiv muha, komaraca i ostale gamadi!''
Horla je napisao/la:
Zadnja promjena: Lakeman; 28.10.17 0:14; ukupno mijenjano 1 put.
Vortimejovrh and Stefan_S like this post
milo Oblak dima
Broj postova : 1413 Join date : 02.04.2010 Age : 47 Lokacija : POSTOJNA-Slovenija Omiljeni duhani : MB HH Dark Fired, Dan tabak Salty dogs, GH Ennerdale flake
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 04.05.17 9:53
U torbici za fotoaparat
jam.hadar Hladan dim
Broj postova : 868 Join date : 05.01.2011 Age : 44 Lokacija : Rijeka
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 05.05.17 8:58
Lulu držim uglavnom u zubima....
Lakeman Administrator
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 27.10.17 13:49
Danas mi je stigla mala neopren torbica za 1-2 lule, malo duhana i upaljač. Ono za nositi svaki dan u torbi ako slučajno negdje zastaneš na kavu ili slično, da se nađe. Cijena 4 USD LINK: [You must be registered and logged in to see this link.]
Horla je napisao/la:
dado Oblak dima
Broj postova : 1048 Join date : 05.01.2017 Age : 57 Lokacija : Zagreb, VK, Landshut Omiljeni duhani : Arango BS, clan! Pure Latakia!
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 27.10.17 15:05
Ja umzo isu za 3,41$ ,:sunglasses:
foksieloy Oblak dima
Broj postova : 3252 Join date : 06.03.2013 Age : 39 Lokacija : Križevci, Hrvatska Omiljeni duhani : Balkan Sasieni, Drama Reserve, Christmass Cheer, HH Vintage Syrian, Symphony, Plumcake
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 27.10.17 15:21
Naručio, nije skupo za isprobat čak i ak nebu dobro.
Leo Oblak dima
Broj postova : 3091 Join date : 17.09.2010 Age : 31 Lokacija : Agram Omiljeni duhani : Presbyterian, Artisan's Blend i Amphora Regular
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 27.10.17 15:23
U ruksaku (da, bilo je nezgoda a la polomljeni usnici).Ovo je zgodno. Zgodno je i da su nekad drvene lule imale kofere kao i meršaumice danas.
Lakeman Administrator
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 27.10.17 17:02
wranjo123 je napisao/la:
Da ne otvaram novu temu, kako sprijecavate miris latakije prilikom nošenja lule/duhana? Inače nosim u ruksaku lule i duhan, ali sve mi poslije miriši po latakiji makar je zatvorena vrećica.
Zašto ne bi otvorio novu temu! Pitanje je retoričko. Otvori temu a ovo brišemo.
Horla je napisao/la:
Tomo1978 Hladan dim
Broj postova : 735 Join date : 25.09.2014 Age : 46 Lokacija : Rijeka Omiljeni duhani : McClelland legend, Frog Morton Cellar, Prince Albert, Sutliff Christmas spice
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 27.10.17 19:21
Mrzim nosit torbice i kofere i sve tome slicno al morao sam si nac nesto osnovno, obicna neka manja torbica gdje stanu 2 lule i duhan i pretinci za filtere, cistace, tamper, upaljac.....gori smo od zena....😀😀
Morf Peče me jezik
Broj postova : 308 Join date : 03.12.2015 Age : 35 Lokacija : Zagreb Omiljeni duhani : Da izbija iz cipela
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 27.10.17 19:31
Boli za novcanik, ali najprakticniji koji sam imao dosad.
Siguran sam da ima istih takvih a da nije marka i da je za makar jednu decimalu jeftinija....
Bilo je slicnih ali ni blizu kvaliteta izrade. Recimo imo sam vauenovu koja je bila za 2 lule, ali premekana tako da riskiram da se lule ostete ako nekaj udari i nije imala pretinac za tamper i coronu, onda sam nasao jednu super koznu za 3 lule i sve zivo pa cak i tin od 50 g al opet mekano dosta i ne moze se staviti u dzep jakne, a dunhillov ima sve pa cak i da mogu posebno pouch za duhan ponijet, a i nemam straha da ce se ostetiti ista.
Davorin Pipe maker / Moderator
Broj postova : 8307 Join date : 05.02.2008 Age : 69 Lokacija : Zagreb
Naslov: Re: U cemu nosite lule, duhane i ostali pribor? 27.10.17 21:26
Ovo sam naručio kod firme koja mi radi vrećice za lulu.. kako su ažurni, biti će prije ljeta, ali moglo bi biti vrlo praktično, a ne pretjerano $$$